2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 29. (2020.10.29.) - A vegyes érzelmek napja

Napi horoszkóp 2020. október 29. (2020.10.29.) – A vegyes érzelmek napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön kicsit érzékenyebb leszel a szokottnál, éppen ezért jól tennéd, ha pozitív emberek társaságában töltenéd a mai napot. Kerüld el azokat a munkatársakat, akik feszültek, idegesek, csak a vidám hangulatot keresd. Különben te is pesszimista leszel, ez pedig rányomja bélyegét a holnapi napodra is.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön dolgozz otthonról, persze, ha megteheted. Így nem kell átvenned mások feszültségét, elkerülheted a vitákat és az esetleges dugókat, baleseteket is. A magad tempójában jobban haladsz majd és ami a legfontosabb, hogy nyugalomban teheted mindezt.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai nap a kapkodásról és a rohanásról szól. Ettől függetlenül nem fogsz hibázni, így érdemes mára időzítened a megbeszéléseket vagy családi beszélgetéseket. Az év vége már itt van a nyakadon, de ne aggódj, még nem maradtál le semmiről. Vedd kezedbe az irányítást, akkor többet érhetsz el, mint gondolnád.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön nagyon oda kell figyelned a pénztárcádra és megfontoltnak kell lenned vásárlásaidat illetően. Ne vásárolj be egész hónapra, csak azt tedd a kosaradba, amire valóban szükséged van. Sőt, ha nem muszáj, akkor ne is menj vásárolni, ráér ez még egy napot.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön empatikusnak kell lenned környezeteddel. Mindenki hálás lesz érte, ha meghallgatod és téged is örömmel tölt el a bizalom és az, hogy tőled kérnek tanácsot. Ma te vagy az, aki mindenkit kihúz a bajból és kizökkent a negatív gondlatokból. Ez kifejezetten a te napod lesz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nem feltétlenül leszel ma a legjobb hangulatban, érzed, hogy valami rossz következik. Ám ezek a gondolatok csak a fejedben léteznek, így minél előbb űzd el őket. Koncentrálj a pozitívumokra, mert senki nem akar keresztbe tenni neked. Sok türelemre lesz szükséged, de menni fog.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön szakíts időt a barátaidra, a találkozásra és beszélgetésre. Jó ötleteid támadnak, amiknek a jövőben nagy hasznát fogod venni. Jegyezz le mindent, akkor biztosan nem felejtesz el semmit. A nap végére elégedetten dőlhetsz hátra és nem utolsó sorban kész tervekkel bújhatsz ágyba.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Csütörtökön egy kapkodós és rohanós napra számíthatsz, ugyanis környezeted is igyekszik utolérni magát. Ennek ellenére légy óvatos, vigyázz a közlekedésben és nem utolsó sorban maradj higgadt. Dugóba keveredhetsz, ami nem indítja jól a napot, de ettől függetlenül nem zárod rosszul a csütörtököt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai napon leginkább párod vagy barátaid támogatására lesz szükséged. Kicsit negatív lehetsz, pedig valójában nincs rá okod. Hallgass a megérzéseidre, azok megsúgják, mit kell tenned és mikor. Ne a csodára várj, hanem cselekedj végre és irányítsd te magad az életedet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Csütörtökön jobban teszed, ha elkerülöd a konfliktusokat. Tartsd magad távol minden negatív embertől és vitától. Ha lehet vásárolni se menj, mert mindenhol feszült a hangulat. Otthon már nyugodtan lehetsz, senki nem idegesít fel, addig azonban nagy szükséged lesz a türelmedre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Csütörtökön légy mindenkivel nagyon kedves és megértő. Érzékenyebb napokat él most mindenki, valószínűleg a bolygók állásának köszönhetően. Fontos, hogy megőrizd a lelki békéd, ugyanis ezzel nemcsak magadnak, hanem mindenki másnak is szívességet teszel. Jobban alakul a holnap, ha pozitív és nyugodt maradsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Környezeted ma rendkívül érzékeny és lobbanékony lesz. Éppen ezért nagy szükség lesz a türelmedre. A mai nap is csak egy próbatétel, egy akadály, amit a sors gördít eléd. Vedd kihívásnak, amit teljesíteni tudsz, méghozzá nagyon egyszerűen, ha úgy állsz hozzá. Kitartás és türelem, ez a csütörtök mottója.

Ezek is érdekelhetnek