2022 december 2 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 21. (2020.10.21.) - Egy rázós szerda

Napi horoszkóp 2020. október 21. (2020.10.21.) – Egy rázós szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A szerda feszült napnak ígérkezik, de neked nem kötelező részt venni a konfliktusokban. Végül csak rajtad múlik, hogyan alakul a napod. Higgadtan és érthetően beszélve mindenkivel megtalálod a közös hangot még annak ellenére is, hogy a többiek idegesebbek a szokásosnál.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán veszélyesen alakulhat a napod, ha nem vagy kellően óvatos. Reggel se rohanj a munkába, inkább indulj el előbb, mint szoktál. Mindegy, hogy milyen járművet választasz vagy gyalog mész-e, kellemetlen helyzetekben lehet részed, ha nem vigyázol magadra. A mai nap jelmondata, “Csak óvatosan!”

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán nagyon is paprikás lehet a hangulat a munkahelyeden. Ne mondj ma ellent senkinek, csak teljesítsd kollégáid és főnököd kéréseid még akkor is, ha nem értesz vele egyet. Minden feladatot meg tudsz oldani, ha higgadt maradsz. Csak a hozzáállásodon múlik, hogy a mai nap jól vagy rosszul zárul-e.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán szerencsésnek érezheted magad, de csak akkor, ha hagyod, hogy történjenek a dolgok és nem veszel részt a konfliktusokban. Ma még segítőkészségedet is tedd félre, mert ez most egyetlen nézeteltérés megoldásában sem lesz hasznodra. Kollégáid majd lerendezik egymást közt a dolgokat, te maradj ki belőlük.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán újra előkerülhetnek régi témák, amiket lezártnak tekintettél. Az élet viszont nem így gondolja, úgy tűnik, nem voltál elég alapos. A legvékonyabb szálakat is el kell vágnod és akkor befejezettnek tekintheted ezeket. Mai feladatot szembenézni a múlttal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán ne vitázz senkivel, mert biztosan te húzod a rövidebbet. Még akkor is, ha neked van igazad. A legokosabb döntés, ha minden megjegyzést elengeded a füled mellett és kerülöd a konfliktusokat. Nagyon jó vagy ebben, képes vagy a munkádra figyelni és kizárni minden mást.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán nem te vagy az egyetlen, akinek oka lehet a sértődésre. Persze csak, ha hagyod, hogy más győzzön. Okosan tennéd, ha hagynád, hogy leperegjenek rólad a szavak és megjegyzések, illetve csak a munkádra koncentrálnál. Néhány javaslat azonban megütheti a füled, amin érdemes lenne elgondolkodnod.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán többen is kíváncsiak a véleményedre, ez pedig azt jelenti, hogy igazságot is kell tenned. A döntés nem lesz egyszerű, mivel egyáltalán nem vagy könnyű helyzetben. Jobban tennéd, ha ma kihátrálnál minden ilyen szituációból és csak holnap, tiszta fejjel jobb döntést tudsz hozni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán egy kicsit lassíts le és figyelj befelé. Gondold át az elmúlt időszakot, azt, hogy miért lehetsz hálás és mit kaptál az élettől. Mi jelenti számodra az örömöt? Te is be fogod látni, hogy nem is olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt gondolod. Törekedj pozitívan látni a világot és a sorsod is úgy alakul.

Bak (12.22. – 01.20.)

Érzed, hogy nagyon feszült ma a hangulat, se ennek ellenére semmi okod a panaszra, mert te kimaradhatsz belőle. A viták közvetlenül téged nem érintenek, éppen ezért nem is kell beleavatkoznod. Ha valaki kéri, meghallgathatod, de a véleményalkotásnak nincs helye. Inkább holnap vegyétek elő újra a témát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán ne vegye el a kedved, ha nem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Mindenki életében vannak ilyen napok, de még ennek ellenére is sok mindent megvalósíthatsz terveidből. Az élet bizony megcsavarni a dolgok, de te nagyon is tudsz ehhez alkalmazkodni. Pontosan tudni fogod, mi a legjobb megoldás.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagy szükséged lesz a higgadtságodra és a megfontoltságra. Vigyáznod kell, hogy kinek mit mondasz, mert végzetes szavak hagyhatják el a szádat. Csakis nyugodtan beszélgess és tudatosan kerüld a vitákat. Ha nem így teszel, elszabadulhatnak az indulatok, amit te egyáltalán nem szeretnél.

Ezek is érdekelhetnek