2023 június 10 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 28. (2020.10.28.) - Egy szuper szerda

Napi horoszkóp 2020. október 28. (2020.10.28.) – Egy szuper szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szerdán meglepő, ugyanakkor kellemes érzések kerítenek hatalmukba. A pároddal élhetsz meg olyan dolgokat, amikről azt sem tudtad, hogy benned rejlenek. Ha szingli vagy, az is könnyen előfordulhat, hogy valaki megmozgat benned valamit, de egy új kapcsolatokba nem kell belevetned magad. Hagyj időt arra, hogy megismerd az illetőt.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A mai napon rendkívül érzékeny leszel, sőt, az se érjen meglepetésként, ha felforr a véred. Ha párkapcsolatban élsz, akkor mindenképpen töltsd az estét a szerelmeddel, nem fogod megbánni. Olyan élményben lesz részed, amilyenben még soha. Ha még keresed az igazit, akkor szerdán légy nyitott, mert valaki besétálhat az életedbe.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Szerdán semmi okod nem lesz a panaszra, mert minden a terveid szerint alakul. Munkád végre meghozza gyümölcsét, amit hamarosan le is szedhetsz. Beigazolódik, hogy bizony nagyon is jó úton jársz, amiről nem szabad letérned. Már látszik a fény az alagút végén, de nem egyik napról a másikra fog ez bekövetkezni.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Szerdán pénzügyeidet illetően számíthatsz hatalmas fordulatra. Lehet, hogy nem várt pénz áll a házhoz, például olyan, amiről már réges-rég lemondtál. A pozitív változás hatalmas örömmel tölt el és végre belátod, hogyha nem ragaszkodsz görcsösen a dolgokhoz, akkor a megoldás is magától érkezik.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A szerdai nap szerencsés fordulatot vehet az életed. Soha nem számítottál volna rá, de váratlan helyről kapsz segítséget és támogatást. Ez a lehető legjobbkor jön, mivel éppen ez fog neked segíteni abban, hogy visszanyerd optimizmusodat. Most hálás lehetsz mindenért, amid van.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szerdán a családi ügyekben következik be fordulat, aminek köszönhetően rájössz, hogy milyen fontosak neked szeretteid. Azt is tudni fogod, mit kell tenned a boldogságod érdekében. A mai nap mérföldkő lesz az életedben, ami által sokkal tisztábban látsz majd mindent.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Szerdán nagyon izgatott leszel, de valójában fogalmad sem lesz, hogy mi okozza ezt. A bolygók újdonságokat jeleznek számodra, amik alapvető változást okoznak jól megszokott életedben. Végre kézzel fogható lesz számodra, hogy megérte küzdeni és keményen dolgozni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Szerdán szinte megvilágosodsz, vagyis fontos felismeréseket teszel. Pénzügyeidet illetően is hasznos tanácsokat kaphatsz, amiket érdemes lenne megfogadnod. Mindez fontos lesz majd a jövődet illetően, úgyhogy jól nyisd ki a füled és lépésről lépésre kövesd a javaslatokat.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerdán valaki beléphet az életedbe, aki megérinti a szíved. Fogalmas sem lesz róla, miért vonz annyira az illető, aki egyébként furcsa érzéseket kelt benned. Talán nem is ő az eseted, éppen ezért megmagyarázhatatlan a dolog. Ma lehetőséged lesz átértékelni mindent, szóval, élj a lehetőséggel.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Szerdán is pozitív napra számíthatsz, ami emeli a nap hangulatát. Kifejezetten jó lehetőségeid nyílnak családi vagy éppen ingatlan ügyekben, amit ki is kell használnod. Valószínűleg hosszú folyamat veszi kezdetét, de végig tudod csinálni, hiszen komoly célok lebegnek a szemed előtt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Szerdán csakis mosolyogni tudsz. Eddig is érezted, hogy lassan célba érsz, de most mát kézzel fogható bizonyítékod is van rá. Hamarosan, sőt, lehet, hogy már ma learathatod a babérokat. Most már minden okod megvan a boldogságra és az optimizmusra.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szerdán szerencsés napra számíthatsz és minden okod meg lesz a bizakodásra. Munkádban vagy a magánéletedben beindulhat valami, amire már nagyon régóta vársz és vágysz. Végre reményekkel teli, boldog és optimista lehetsz, sőt, átgondolhatod terveidet is.

Ezek is érdekelhetnek