2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 27. (2020.10.27.) - Ne légy ma egyedül!

Napi horoszkóp 2020. október 27. (2020.10.27.) – Ne légy ma egyedül!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma gyorsan lelépsz a munkahelyedről, ugyanis vásárlási lázban égsz. Azért csak tartsd a mértéket, mert a fizetés még egy kicsit odébb van. Nem kéne teljesen lenulláznod magad, mert bármi előfordulhat. Este főzz valami finomat kedvesednek, örülni fog a romantikus vacsorának.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma nem kell menned dolgozni, akkor szerencsés ember vagy. Ebben az esetben ugyanis azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Menj el akár kirándulni, akár vásárolni, kitűnően fogod magad érezni. Rendkívül élvezed, hogy ma végre egyedül lehetsz, rád fér egy kis gondolkodás és lazítás.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Valaki ma folyamatosan csak nyafog a környezetedben. Állj a sarkadra és tedd helyre az illetőt, mert így te sem haladsz előre. Mondd el neki, hogy feleslegesen problémázik mindenen, úgysem tiétek az utolsó szó. A főnök is észreveszi, hogy gond van, de ne te legyél az, aki elmondja neki, mi folyik ott.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma büntetésnek érzed a szabadnapot, ha az van. Annyi dolgod lenne a munkahelyeden, hogy sosem érsz a végére. Otthon viszont már mindent elvégeztél a hétvégén, ezért mozdulj ki egy kicsit. Vásárolj, ebédelj meg valahol, délután pedig nyúlj el a tévé előtt és pihenj. Senki sem fog megzavarni téged, ez a nap csak a tiéd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma szíved szerint átaludnád a napot. Sajnos azonban erre nincs lehetőséged. Egy ismerősöd találkozni szeretne veled, mert a segítségedre lenne szüksége. Ne utasítsd vissza a kérését, mert meg fogod bánni. Neked is bármikor szükséged lehet rá, ha pedig elutasítod őt most, akkor ne számíts másra a jövőben, mint visszautasításra.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nehezen megy a munka, semmi kedved dolgozni. Ha nem laksz túl messze a munkahelyedtől, akkor gyalog indulj haza, egy séta kellemes lehet. Ne a lakásban gubbassz, mert csak még kedvetlenebb leszel. Hívd fel egy barátodat és menjetek el valahova. Jót fog tenni kapcsolatotoknak is és neked is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már most aggódsz a karácsonyi ajándékok beszerzését illetően, pedig még van időd bőven. Talán a vírus okozza most a kétséget benned, de nem kell aggódnod munkahelyed elvesztése miatt, téged ez nem fenyeget. Ma üljetek le a pároddal, beszéljetek róla, kinek mit szeretnétek ajándékozni, ugyanis túlzásba esni sem érdemes. Inkább egy nagyobb családi vacsorán törjétek a fejeteket, az mindenki számára emlékezetes marad majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Már nagyon rád férne a társasági élet. Ne is halogasd a dolgot, emeld fel a telefont és szervezz egy közös vacsorát családoddal vagy barátaiddal, esetleg mindkettővel. Boldogok lesznek, hogy gondoltál rájuk és egy kiváló estét töltetek együtt. Holnap könnyebben indulhat a nap, ha nem viszed túlzásba az alkoholfogyasztást.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma hamar hazaérsz a munkából, ezért egy kis kinti grillezésre adod a fejed. Az időjárás engedékeny lesz, de ha fáznátok, a fedett terasz kiváló megoldás lehet. A családod támogatja ötleted, már bevásárolni is együtt mentek, ez lesz a közös program kezdete. Néhány barátot is áthívhattok, hogy nagyobb legyen a nyüzsgés. Kiváló őszi időtöltés és nem utolsó sorban fantasztikus lehetőség a mindennapi problémák elengedésére.

Bak (12.22. – 01.20.)

Egy barátod ma találkozóra invitál. Mindenképp fogadd el a lehetőséget, úgyis állandóan otthon vagy munka után. Szükséged van arra, hogy kimozdulj egy kicsit. Vonakodsz ugyan az egésztől, de nem fogod meg bánni. Fantasztikus este elé nézel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma fontos dologban kell döntést hoznod, de ne siesd el. Inkább készíts egy pro és kontra listát, hogy semmilyen opciót se hagyj ki. Természetes, amelyik több, az lesz a helyes döntés. Ha azonban mindkét oldal azonos, akkor nincs rossz döntés.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nincs kedved otthon maradni, de ugyanakkor a munkahelyed sem vonz. Ha teheted, ne menj ma dolgozni, de mindenképpen beszéld meg ezt a pároddal, nehogy azt higgye, hogy valami rosszban sántikálsz. Ha nem tud csatlakozni hozzád, akkor is örömmel veszi majd, hogy megosztod vele minden gondolatod.

Ezek is érdekelhetnek