2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 31. (2020.10.31.) - Jól kezdődik a hétvége

Napi horoszkóp 2020. október 31. (2020.10.31.) – Jól kezdődik a hétvége

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma feszülten ébredsz, pedig nincs is miért. Össze is veszhettek a pároddal. Azonban annyi a feladatod, hogy estére már nem is fogsz emlékezni rá, hogy mi volt a vita tárgya. Szerencsére partnered is megért téged, így egy kellemes estét tölthettek együtt, elfelejtve a reggel történteket.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma dolgoznod kell, akkor sincs ok az aggodalomra, ugyanis minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ha csapatban dolgozol, még könnyebb lesz a dolgod, még annak ellenére is, hogy főnökötök rajtatok tartja a szemét. Időben hazamehettek, ne foglalkozz most mással. Az estéd szabad lesz, te döntöd el, mit szeretnél csinálni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon jól indul a nap, hisz az egész hétvégét szeretteiddel töltheted. A mai nap kiváló a kirándulásra vagy élményfürdőzésre. Minden eltervezett programot megvalósíthattok, semmi nem akadályoz meg abban, hogy egy fantasztikus napot zárjatok. Az estét se töltsd a konyhában, néha megengedheted magadnak, hogy rendelj. Élj vele!

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma akár egész nap pizsiben maradhatsz otthon. Ha nem felejtetted el a koszorú vagy mécsesvételt, akkor ki sem kell kelned az ágyból. Ha egyedül vagy, azt teheted, amihez csak kedved van. Ha pedig nem, akkor beszéljétek meg, hogy ma mindenkinek megfelel-e a semmittevés. Néha ilyen nap is kell. Miért ne lehetne ez ma?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nagyon kreatív vagy, tele vagy ötletekkel. Azért ne ugorj fejest a dolgokba, jobb, ha előbb mindent alaposan átgondolsz. Fel kell mérned pénzügyi helyzeted, hisz ez adja az alapot ahhoz, hogy mit valósíthatsz meg most. A többi ráér, ne hamarkodj el semmit.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az elmúlt időszakban sajnos nem volt időd semmire. Nem találkoztál a barátaiddal vagy nem edzettél, de ma bepótolhatsz ebből néhány dolgot. Helyes sorrenddel akár mindent sikerül beleszorítanod a mai napba. Hívd meg a barátaidat egy vacsira, akár hozzád is, nem fognak nemet mondani, hisz te is hiányoztál nekik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma nyitottnak kell lenned mindenre, főleg az emberekre. Nem akar mindenki átverni téged. Valaki ma kifejezetten azért közeledik feléd, mert a barátod szeretne lenni. Többet azonban ne láss bele ebbe az egészbe, mert mindössze ennyi, amire az illető vágyik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma új utakat nyit meg előtted az élet. Ne félj elindulni rajtuk és változtatni. Minden problémádat megoldhatja, ha bátorságot gyűjtesz, ugyanis ez a megoldás. Ha eddig nem tudtad, mit akarsz az élettől, akkor most erre is rá fogsz jönni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kicsit nyomaszt a dolog, hogy mindenki sikeres körülötted, te pedig úgy érzed, hogy le vagy maradva. Fejezd be az önsajnálatot, mert azzal nem érsz el semmit. Szedd össze magad, a hétvége éppen alkalmas erre. Ha szükséges, beszélgess erről egy barátoddal, jó tanácsokkal fog ellátni téged.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ha ma dolgozol, akkor becsúszhat egy kis túlóra, de nem kell aggódnod, mert a főnököd díjazni fogja kitartásod. Az este pedig csak a tiéd, azt csinálhatsz, amihez csak kedved van. Hívd át a barátaidat, mindenkinek jól fog esni egy közös program.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma elöntenek az érzések, ezt pedig meg kell osztanod valakivel. Barátaid is szabadnaposak, így bárkit nyugodtan felhívhatsz. Délutánra szervezzetek egy programot valami csendes helyen, ahol nyugodtan beszélgethettek. Te megkönnyebbülsz, a tőlük kapott tanácsok pedig nagy segítségedre lesznek majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szedd össze a családot és menjetek el egy közös wellnessre vagy kirándulásra. Mindenkire rá fér a pihenés és ezt te is tudod. Nagyon jól fogjátok érezni magatokat, de a szabályokat tartsátok be. A vírus még mindig itt van és tudod, jobb félni, mint megijedni.

Ezek is érdekelhetnek