2023 március 27 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 26. (2020.10.26.) - Nehéz hétfő vár

Napi horoszkóp 2020. október 26. (2020.10.26.) – Nehéz hétfő vár

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Ma az egyik ismerősödről vagy családtagodról olyan dolgok derülnek ki, amelyeket álmaidban sem gondoltál volna soha. Egy váratlan helyzet nyitja majd fel a szemed, egy teljesen új képet festve az illetőről. Mielőtt azonban bármiben is döntenél, vedd számba a történteket és kérdezd meg, mi az igazság.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ma csalódni fogsz valakiben, akiben eddig teljesen megbíztál és csodáltál. Túlságosan naiv vagy, hamar bizalmat adsz bárkinek. De jó pap is holtig tanul, itt az ideje, hogy változtass ezen a szokásodon, így a jövőben elkerülheted, hogy bárki hátba szúrjon téged.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma kétely költözik a lelkedbe valamivel vagy valakivel kapcsolatban. Ne hamarkodj el semmit, előbb informálódj és bizonyosodj meg a dolgokról. Lehet, hogy valójában szó sincs semmi ilyenről, csak valaki ármánykodásának áldozata vagy, esetleg egy egyszerű félreértés történt.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ma újfajta kapcsolatba léphetsz egy régi ismerősöddel. Rájöttök, hogy közös az érdeklődési körötök, de ez még nem elég ahhoz, hogy intim kapcsolatba kerüljetek. Ismerd meg jobban az illetőt, hisz régóta nem álltatok egymáshoz ilyen közel, sok minden változott azóta. Különösen akkor légy óvatos, ha pénzügyi vonzata is van az új elköteleződésednek.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Nagyon figyelj oda arra, hogy kivel osztod meg intim titkaidat, na és persze arra is, hogy kinek a fül hallatára teszed ezt. Valaki a környezetben ugyanis egyáltalán nem megbízható. A dolgok épp az ellentettjükre fordulnának, ha nem a megfelelő embernek beszélsz róluk. Légy nagyon körültekintető!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Okozhat neked némi feszültséged, hogy ma egyáltalán nem tudod befogni a szád. Nem mindenki bírja a kritikát, amit akár úgyis tudtára lehet adni az illetőnek, hogy ne sértsd meg. Igyekezz kíméletes lenni, így megőrizheted a nyugodt hangulatot kollégáid körében.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma valaki nehéz döntés elé állíthat, méghozzá azért, mert az illető komoly bajban van. Hallgasd meg, mi a probléma, addig semmiképp se dönts abban, hogy segítesz-e rajta. Te is belekeveredhetsz, ha nem vagy elég figyelmes.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Ma valakivel könnyen összeveszhetsz, mert egyáltalán nem egyezik a véleményetek bizonyos dolgokban. Mielőtt azonban nagyobb vita lenne belőle, vegyél egy mély levegőt és gondolkodj el rajta, hogy megéri-e, hogy elrontsd a következő napok hangulatát is. A válasz úgyis az lesz, hogy nem.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma valakivel nézeteltérésbe keveredsz. Mindegy, hogy egy családtagodról van szó vagy egy kollégádról, hagyj magatoknak egy kis időt. A nap végére közös nevezőre juthattok, csak meg kell nyugodnotok, különben egy hatalmas vita kerekedhet a reggeli összeszólalkozásból.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ma erős késztetést érzel arra, hogy feladd eddigi munkádat. Egyelőre azonban csak próbáld ki, amit szeretnél, mert lehet, hogy nem a neked valóba fognál bele. Ha egy hobbiról van szó, akkor viszont ne habozz, újdonságokra fel. Később ez lehet a legfőbb szabadidős tevékenységed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ma valakitől egy érzelmes telefonhívás érkezik, de sajnos az illető nagyon maga alatt van. Beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok. Hallgasd meg őt türelmesen, próbáld megvigasztalni, de tanácsot semmiképp se adj neki, ugyanis még nem árul el minden részletet a dologról.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Ma egy kifejezetten érdekes információcserének leszel fültanúja. Azonban nem szabad mindent készpénznek venned, hisz a rossz nyelvek sok mindent beszélnek. Emellett valakinek feltett szándéka, hogy eltérítsen esti romantikus kalandodtól, de ne hagyd, hogy ez sikerüljön neki. Egy kiváló lehetőséget kínál neked az illető, de ne feledd, nem minden arany, ami fénylik.

Ezek is érdekelhetnek