2022 augusztus 7 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 24. (2020.10.24.) - Furcsa egy szombat a mai

Napi horoszkóp 2020. október 24. (2020.10.24.) – Furcsa egy szombat a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mostanában mindent és mindenkit elhanyagoltál. Nem találkoztál a barátaiddal, nem jártál el edzeni és a diétát is a kukába tudtad. Emiatt van egy kis bűntudatod, de ma jóvá teheted a dolgokat, csak a helyes sorrendet kell felállítanod. Valószínűleg a barátaid egy esti szórakozásnak jobban örülnének majd, mint egy közös futásnak a délután folyamán.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma nagyon kreatív vagy, tele vagy ötletekkel. A megvalósításba azonban ne fogj bele azonnal, előbb mérlegeld a dolgokat. Fel kell mérned pénzügyi helyzeted, hisz ez adja az alapot ahhoz, hogy mit valósíthatsz meg most. A többi ráér, ne hamarkodj el semmit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma akár egész nap pizsiben maradhatsz otthon, hisz tegnap mindent elintéztél, ma semmi dolgod. Ha egyedül vagy, azt teheted, amihez csak kedved van. Ha pedig nem, akkor beszéljétek meg, hogy ma mindenkinek megfelel-e a semmittevés. Valószínűleg senkinek nem lesz problémája ezzel.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon jól indul a nap, hisz az egész hétvégét szeretteiddel töltheted. A mai nap kiváló a kirándulásra, vagy esetleg, ha már befizettél valahova, nem lehet panasz az időre. Minden eltervezett programot megvalósíthattok, semmi nem akadályoz meg abban, hogy egy fantasztikus napot zárjatok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha ma dolgoznod kell, nem lesz könnyű napod. Főnököd állandóan ellenőrizni akar titeket, de ne adjatok okot arra, hogy elrontsa a kedveteket. Igyekezzetek befejezni a mai munkát, hisz együtt remek csapatot alkottok kollégáiddal, így mindenki elégedett lehet. Az este pedig a pihenésé vagy a szórakozásé, ezt már te döntöd el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma feszülten ébredsz, pedig nincs is miért. Össze is veszhettek a pároddal. Azonban annyi a feladatod, hogy estére már nem is fogsz emlékezni rá, hogy mi volt a vita tárgya. Szerencsére partnered is megért téged, így egy kellemes estét tölthettek együtt, elfelejtve a reggel történteket.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szedd össze a családot és menjetek el egy közös wellness napra. Mindenkire rá fér a pihenés és ezt te is tudod. Nagyon jól fogjátok érezni magatokat, estére pedig jól ki is fáradtok, így senkinek nem lesz szüksége “altatóra”. Hazafelé álljatok meg valahol vacsorázni, ma már ne ess neki a főzésnek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma elöntenek az érzések, ezt pedig meg kell osztanod valakivel. Barátaid is szabadnaposak, így bárkit nyugodtan felhívhatsz. Délutánra szervezzetek egy programot valami csendes helyen, ahol nyugodtan beszélgethettek. Te megkönnyebbülsz, a tőlük kapott tanácsok pedig előre lendítenek majd.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha ma dolgozol, akkor becsúszhat egy kis túlóra, de nem kell aggódnod, mert a főnököd díjazni fogja kitartásod. Az este pedig csak a tiéd, azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Hívd át a barátaidat egy közös filmezésre, mindenkinek jól fog esni egy közös program.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kicsit nyomaszt a dolog, hogy mindenki sikeres körülötted, te pedig úgy érzed, hogy le vagy maradva. Fejezd be az önsajnálatot, mert azzal nem érsz el semmit. Szedd össze magad, a hétvége éppen alkalmas erre. Ha szükséges, beszélgess erről egy barátoddal, jó tanácsokkal fog ellátni téged.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma új utakat nyit meg előtted az élet. Ne félj elindulni rajtuk és változtatni. Minden problémádat megoldhatja, ha bátorságot gyűjtesz, ugyanis ez a megoldás. Ha eddig nem tudtad, mit akarsz az élettől, akkor most erre is ráfogsz jönni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nyitottnak kell lenned mindenre, főleg az emberekre. Nem akar mindenki átverni téged. Valaki ma kifejezetten azért közeledik feléd, mert a barátod szeretne lenni. Többet azonban ne láss bele ebbe az egészbe, mert mindössze ennyi, amire az illető vágyik.

Ezek is érdekelhetnek