2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 14. - 2020.09.14. - Egy csodás hétfő

Napi horoszkóp 2020. szeptember 14. – 2020.09.14. – Egy csodás hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem csak a hét első napján, hanem egész héten fontossá válnak kapcsolataid. Egyes emberekkel megszilárdíthatod azt, mások kezét pedig el kell engedned, de ez az élet rendje, emiatt nem kell, hogy bűntudat gyötörjön. Fantasztikus időszak elé nézel, szakíts időt mindenre, amire eddig nem volt.

Bika (04.21. – 05.21)

Hétfőn nem éppen érzed magad a legjobban, de szerencsére ez nem az egészségügyi állapotodnak tudható be. Számos gondolat gyötör a jövőddel kapcsolatban. Vedd kezedbe a sorsod, mert senki nem dönthet helyetted. Most kell lépned, mert később már nem lesz rá lehetőséged.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn elkezdheted terveid megvalósítását, legyen az a munkával vagy a magánélettel kapcsolatos. Hosszú ideje halogatod a dolgot, de most már nincs mire várnod, mert elszalasztod az összes rád váró lehetőséget. Ugye, ezt nem akarod? Ne hagyd, hogy kicsússzanak a kezedből a dolgok, mert most jött el a te időd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn egy kicsit magad alá kerülsz, mert ellenőrzöd pénzügyeidet. Nem kell kétségbe esned vagy elveszítened a reményt, lesz ez még jobb is. Egyáltalán nem kilátástalan a helyzet, csak egy kicsit több kiadásod volt az elmúlt időszakban, mint egyébként szokott. Már ma javulni látszik a helyzet és ez nemcsak a fizetés érkezésének lesz köszönhető.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A hét első napján nagyon könnyen halad a munka, ugyanis mindenkivel jól kijössz. Fordulatokban sem szűkölködik a hétfő, ha nyitott szemmel jársz, akkor nagy találkozásban lehet részed. Ez az illető pedig kihat majd a jövődre is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn mindenkivel megtalálod a közös hangot, senkivel nem kerülsz összetűzésbe. A hét első napján ez rendkívül furcsa, de látod, van ilyen. Bármi történjen, ne dönts hirtelen, minden lépést jól fontolj meg, csak így érheted el a várva várt sikert.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csodásan indul számodra a hét és ez nem lesz másként a folytatásban sem. Ma begyűjtheted az elismeréseket és sikeres napot zárhatsz, de nemcsak a munkahelyeden, hanem a magánéletedben is. Persze ez nem jelenti azt, hogy hátra dőlhetsz, csinálj mindent ugyanúgy, mint eddig és a siker sem kerül el.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha az elmúlt időszakban óvatos voltál pénzügyeiddel kapcsolatban, akkor rendkívül elégedett lehetsz magaddal. Jobban állsz, mint eredetileg gondoltad, ez pedig teljesen feldobja a napod és hangulatod. Ugyanakkor nem kell mindjárt eltapsolni az aranytartalékot, még szükség lehet rá.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Úgy érzed, mindenkinek sokkal könnyebb dolga van, mint neked. Ez egyrészt nem így van, csak nem látsz bele mások életébe, másrészt nem érdemes gyötörnöd magad ilyen gondolatokkal. Örülnöd kell mások sikerének is, hiszen ők is örülnek a tiédnek. Meglátod, pozitívan alakulnak a dolgaid, csak ne légy türelmetlen.

Bak (12.22. – 01.20.)

A hétfő most sem szűkölködik kihívásokban. Így ma olyan feladatok várnak rád, amiknek nem nagyon örülsz, de ezek is a munkád részét képezik, meg kell oldani őket. Ne állj ellent, mert annál nehezebben fogsz haladni. Fogadd nyitottan a kihívásokat, hiszen így bebizonyíthatod, hogy mi mindenre képes és nem utolsó sorban gyorsan túl is lehetsz az egészen.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn igazán nem lesz okod panaszra, minden a terveid szerint halad. Fordulat következhet be életedben, így végre kifizetődik a kemény munka, amit eddig végeztél. Már egy kis türelem és learathatod a babérokat, amire már nagyon régóta vágysz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Sikereket tartogat számodra már a hét első napja. Dobd be magad, ma mindent elérhetsz, amit csak akarsz. Szedd rendbe gondolataidat, ötleteidet és terveidet, amiket ma meg akarsz valósítani. Még a legapróbb hibákat is észreveszed a gépezetben, úgyhogy igazán precíz munkát végezhetsz.

Ezek is érdekelhetnek