2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 20. (2020.10.20.) - A "takarítás" napja

Napi horoszkóp 2020. október 20. (2020.10.20.) – A „takarítás” napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Kedden elő kell venned a rugalmasságodat, a türelmedet és a megértést. Sajnos ez még csak a kezdet, a tegnapi nap után ma már nem lesz könnyű dolgod. Alapvetően is segítőkész vagy és jó a problémamegoldó készséged. Ne hozz felesleges áldozatokat, csak annyit, amennyit tényleg muszáj.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Kedden megfontoltnak kell lenned és olyan dolgokra gondolj, amik korábban meg sem fordultak a fejedben. Jó példa erre a munkába menés iránya. Ne a szokásos útvonalon menj, mert csak így kerülheted el a dugót vagy éppen egy balesetet. Légy óvatos és maradj higgadt!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Kedden végre kezedbe veheted az irányítást és tudatosan szervezheted meg a napod és az életed is. Számtalan kedvező lehetőséget kínál neked a sors, ezt pedig ki kell használnod. Most minden a helyére kerül a magánéletedben és a munkahelyeden is. Ha váltanál, akkor annak is itt az ideje, ne halogasd tovább.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

A kedd pozitív lehetőségeket kínál számodra, így végre eljött az idő, hogy megszabadulj attól, amire már nincs szükséged. Dobj ki minden felesleges holmit, selejtezz, de a hasznos holmik ne landoljanak a kukában. Ami nincs ramaty állapotban, azt ajándékozd el vagy kínáld fel jótékonysági célra. Te is jobban érzed majd magad.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Kedden már érzed a változás szelét, ezért érdemes hallgatnod a megérzéseidre, amik általában sosem csalnak. De ne azon törd a fejed, hogy milyen rossz dolgok történhetnek, mert nem minden változás rossz. Csakis rajtad múlik, hogyan éled meg ezeket és hogy élsz-e velük. Légy pozitív, meglátod, mindent jobb színben látsz majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Miért kellene egész nap a múlton rágódnod? Van értelme? Bizony van, amit el kell engedned, ha akarod, ha nem. Tegyél pontot a régi dolgok végére, szórj ki mindent, amire nincs szükséged és engedd, hogy végre a jelenben élj. Hálás leszel érte magadnak még akkor is, ha most nem ezt gondolod.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

A kedd bizony a te napod lesz. Terveid jó úton haladnak, sőt, van, ami máris megvalósul belőlük. Mindenki issza a szavaidat, elfogadják javaslataidat és ez nagyon feldobja a hangulatodat. Okkal bizakodsz és pozitív hozzáállással semmi és senki nem állíthat meg abban, hogy elérd céljaidat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Kedden hatékony munkát végzel, jól haladsz mindennel és a figyelmed sem lankad. Minden apró részletre odafigyelsz, semmi sem kerüli el a figyelmed. Az ördög a részletekben rejlik, így jobban is teszed, ha koncentrálsz. Olyan dolgokat veszel észre, amik másnak fel sem tűnnek, ezzel pedig te leszel a nap hőse.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Kedden nem szabad meglepődnöd azon, ha valakivel véget ér a kapcsolatod. Most ezt sem kell sajnálnod, mert a sors akarja így. Ha úgy érzed, el kell búcsúznod, akkor tedd azt, talán könnyebben elengeded az illető kezét. Ez az élet része, valami lezárul, más elkezdődik.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Kedden kisebb vitákba keveredhetsz a családoddal, de ma kivételesen könnyedén megoldhatod a problémás helyzeteket. Minden rosszalló megjegyzést engedj el a füled mellett, mert valójában ezeket nem neked szánják. Munka közben ne járjon ezen az eszed, utána is ráértek megbeszélni mindent.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A kedd kiválóan alkalmas a tervezésre. Jó ötletek tömkelege pattan ki a fejedből és ezeket mind le kell jegyzetelned. Ma minden apró részletet figyelembe veszel, ez pedig nagy segítségedre lesz a pontos tervek elkészítésében. Ha kell, egyeztess a pároddal, ő is segítségedre lehet, főleg a közös életeteket, a jövőtöket illetően.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A kedd alkalmas lesz arra, hogy megszabadulj attól, amitől már rég meg kellett volna. Legyen az nem használt holmi, bútor vagy egy ismerős, barát, akivel eltávolodtatok egymástól. A hasznos holmikat viszont tartsd meg magadnak, minden mást dobj ki, ajándékozz el vagy jótékonykodj! Sokkal jobban fogod érezni magad utána.

Ezek is érdekelhetnek