2022 augusztus 16 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 7. - 2020.10.07. - Előtérbe kerül a jövőd

Napi horoszkóp 2020. október 7. – 2020.10.07. – Előtérbe kerül a jövőd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán még álmaidban is a jövődet láthatod. Fontos események várnak rád, amiket előre láthatsz vagy éppen megérezhetsz. Intuícióid mindig nagyon jók, ma pedig a szokottnál is erősebbek. Bármit álmodsz vagy bármi eszedbe jut, azt jegyezd le, mert nagy hasznot húzhatsz belőle, méghozzá nem is olyan sokára.

Bika (04.21. – 05.21)

Álmaidban is előtérbe kerülhet a pénz, a jövő. Mind a munkával, mind pedig a magánélettel kapcsolatban láthatsz álmot vagy lehetnek megérzéseid. Kövesd a belső hangokat, mert azok ezúttal sem tévednek, most nincs helye a gondolkodásnak és habozásnak, ugyanis eljött a cselekvés ideje. Élj vele!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán kettős érzések kerítenek hatalmukba. Lesz egy visszatartó feled és egy olyan, amelyik cselekvésre ösztönöz majd. Mivel nem szoktál elhamarkodott döntést hozni, most se tedd, mert még nem látsz teljesen tisztán. Bizonytalanságod hamarosan elillan, már csak egy kis türelemmel kell lenned.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán is megmarad az optimizmusod, ami előre lendítheti sorsod, életed. Furcsa érzéseid támadhatnak, de aggodalomra nincs okod, mindenki jól van a környezetben. Ha nem vagy ebben biztos, akkor emeld fel a telefont és győződj meg róla, akkor megnyugszol.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kétségtelenül te vagy az, akinek ma hihetetlen megérzései lesznek. Már reggel elkezdődik, főleg, ha emlékszel az álmodra. Most még zavarosnak tűnhet a kép, de hamarosan minden kitisztul és tisztán látni fogod, mit kell tenned és mikor.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán nagyon figyelj oda magadra, még akkor is, ha csak egy kicsit fáj a fejed. A tested jelez, ezeket a jeleket pedig nem szabad figyelmen kívül hagynod. Ma mindent meg kell tenned magadért, mert ebben a helyzetben még fontosabb az egészség. Ha teheted, maradj otthon, igyál sok folyadékot, bújj ágyba és aludj.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán izgalmas találkozásban lehet részed. Furcsának találod, hogy az illető ilyen mélyen megérint. Különösen igaz ez, ha párkapcsolatban élsz. Az érzés nagyon bizsergető lehet, de ennél többet nem szabad belelátnod. Abban az esetben viszont, ha keresed a párod, akkor ebből még lehet valami.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán a szokottnál sokkal csendesebb és nyugodtabb leszel. Nem kell mindig a középpontban lenned, néha jobb a háttérből szemlélni az eseményeket. Szükséged lesz a párodra vagy éppen valamelyik barátodra, ő pedig nem fog cserben hagyni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán minden eddiginél pontosabbak lesznek a megérzéseid, amikre hallgatnod kell. Az álmaidra is nagy figyelmet kell fordítanod, ha emlékszel rájuk, vesd őket papírra. Lehet, hogy most még nem minden világos, de hamarosan az lesz, ne aggódj. Ma minden kérdésedre választ kaphatsz, de a sors azért még rejteget néhány dolgot előled.

Bak (12.22. – 01.20.)

Furcsa álmokat láthattál az éjjel, amiknek fogalmad sincs a jelentéséről. Minden álmod, furcsa megérzésedet írd fel, még az sem baj, ha nem értesz belőle egy kukkot sem. Hamarosan mindent tisztán fogsz látni, ráadásul a jövődre vonatkozó terveidben is változások is állhatnak be.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán ráébredsz, hogy már az ősz második hónapja van, hamarosan itt a tél, a karácsony és az új év. Sok minden történt és nemcsak rossz értelemben. Sikereket és kudarcokat is elkönyvelhettél eddig, az év hátralévő részében viszont már nem lesz okod aggodalomra. Még akkor sem, ha most rendkívül bizonytalan vagy. Fel a fejjel!

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán úgy érzed magad, mintha elvarázsoltak volna. Nem leszel önmagad, belemerülsz a gondolataidba és csak meredsz magad elé. Ma minden eltereli a figyelmedet, úgyhogy valahogy át kell vészelned a napot, méghozzá anélkül, hogy valamilyen hatalmas hibát ejtenél.

Ezek is érdekelhetnek