2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 18. (2020.10.18.) - Szokatlan vasárnap

Napi horoszkóp 2020. október 18. (2020.10.18.) – Szokatlan vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap könnyedén előfordulhat, hogy még az ágyból sincs kedved kikelni. Azt hihetnéd, hogy ez lenne a legjobb, amit tehetsz, de nagyot tévedsz. Minél többet alszol, annál fáradtabb leszel. Ha délelőtt ágyban maradsz is, délutánra szervezz valamilyen aktív programot még akkor is, ha az idő nem kedvező. Sokkal fittebb leszel, mint gondolnád.

Bika (04.21. – 05.21)

A vasárnapot szánd a szerelmedre vagy éppen a szerelem keresésére. Válassz olyan programot, amit a párod is díjazna vagy éppen olyat, ahol megismerhetsz valakit. Ma mindenki nyitott lesz és bárkivel töltöd a napot, boldogan zárhatod majd ezt a hetet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap sem lesz túl egyszerű napod, még korántsem lélegezhetsz fel. A családi vagy párkapcsolati problémák még szűntek meg, de legalább ma mindenki nyitott a konfliktusok rendezésére. Ezt pedig ki kell használnod, mert a jövő hét nagyon kemény lesz, így nem agyalsz a családi gondokon.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap mindenkivel együtt érzőnek kell lenned, de véleményt nem feltétlenül kell alkotnod. Csak hallgass végig mindenkit figyelmesen és ha szükséges, akkor nyújts segítő kezet. Mindössze egy kis együttműködéssel elkerülheted a feszült helyzeteket.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap a jövőd foglalja le minden gondolatodat. Ezúttal azonban ne csak magadban ötletelj, hanem párodnak is mondd el terveidet. Ő nemcsak jól ismer és tudja, mit akarsz, hanem kiváló javaslatokat adhat neked, sőt, egészen új dolgokkal állhat elő. Ezt követően érdemes lesz újragondolnod mindent.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap nagyon óvatosan költekezz és csak hasznos dolgokat vásárolj. Nagyon meg kell nézned a termékek árát és fel kell mérned, hogy valóban szükséged van-e rá vagy sem. Még csak a hónap közepe van, így nem kellene már most elköltened a fizetésed vagy akár mínuszba kerülnöd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap végre tégy valamit, ami a megszokottól eltérő. Légy merész és csinálj valami teljesen újat, amit eddig még soha. Lehet, hogy eddig nem mertél kipróbálni valamit vagy csak halogattad a dolgot, de most már nincs mire várnod. Bevállalós vagy és ezt mindenki szereti benned.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap kifejezetten energikus vagy, persze csak akkor, ha tegnap a pihenésre is szántál időt. Az időjárástól függetlenül töltsd aktívan a napot, hiszen számtalan beltéri kikapcsolódást is választhatsz. Ha nem így teszel, akkor estére nagyon feszült lehetsz, ezt pedig el kellene kerülnöd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Sajnos a vasárnap sem lesz feltétlenül konfliktusmentes. Minden tőled telhetőt meg kell tenned annak érdekében, hogy elkerüld a vitákat, mert csak az egészségednek ártasz. Mostanában túl sokat aggódsz, ez pedig nem tesz jót neked. Vigyázz magadra, ez nagyon fontos.

Bak (12.22. – 01.20.)

Vasárnap húzd össze a nadrágszíjad és kerüld a felesleges kiadásokat. Minden helyzetben feltalálod magad, nem feltétlenül kell szórnod a pénzt ahhoz, hogy jól érezd magad. Találsz olyan programokat, amik nem kerülnek egy vasadba sem.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Vasárnap nyitottnak kell lenned az újdonságokra és a változásokra. Alapvetően szereted a megszokott dolgokat, de ma részed lehet egy olyan találkozásban, ami megváltoztatja az életed. Fontos tapasztalatokat szerezhetsz, akár baráti, akár szerelmi téren.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vasárnap a párodnak lesz nagy szüksége rád és a támogatásodra. Kicsit érzékenyebb mostanában és bizonytalannak érez mindent, beleértve a jövőjét is. Te vagy az, aki életet és erőt önthet belé, mert te vagy számára a legfontosabb személy. Értékelni fogja minden szavadat és azt, hogy mindig mellette vagy.

Ezek is érdekelhetnek