2022 május 29 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 6. - 2020.10.06. - Fordulat következik be

Napi horoszkóp 2020. október 6. – 2020.10.06. – Fordulat következik be

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden különleges fordulat következhet be az életedben. Sajnos ez még nem lesz kézzel fogható, de azt érezni fogod, hogy új esélyt kapsz azok megvalósítására, amik eddig nem sikerültek. Mostantól bizakodó lehetsz, úgyhogy minden okod megvan a boldogságra.

Bika (04.21. – 05.21)

Vannak dolgok, amikkel a koronavírus-járvány miatt nem jutottál dűlőre, de mától újra lendületben leszel és éppen ezért érdemes elővenned minden terved és átgondolni őket, majd belekezdeni a megvalósításba. Légy alapos és gondolkodj tiszta fejjel, a változások elkerülhetetlenül kopogtatnak majd az ajtódon, méghozzá nem is olyan sokára.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A bolygók minden terved és célod támogatni fogják, mostantól nincs előtted akadály. Még a múltban félbe maradt dolgaid, terveid is előtérbe kerülhetnek, ugyanis új lendületet kapsz. Végre sínre kerül az életed, de ez nem jelenti azt, hogy többé nem lesznek gondjaid vagy minden megoldódik, de most már van okod a mosolygásra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden beteljesednek a megérzéseid, amik már tegnap hatalmukba kerítettek. Ma minden gondolatod, terved érdemes papírra vetned, mert a jövőben nagy hasznukat veheted majd. Az estét töltsd a pároddal, lehetőleg kettesben. Ha vannak gyermekeitek, akkor bízzátok őket a nagyszülőkre vagy várjátok meg, amíg elalszanak. Romantikus hangulatba kerülhettek és senki nem zavar majd meg.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden, sőt, a hét többi napján is könnyedén megtalálod a közös hangot mindenkivel. Még azzal is, akivel eddig soha nem sikerült. Egyértelműn, világosan fogalmazol, így nem kell félreértésekre számítanod. Mostantól minden megy, mint a karikacsapás, ez pedig kifejezetten boldoggá tesz téged.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden már érezhető lesz számodra, hogy a családi konfliktusok kezdenek elsimulni. Könnyen szót értesz mindenkivel, ugyanis a környezeted is nyitott és elfogadó. Nagy lépést teszel előre a jövődet illetően, ez persze nem jelenti azt, hogy minden egy csapásra megoldódik. A lényeg, hogy jó úton haladsz, ne add fel!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Mától már inkább előre tekintesz, ami jó jel, hisz végre sikerül lezárnod a múltat vagy befejezned egy olyan feladatot, amivel eddig nem boldogultál. Mostantól a jelen és a jövő foglalkoztasson, nincs teher a válladon, könnyebben és tiszta fejjel gondolkodhatsz, cselekedhetsz. Ne halogass semmit, csak vágj bele!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden is vigyáznod kell az egészségedre, mert az időjárás csalós lehet. Öltözz rétegesen, mert nem jönne jól egy megfázás. Ugyanakkor az is fontos, hogy ne idegeskedj, mert ez az immunrendszerednek árthat. Maradj nyugodt, de ne fojtsd magadba az érzéseidet, inkább mozgással vezesd le a stresszt.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Már kedden érezhető a változás, főleg a kapcsolataidat illetően. Jól érzed magad és tettre kész vagy. Ez rendkívül jó, hiszen nem szabad ülnöd a babérjaidon vagy éppen az elmúlt időszak kudarcain, most valami új veszi kezdetét. Hallgass a megérzéseidre, hidd el, ezúttal sem csalnak majd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Döcögősen indulhat számodra a kedd, de ez nem jelenti azt, hogy így marad egész nap. Kicsit érzékenyebben reagálhatsz a dolgokra, mint kellene, mivel felszínre törhetnek a múltbéli események, emlékek. Lehetőséged nyílik arra, hogy végleg pontot tegyél egy lezáratlan ügyre.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Keddtől kedvező változás következik be az életedben. Új lendületet kapsz, így amit a járvány betörése előtt elkezdtél, most folytathatod vagy éppen be is fejezheted. A nagy változásokhoz idő kell, ezt te is tudod. Elérkeztél a fordulóponthoz, irány a megvalósítás.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai nap nagyon jól alakul számodra, még azt is folytathatod, amit tavasszal elkezdtél, de a megvalósítással várnod kellett a járvány miatt. Életed végre sínre kerül, de ez nem egyenlő azzal, hogy minden egyik pillanatról a másikra megoldódik. Bizakodásra van okod bőven, már csak a hozzáállásodon múlik minden.

Ezek is érdekelhetnek