2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 22. (2020.10.22.) - Különös csütörtök

Napi horoszkóp 2020. október 22. (2020.10.22.) – Különös csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ha még nem vagy elégedett a munkáddal vagy tanulni szeretnél valami újat, akkor itt az idő, hogy válassz. Persze csúsztathatod is a dolgot, hogy valóban a helyes döntést hozz. Bár a vírus miatt most nehezen megy minden, de legalább így biztosra mehetsz. Légy rugalmas, semmiről nem maradsz, ha egy kicsit később kezded el.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön sem feltétlenül könnyebb a helyzetet, mint az elmúlt napokban, éppen ezért nagyon türelmesnek, megfontoltnak és tudatosnak lenned. Ez a mostani állapot már nem tart sokáig, de egyelőre még ki kell tartanod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön nagyon bosszús lehetsz, ha a terveid nem úgy alakulnak, ahogy azt szeretnéd. Van úgy, hogy minden összejön és bizony vannak olyan időszakok, amikor semmi nem sikerül. Ma a legkedvezőbbek a lehetősek, de kellő figyelemmel mindent meg tudsz oldani.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön akkor teszel a legjobban, ha csendben maradsz és nem folysz bele a vitákba. Most nincs szükség szavakra, a hallgatás ezen a napon arany. Figyelj oda mindenre, ami körülötted történik és elhangzik, később még hasznot húzhatsz a megszerzett információkból.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön úgy érzed, ki kell mondanod, amit gondolsz, ám korántsem biztos, hogy a mai nap erre a legalkalmasabb. Ha nem találsz nyitott fülekre, akkor írd le gondolataidat, adj ki magadból minden érzést, fájdalmat és mindent, ami bántja a szíved.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Csütörtökön könnyen előfordulhat, hogy a pénz körül forognak a gondoltaid. Az anyagiak mindig adhatnak okot a veszekedésre, de bármi nyomja a szíved, azt ki kell mondanod. Ma megbeszélhettek mindent, méghozzá nyugodt körülmények között.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön előtérbe kerülnek azok a problémák, amikkel eddig nem voltál hajlandó dolgozni vagy éppen a múltban nem voltál elég alapos. A lezáratlan ügyek végére ma mindenképpen pontot kell tenned, különben egész hétvégén azokon agyalsz majd. Idén ez az utolsó lehetőséged erre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön felbukkanhat valaki a múltadból vagy családi ellentétek is felszínre kerülnek. Számolnod kell azzal, hogy korábbi témák kerülnek elő, amikkel most mindenképpen szembe kell nézned. Végre minden a helyére kerülhet, csak a hozzáállásodon múlik.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A múlt beárnyékolhatja a jelenedet, főleg a legfontosabb pillanataidat. Nincs azzal semmi baj, ha elmerengsz a pozitív emlékeken, de a sopánkodás nem visz előre. Ezen kívül a munkáddal is kell foglalkoznod, ami nagy koncentrációt igényel. Most tehetsz a jelenedért és a jövődért, de ehhez túl kell lépned a múlton.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön szükséged lesz az együtt érző képességedre, mert környezetednek sok a mondanivalója. Fontos a figyelmességed, még válaszolnod sem kell. Csak légy megértő és jó hallgatóság. Ebben nagyon is profi vagy, menni fog.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön felbukkanhat valaki a múltadból, aki egykor nagyon fontos volt számodra. Óvatosnak kell lenned, ami valamiért az a kapcsolat véget ért, lehet, hogy most sem működne. Egy mély beszélgetés és a lezárás lehetősége nagyon fontos, ami most élhetsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma bizony szembe kell nézned a tegnapi nap következményeivel, különösen akkor, ha részed volt a vitákban is. Eljött a békülés és a beszélgetés ideje. Ha békében telt a tegnapi nap, akkor semmi gondod nem lesz ma, mindössze hálás azért, hogy kimaradtál mindenből.

Ezek is érdekelhetnek