2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 21. - 2020.09.21. - Új hét, egy jókedvű...

Napi horoszkóp 2020. szeptember 21. – 2020.09.21. – Új hét, egy jókedvű hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első napján te leszel az, aki mély benyomást tesz a többiekre. Többen is melléd állhatnak és megérthetik minden szavadat. Az is előfordulhat, hogy megismerkedsz valakivel, akivel szoros barátságot, munkahelyi kapcsolatot vagy romantikus viszonyt is kialakíthatsz. De arra nagyon vigyázz, hogy ne kapkodd el a dolgot, mert a jövődet is befolyásolhatod ezzel.

Bika (04.21. – 05.21)

A hétfő most kifejezetten jól indul számodra. Mindenkivel közös nevezőre jutsz, sőt, még a csapatmunka is hatékony és élvezetes lesz. Valaki a figyelmed is felkeltheti és ha nincs párod, akkor esélyed nyílik egy romantikus kapcsolat kialakítására. Ha már kapcsolatban élsz, akkor egy kis flört után megálljt kell parancsolnod magadnak.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A hét első napja jókedvűen és energikusan veszi kezdetét. Ma bármibe vágod a fejszédet, siker koronázza. Hatékony és alapos munkát végzel, most még azokat a feladatokat is bepótolhatod, amikkel le vagy maradva. A nap végét a pároddal töltheted és egy igazán romantikus estében lehet részed.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfő reggelre vége lesz a hangulatingadozásaidnak. Új hét veszi kezdetét, ahol magabiztosnak és végre jókedvűnek érzed magad. Ha jól indul a hét, általában úgy is fejeződik be. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi kizökkentsen, őrizd meg nyugalmad és pozitív hangulatod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn könnyen előfordulhat, hogy a főnököd a nyakadban fog lihegni. Aggodalomra nincs okod, pusztán szemre vételezi alkalmazottait. Nem te vagy az egyetlen, csak végezd ugyanolyan precízen a munkád, mint eddig és akkor semmi baj nem lehet. Sőt, megbízhatóságodnak köszönhetően jutalomra is számíthatsz a közeljövőben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hét első napján ügyelj arra, hogy ne panaszkodj senkinek, mert nem találsz nyitott fülekre. Inkább olyan témákról beszélgess, amikben mindenki érdekelt lehet. Koncentrálj az élet pozitív dolgaira, ez ugyanis nagyban javítja a hangulatod és estére már mosolyogni fogsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn rendkívül jó nap elé nézel, sok újat is megtudhatsz magadról. Ráadásul olyan dolgok derülnek ki, amikre még csak nem számítottál. A megérzéseidnek hála pontosan tudni fogod, mit tegyél és min változtass. Sok minden vár rád még ezen a héten, a mai nap még csak a kezdet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétfő a megszokottól eltérően jól alakul számodra. Jól érzed magad a bőrödben, tele vagy energiával és ez mai teljesítményeden is meglátszik majd. Magabiztos vagy, amire van is okod, hiszen minden a lehető legnagyobb rendben van az életedben. Csak így tovább!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A múlt hét megterhelő volt számodra és nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Hétfőn azonban megszakad ez a sorozat és nyugodt körülmények között dolgozhatsz vagy töltheted szabadságod. Senki nem fog bírálni, kritizálni, neked pedig már ettől sokkal jobb lesz a kedved.

Bak (12.22. – 01.20.)

Hétfőn egy teljesen nyugodt napnak nézel elébe. Ez jó érzéssel tölt el, mivel az elmúlt napok korántsem ilyenek voltak. A saját tempódban haladhatsz, ez pedig megkönnyíti számodra a munkát. Senki nem sürget, így biztosan precíz munkát végzel majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn vitás helyzet alakulhat ki, de csak akkor, ha mindenképpen kötöd az ebet a karóhoz. Fogadd el, hogy másnak is van véleménye, illetve másnak is lehet igaza, nemcsak neked. Csakis magad alatt vágod a fát, ha nem így teszel. Légy rugalmas és engedékeny, ez egy ilyen nap.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az elmúlt napokban nem minden úgy alakult, ahogy szeretted volna, tele voltál feszültséggel, ami mára a múlté lett. A mai nap jó hangulatban telik, mert kezedbe veszed a dolgokat, végre a sarkadra állsz és kimondasz mindent, amit gondolsz.

Ezek is érdekelhetnek