2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 25. - 2020.09.25. - Egy igazán különös péntek

Napi horoszkóp 2020. szeptember 25. – 2020.09.25. – Egy igazán különös péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken jól tennéd, ha figyelnél értékeidre, mert könnyen veszteség érhet. Ha teheted, ne vidd magaddal a pénztárcád, ha nem, akkor tedd biztos helyre. Ugyanakkor a közlekedésben is összpontosítanod kell, mert az autódat is érheti kár, ha nem így teszel. Jobb, ha minél előbb hazamész és már otthon is maradsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Pénteken tele vagy energiával és bizakodsz is. Visszajelzést kapsz, hogy jó úton jársz, de azért ne bízd el magad, mert még nem érted el a célt. Nyugodtan haladj tovább és tedd, amit tenned kell. Ez a pozitív hír feldobja a mai napod, sőt, a hétvégédet is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Pénteken előfordulhat, hogy többen is megkeresnek ötleteikkel. Ne mondj azonnal nemet a javaslatokra, mert nagy segítséget jelenthetnek számodra a közeljövőben. Nagyon jó úton haladsz céljaid elérésben, de az ötletek akár el is bizonytalaníthatnak, úgyhogy légy óvatos, mit használsz fel ezek közül és mit nem.

Rák (06.22. – 07.22.)

Pénteken nyugodtnak kell maradnod, de ez korántsem lesz egyszerű. Nem azért, mert fáradt vagy, hanem azért, mert rettenetesen pörögsz. Nagyon oda kell figyelned a munkádra, mert a sietség nagy galibát okozhat. Igyekezz normálisan reagálni az eseményekre és mások közeledésére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csendes és nyugodt napra számíthatsz pénteken. Végre a saját tempódban haladhatsz, ami most lassabb az átlagnál, de annál hatékonyabb, hiszen így biztosan nem hibázol. Lehet, hogy egy kicsit rá kell húznod a mai napra, de megéri, mert legalább nem azon agyalsz a hétvégén, hogy mi maradt el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken sokkal jobb a hangulatod, valószínűleg a közelgő hétvége miatt. Odafigyelsz a feladataidra, így sokkal gördülékenyebben és hatékonyabban haladsz, ami azt jelenti, hogy nem kell túlóráznod. Ez pénteken a legjobb hír, amit kaphatsz, pláne, hogy a lemaradásaidat is behozhatod, ha vannak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Az elmúlt hetekben rengeteg minden történt veled. Most már érdemes lenne lassítanod és magadra koncentrálnod. Ne hajtsd túl magad ma, csak annyit dolgozz, amennyit feltétlen muszáj. Ha teheted, gyalog menj haza és szívd magadba a friss levegőt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken kitisztul előtted a kép. Tisztában vagy céljaiddal, most már a megvalósítás mezejére léphetsz, de csakis óvatosan, megfontoltan. Nincs okod a kapkodásra, mert azzal csak elrontanál mindent. Fontos, hogy minden apró részletet átgondolj, így tudni fogod, hogy napra pontosan mit kell tenned.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Rendkívül furcsa és nehéz napokon vagy túl, így teljesen érthető, hogy alig várod a hétvégét. Jól tennéd, ha a munkáddal lennél elfoglalva, ugyanis ha nem fejezed be a rád bízott feladatokat, akkor egész hétvégén ezeken fogsz rágódni. Ne aggódj, képes vagy rá, csak szedd össze magad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken már teljesen másként látod a dolgokat. Ami tegnap még homályos volt, ma már teljesen világos számodra és rájössz, hogy nem nagy a baj. Ma magabiztosan képviselheted álláspontodat, de arra vigyázz, hogy ne keveredj kellemetlen szituációba.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Pénteken nagyon figyelmesnek kell lenned, mert nem mindegy, hogy kivel osztasz meg bizonyos dolgokat. Kerüld azokat, akik hasznot akarnak húzni belőled, mert egy jó kolléga vagy egy igaz barát sosem tenne ilyet veled. Tudni fogod, kik azok, ha szemügyre veszed környezetedet.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken a pároddal való kapcsolatod gondolkodtat el. Talán eljött az ideje, hogy egy magasabb szintre emeljétek a kapcsolatotokat vagy felfrissítsétek házasságotokat. Lepd meg szerelmed valamilyen ajándékkal, amivel még sosem. Ez lehet egy romantikus hétvége kezdete.

Ezek is érdekelhetnek