2023 május 29 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 2. - 2020.10.02. - Meglepő péntek

Napi horoszkóp 2020. október 2. – 2020.10.02. – Meglepő péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Pénteken lesz valaki a közeledben, akinek tanácsai aranyat érnek. Ma mindenképpen kérd ki a véleményét, mert sokat segíthet rajtad és abban, hogy meghozz egy nehéz döntést. Mivel az illető nagyon szeret beszélni, igyekezz a lényegre terelni mondanivalóját, különben éjszakába nyúló társalgás lehet belőle.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Pénteken a nevetés lesz a legjobb orvosság mindenre. Jó lesz a hangulatod és a környezeted is nyitott lesz a viccekre. Az elmúlt napok feszültsége elillan, helyére lép a jó kedv, így sikeresen és könnyedén zárhatod le ezt a nehéz munkahetet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Te vagy a péntek legnagyobb nyertese az összes horoszkóp közül. Végre beválthatod a reményeidet, elérheted céljaidat. Az elmúlt napok feszült hangulatban teltek, de a hétvége közeledtével ennek már nyoma sem lesz. Ez pozitív hatással lesz rád és a hét hátralévő napjaira.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken nagyon fontos lesz a figyelem, a koncentráció és nem utolsó sorban a türelem is. Higgadtnak kell maradnod, hogy mindenkivel nyugodtan közölhess minden információt. Mindegy, hogy a munkahelyen vagy a magánéletedben van megbeszélni valód, a péntek tökéletes lesz mindkettőre.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Pénteken érdemes megtartanod minden megbeszélést, tárgyalást és találkozót. Ma topon vagy a kommunikációban, egyértelműen és világosan fogalmazol, így senki nem érthet félre. Mindenki nyitott szavaidra, ötleteidre és kívánságaidra. Csakis a tényekre szorítkozz, annyit mondj, amennyit muszáj.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Pénteken egyértelműen kell fogalmaznod és nemcsak a munkahelyeden, hanem a családod körében is. Világosan mondd el véleményedet és kéréseidet. Nem kell azt érezned, hogy a többiek ügyet sem vetnek rád, ugyanis ez nem így van. Valószínűleg valamilyen meglepetést szerveznek neked hétvégére.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Pénteken a munka mellett marad időd arra is, hogy jó előre eltervezd, mit szeretnél csinálni még ebben az évben. Céljaid eléréséhez fontos a pontos terv, ami számba veszi a jelenlegi újdonságokat és belekalkulálja az esetlegesen elakadásokat is. Rugalmasan állj hozzá a tervezéshez, akkor minden eshetőségre felkészült leszel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Pénteken könnyedén megtalálod a hangot a többiekkel. Minden embernek más az álláspontja, de együtt közös nevezőre juthattok, ami elvezet a megoldáshoz. Ma mindenhez rugalmasan kell hozzáállnod, hallgasd meg a véleményeket, ötleteket, így előre dolgozhattok hétfőre is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Pénteken több emberrel is találkozol, akik nagy benyomást gyakorolnak rád. Mindegyikük más módon hat rád és érzéseidre. Tanító célzattal léptek az életedbe, ám van, akivel szoros barátságot is köthetsz. Van, aki viszont még ennél is jobban megmozgat benned valamit. Ne ugorj fejest semmibe, jól gondold át a dolgot.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Pénteken nagyon oda kell figyelned arra, hogy mire költesz. Nagy veszteség érhet, ha felelőtlenül szórod a pénzt, amit persze nem ma fogsz megérezni, hanem néhány nap múlva. Ne költs olyanra, amire valójában semmi szükséged, inkább tedd félre az árát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Pénteken kifejezetten optimista hangulatba kerülsz. Tele leszel reményekkel és érzed, hogy a kemény munkád, befektetett energiád nem volt hiábavaló. Ma végre visszaigazolást kapsz arról, hogy a siker már közel van, jó úton haladsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Pénteken az a legfontosabb, hogy ne veszítsd el a türelmedet. Az élet önfegyelmi teszt elé állít téged, amit bizony meg kell ugranod. Bármi történjék a munkahelyeden vagy magánéletedben, meg kell őrizned a higgadtságodat. Ez a mai nap kihívása.

Ezek is érdekelhetnek