2022 november 28 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 25. (2020.10.25.) - Változatos vasárnap

Napi horoszkóp 2020. október 25. (2020.10.25.) – Változatos vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai napod még jobban alakul, mint a tegnapi. Minden úgy történik, ahogy azt előre elképzelted. Azért ne dőlj hátra, nem fog minden ugyanígy az öledbe hullani, ez egy ritka eset. Megfelelő pihenéssel semmi sem tántoríthat el attól, hogy energikusan kezdhesd meg az új munkahetet.

Bika (04.21. – 05.21)

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, azonban ha nem az otthoni dolgaidra vonatkoznak, akkor kénytelen leszel várni holnapig, hogy elkápráztathasd kollégáidat és főnöködet. A mai nap viszont a családé vagy a barátoké. Ma ne legyen gondod semmire. Egy közös programmal feltöltődve kezdhetitek meg a holnapi napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai nap szükséged lesz az optimizmusodra, ugyanis nem várt problémáid adódhatnak. Mindenki szívesen segít neked, csak kérned kell. Soha nem adod fel mindig véghez viszed, amit elterveztél. Ez a gond sem fogja sokáig megkeseríteni az életed. Csak fel a fejjel!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma igazán boldog és kiegyensúlyozott vagy, semmi sem veheti el kedvedet. Rövid kirándulós napot terveztetek ismerőseiddel, az idő pedig nem akadályoz meg benneteket abban, hogy fantasztikus napotok legyen. Útra fel, csodálatos napot zárhatsz majd, ha egy finom vacsorát is együtt fogyasztatok el rég nem látott barátaiddal.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Elvonulnak fejed fölül a viharfelhők, újra egy boldog időszak elé nézel. Boldogabbnak és sokkal nyugodtabbak érzed magad. Ha egyedül vagy otthon és így is akarsz maradni, akkor a mai nap alkalmas arra, hogy kipihend magad. Ha pedig társaságra vágysz, ne habozz felhívni barátaidat, már úgyis szeretnének találkozni veled, hisz már nagyon régen nem volt szerencséjük hozzád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha nem muszáj, akkor ma inkább ne menj sehova. Nem vagy túl nyugodt hangulatban, nem lenne jó, ha valami baleset történne veled, vagy esetleg te okoznál valakinek bajt. Régen halogatott ügyeid intézésére a mai nap egyáltalán nem alkalmas. Vegyél egy nagy levegőt és pihenj, ma ne nyúlj semmihez!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénzügyi nehézségeid lassan megoldódnak, hamarosan életed egyenesbe fog kerülni. A pénz mellett ma a szerelem is rád találhat, ha végre kimozdulsz egy kicsit, nem a kanapén töltöd az egész napot. Öltözz fel csinosan és indulás! Semmi nem fog magától az öledbe pottyanni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szeretteid körében ma feltöltődhetsz, mert nemcsak hogy a pihenésre lesz időd, de segítségükkel minden elmaradt feladatoddal pillanatok alatt végezni fogsz. A családoddal töltheted az egész napot és az estét, amelyen egy finom vacsorával is meglepheted őket hálád jeléül.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma ugyan vasárnap van, de neked még ha otthon is, de dolgoznod kell. Próbáld megtalálni az aranyközép utat munkád és szeretteid között, mert ők sem mindig nézik jó szemmel munkamániádat. Szakadj ki a megszokott környezetedből, csináljatok valamit együtt. Boldoggá teheted őket ezzel.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon érzékeny vagy mostanában, a mai napon pedig kifejezetten érzelmes hangulatba kerülsz. Ha családi gondjaid vannak, üljetek le és beszéljétek meg, hogyan lehettek túl rajta. Nem mindent lehet egyedül megoldani. Egy üveg bor társaságában pároddal könnyen megegyezhettek a teendőkben, engedd hogy segítsen neked.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Problémáid akadhatnak otthon, aminek anyagi vonzata is lehet. Nem kell azonban kétségbe esned, nem fogja leszívni a bankkártyádat. Rengetegen segítségedre lehetnek, ne szégyellj hozzájuk fordulni. Ha megteszed pikk-pakk el is felejtheted gondjaidat. Egy vacsora meghívással pedig meghálálhatod segítségüket.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy rövid utazás van kilátásban, párod ugyanis szeretne eltölteni veled néhány napot kettesben. Beszélj főnököddel már holnap, ne hagyd, hogy a munkád megakadályozzon ebben. Ebből szerelmed is érezni fogja, mennyire fontos számodra. Este pedig csak ti ketten lesztek otthon, itt az idő egy kis romantikázásra.

Ezek is érdekelhetnek