2022 december 4 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 2. - 2020.09.02. - Nehéz pillanatokkal teli nap

Napi horoszkóp 2020. szeptember 2. – 2020.09.02. – Nehéz pillanatokkal teli nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pozitív hangulatod szerdán sem változik, továbbra is jó kedvű és optimista vagy. Minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. A munkádban sem akadályoz senki, minden gördülékenyen megy. Ha esetleg szabadságon vagy, akkor tiéd a világ, tényleg azt teszel, amit szeretnél.

Bika (04.21. – 05.21)

A szeptember már itt van, ez a második nap, de arra van időd, amire akarod. Főleg akkor, ha szabadságon vagy. Ha dolgoznod kell, akkor szánj időt magadra, még sok lehetőséged van a szabadidős programokra. A nyárnak ugyan vége, de nincs minden veszve.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán többen is az agyadra mennek majd, mert megkérdőjelezik a tudásod és szakmai hozzáértésed. Senki nem bizonytalaníthat el, hiszen jó ember és jó szakember vagy, ezt pedig ma be is bizonyíthatod minden kételkedőnek. Ettől kezdve senki nem köt majd bele semmibe.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán energikus és lelkes vagy, talán még jobban, mint a hét elején. Tudod, hogy valami jó következik az életedben és már nagyon várod. Légy egy kis türelemmel! Ez most egy kihívás, amit teljesíteni fogsz, így semmiképp ne jusson eszedbe feladni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szerdán vége szakad az elmúlt napok eufóriájának, de ne aggódj, maradt elég energiád ahhoz, hogy túléld ezt a hetet. Továbbra is optimista vagy, csak egy kicsit elfáradtál, úgyhogy ma este időben pihenj le, akkor holnap már könnyebb napod lesz. Hamarosan minden a helyére kerül, már nem kell sokat várnod.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ne pazarold az energiádat arra, hogy mások problémáit akarod megoldani. Főleg azért, mert nem fog menni, mert ez nem a te dolgod. Egyébként pedig, akad tennivalód bőven, azokra kell koncentrálnod. Figyelj oda saját magadra, a te életedre, mert most ez a legfontosabb.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szerdán hívd fel a szüleidet, ha még van rá lehetőséged. Vagy látogasd meg őket. Te is boldog leszel, ha láthatod őket és holnap is pozitív hangulatban ébredsz. Hallgass a megérzéseidre, este gondold át őket jól, mert most nem tévesztenek meg. Tedd, amit a szíved diktál.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán nem feltétlenül találod a helyed, szíved szerint csak lógatnád a lábad. Ha szabadságon, ennek nincs semmi akadálya, de, ha dolgoznod kell, akkor akad egy kis bibi. Bírd ki valahogy a mai napot, a holnapi már sokkal könnyebb lesz és te is lelkesebb leszel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán nehéz nap elé nézel, mert úgy érzed, ma semmi nem sikerül és minden ellened van. Minden szót támadásnak veszel, de még ha így is van, akkor se sértődj meg, csak engedd el a füled mellett. Mindenkinek lehet nehéz napja, nemcsak neked. Íme erre épp a mai a legjobb példa.

Bak (12.22. – 01.20.)

Még csak szerda, de te kimerültnek érzed magad. Nincs erőd vitatkozni vagy kiállni magadért és az igazadért. Van egy jó hírünk, nem is kell. Maradj csendben, légy nyugodt, csak így élheted túl a mai napot. A dolgok mennek a maguk rendjében, mára legyen elég ennyi.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerdai nap negatív hangulata téged nem érint, így nagyon szerencsés vagy. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátra dőlhetsz, ugyanis ma te leszel az, aki energiával tölti fel a többieket. Támogatásod és pozitív kisugárzásod sokat segíthet másoknak.

Halak (02.20. – 03.20.)

A szerda nehéz pillanatokat okozhat számodra. Meg kell találnod a legjobb megoldásokat a problémákra, de ez csak higgadtan fog menni. A kompromisszum lehet a legjobb javaslat, ami megmentheti az egész napot, sőt a hetet is. Ne feledd, hogy te irányítasz, a döntés a kezedben van.

Ezek is érdekelhetnek