2022 november 27 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. október 9. - 2020.10.09. - Feszült péntek

Napi horoszkóp 2020. október 9. – 2020.10.09. – Feszült péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken találkozhatsz valakivel, aki már az első pillanatban elvarázsol téged. Ez a találkozás megdobogtatja a szíved, de ennek csak akkor van jelentősége, ha egyedülálló vagy. Amennyiben van párod, sürgősen felejtsd el az illetőt, mert részedről ez csak egy fellángolás, semmi több.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken nem lesz könnyebb a közlekedés, mint a hét többi napján. Dugók, balesetek akadályozhatják az utad, de fontos, hogy neked ne essen bajod. Inkább válaszd a tömegközlekedést vagy menj gyalog, esetleg dolgozz otthonról. Ma mindenki türelmetlenebb és ingerültebb, ne vitatkozz senkivel.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken sem lesz unalmas a napod. Ugyanakkor, ha elveszted a türelmed, akkor te magad nehezíted meg magadnak a dolgodat. Lesz, aki provokálni akar, de ne hagyd magad, akkor az illető hamar feladja majd. Csak magadra és a saját munkádra figyelj, így gyorsan rövidre zárhatod ezt a hetet.

Rák (06.22. – 07.22.)

Korántsem volt unalmas ez a hét és ez alól a mai nap sem lesz kivétel. Munka után rád férne a lazítás, de csakis aktívan. Mozogj, sportolj vagy sétálj egy nagyot a gyerekekkel, a kutyával vagy a pároddal. A feszültség távozni fog belőled, így már nyugodtabban kezdheted a hétvégét.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken az időjárás épp oly hullámzó lehet, mint a hangulatod. Könnyen megfázhatsz, így öltözz rétegesen és figyelj oda magadra. Így elkerülheted, hogy egész hétvégén az ágyat nyomd. Neked is van ennél jobb ötleted, igaz? Nos, akkor ehhez mérten cselekedj ma.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken szükséged lesz az önuralmadra és a nyugalmadra. Lesznek, akik bosszantanak, de engedd el a füled mellett szavaikat. Kimondhatod a véleményed, de csak elővigyázatosan, úgy nem lesz veszekedés és sértődés. Kitartás, már itt a hétvége.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Pénteken már érzed a közeli hétvégét és ez feldobja a hangulatod. Ma még azért a munkádra kell koncentrálnod, mert nyilván te sem akarsz hibázni. Senkinek nem lenne jó, ha egész hétvégén ezen agyalnál. Légy precíz és akkor nyugodt lesz a hétvége.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken nagyon vigyáznod kell az utakon, ilyenkor ugyanis nagy a forgalom. Dugókra, balesetekre is számíthatsz, így elkéshetsz a munkából. Indulj el időben, akkor talán elkerülheted mindezt. Ez egy ilyen péntek, kénytelen vagy elfogadni ezt. Holnap már hétvége, ez éltessen.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken rajtad múlik, hogy kimaradsz-e a feszültségekből. Hagyd, hogy mindenki maga rendezze el a nézeteltéréseit, hiszen ezekhez semmi közöd. Jobb is nem belefolyni, mert csak a te hangulatodat rontják el. Te pedig már fel vagy dobva a hétvégének csak a tudatától is. Miért tennéd ezt tönkre, nem igaz?

Bak (12.22. – 01.20.)

A péntek jól alakul számodra, ehhez pedig csak ennyi kell, hogy a magad dolgával törődj. Ne figyelj oda a többiek vitájára, még annak ellenére se, hogy nagyon kíváncsi természet vagy. Ma nem mondanak semmi érdekeset vagy számodra hasznosat. Ha akarsz fülelhetsz, de felesleges, mert csak eltereli a figyelmed.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken mindenkitől tarts távolságot, persze, ha teheted. Csak kívülről szemléld az eseményeket, ugyanis téged ma nem érintenek az ellentétek és a feszültségek. Éppen ezért nem is érdemes belekeveredned ezekbe. Ma te tehetsz a legtöbbet a nyugalmad megőrzéséért, úgyhogy hajrá!

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken többen is próbára teszik a türelmedet, csak rajtad múlik, hogy beleállsz-e a vitákba vagy sem. Ezen a napon nem érvényesítheted az akaratodat, úgyhogy ne is próbálkozz ezzel. Gondolj inkább a hétvégére, ami itt van a nyakadon és amikor azt csinálsz, amit csak akarsz.

Ezek is érdekelhetnek