2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 22. - 2020.09.22. - A kedd hoz valami...

Napi horoszkóp 2020. szeptember 22. – 2020.09.22. – A kedd hoz valami jót

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden munka után mozoghatnál egy kicsit. Ha nem sportolsz és van rá lehetőséged, akkor gyalog menj dolgozni és haza. Egy kis séta sokat javít egészségeden és a feszültség is kimegy belőle, mire hazaérsz. Otthon már csendes és nyugodt környezete vár rád, amit te magad sem fogsz elrontani.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden még téged is meglep, hogy milyen könnyen kijössz mindenkivel. Ma valahogy mindenki nagyon kedves és türelmes. Máris szebb a világ, ha te is úgy közeledsz másokhoz, ahogy te szeretnéd, hogy közeledjenek hozzád. Ez oda-vissza működik.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A mai napon elgondolkodhatnál azon, mit szeretnél kezdeni magaddal a jövőben. Mindössze néhány perc az egész, de álmaid megvalósításának ötlete feldobja majd az egész napod. Innen már csak felfelé van és rajtad múlik, hogy így is legyen.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nagyon jól alakul számodra a mai nap, de csak akkor, ha a közlekedésben kellően körültekintő leszel. Ellenkező esetben kellemetlen szituációba kerülhetsz. Igyekezz pozitív maradni és figyelmes lenni egész nap. A munka gördülékenyen halad majd, de hazafelé is nagyon vigyázz magadra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Rengeteg minden múlik azon, mit gondolsz magadról, a jövődről és az élet adta lehetőségekről. Pozitívnak kell lenned és hidd el, meg fogod kapni, amire mindig is vágytál. Még nem kell döntened, lesz időd átgondolni minden eshetőséget, hogy aztán biztosan jól határozz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden nagyon is kitartónak kell lenned, hiszen ez egy nehezebb időszak az életedben. Ugyanakkor nemsokára véget is ér, így készülj fel a változásra, mert nem szalaszthatod el. Számos lehetőség nyílik meg előtted, már csak egy kis türelemre van szükséged a siker eléréséhez.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden nem lehet okod panaszra, mert minden a terveid szerint alakul. Bármin akarsz változtatni az életedben, azt most megteheted és garantáltan jó döntést fogsz hozni. Ideje elhinned, hogy jó is történik veled és ideje kihasználni is az élet kínálta lehetőségeket.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden nagyszerű lehetőségek nyílnak meg számodra. Jó hangulatban ébredsz, ezért nem is szabad hagynod, hogy valaki elrontsa a kedved. Bárki akarjon befolyásolni vagy megkérdőjelezni, engedd el a füled mellett, mert úgysem komoly a dolog.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden lehet, hogy váratlan kiadással kell szembenézned, amivel egyáltalán nem kalkuláltál. Sajnos fizetned kell, most nem tehetsz mást, de ha van megtakarításod, akkor nem okozhat problémát a dolog. Ha nincs, akkor húzd össze a nadrágszíjat, ez a helyzet ugyanis rádöbbent arra, hogy félre kell tenned némi pénzt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Érdemes a mai napra időzítened a megbeszéléseket, mert rendkívül megnyerő és határozott vagy. Megérteted magad mindenkivel és mások javaslatait is képes vagy elfogadni. Jó csapatjátékos vagy, ez segíthet most az előre jutásban. Nemsokára meglesz a jutalmad is.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden nagyszerű lehetőségek kopogtatnak az ajtódon, csak ki kell nyitnod azt. Ez még csak a kezdet, de ezt mindenképpen ki használnod, hogy esélyt adj magadnak a jövőben. Most az egyszer ne gondolkozz, vágj bele, különben elszalasztod a szerencsét és az előre lépést is.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy ideje az az érzésed, hogy nem haladsz előre, csak egy helyben toporogsz. Céljaid elérése érdekében sokat tettél, a kedd pedig meghozza az áttörést, amire oly régóta vársz. A mainál nagyobb lehetőségek is várnak rád, de ki kell használnod az alkalmat, hogy lendületet vegyél.

Ezek is érdekelhetnek