2023 május 29 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 4. - 2020.10.04. - Érzékeny vasárnap

Napi horoszkóp 2020. október 4. – 2020.10.04. – Érzékeny vasárnap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Vasárnap rendkívül kreatív hangulatban leszel, egyszerűen hihetetlen ötletek pattannak ki a fejedből. Még te magad is meglepődsz. Ma kiélheted alkotói tehetségedet és egy igazán maradandó dolgot hozhatsz létre. Engedj utat művészi hajlamaidnak, nem fogod megbánni.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Vasárnap nem zavar semmi, most senki nem idegesíthet fel. Pozitív vagy és kifejezetten élénk, minden eddig negatív energia a múlté lesz. Jól alakulnak a dolgaid, úgyhogy nem lehet okod panaszra. Nem mellesleg ma végre azt csinálhatsz, amit akar, ez pedig még jobban feldobja a napod.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Annak ellenére, hogy vasárnap nem feltétlenül lesz felhőtlen az időjárás, nyugodtan kimozdulhatsz otthonról. Még nincs tél, nem fogsz megfagyni, csak öltözz rétegesen és sétálj vagy kirándulj egyet. A friss levegő feltölt energiával, amire nagy szükségedre lesz a jövő héten.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Miért kellene a négy fal között töltened a vasárnapot? Amúgy is mehetnéked támadhat, így azzal sem kell törődnöd, ha a párod nem akar veled tartani. Mehetsz egyedül vagy akár a barátaiddal, ez a nap akkor is varázslatosan telik majd. Este azért tölts egy kis időt a szerelmeddel is, addigra ő is kipiheni magát és vevő lesz bármilyen ötlettel állsz is elő.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Vasárnaptól nem gyűlhet meg a bajod a kommunikációval, ugyanis mindenkivel megérteted magad és végre kimondhatod gondolataidat is. Persze csak úgy, hogy ne sérts meg másokat. Pontosan tudod, mit akarsz mondani, csak a hogyan okozhat problémát, ha nem vagy megfontolt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnaptól tudatos és figyelmes leszel, ez pedig a hasznodra válik. Szót értesz mindenkivel, ez most egy olyan vasárnap, ami tényleg a kedvedre való lesz. Élvezd ki a nap minden egyes pillanatát, mert nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá alkalmad legközelebb.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap töltsd minden idődet a szabadban, ha teheted. Tűzz ki egy célt magad elé sétában vagy kerékpározásban vagy bármiben, amit csak szeretnél. A nap végén meg is jutalmazhatod magad egy finom vacsorával vagy nassolni valóval.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

A vasárnap legyen a párodé, a szerelemé és a romantikáé. Ha megoldható legyetek kettesben és válasszatok olyan programot, ami mindkettőtöket feldob. Például menjetek el oda, ahol legelőször találkoztatok, ez visszaidézi a legelső közös emléketeket és újraéleszti a szerelmeteket.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

A vasárnap egy kifejezetten jó nap lehet számodra, ha azokkal töltheted, akiket szeretsz. Ha a családban vannak gyerekek, akkor ma ők lesznek rád a legnagyobb hatással. Ha még nincs gyermeked, akkor kedved kaphatsz hozzá. Játék közben pedig te magad is újra gyereknek érezheted magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Nem biztos ma a meteorológia a legjobb időt jósolta mára, de ez nem állíthat meg abban, hogy a szabadban töltsd a napot. Légy a szerelmeddel, találkozz a barátaiddal, hiszen nagyon is rád férne egy mély beszélgetés. Arról nem is beszélve, hogy nekik is van mit megosztaniuk veled.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A vasárnap izgalmas találkozást hozhat a számodra. Nem feltétlenül szerelemről van szó, de ettől függetlenül is találsz valami hihetetlenül vonzót a másik félben. Minden lehetőségre nyitottnak kell lenned, mert nem tudhatod, mit vagy éppen kit hoz számodra a jövő.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Vasárnap ne akarj irányítani, hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok. Ma hozzanak a többiek döntést vagy tervezzenek programot, te csak sodródj az árral. Rá fogsz ébredni, hogy nem is olyan rossz, ha nem te vagy az irányító, hiszen néha ez sok terhet levesz a válladról.

Ezek is érdekelhetnek