2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 27. - 2020.09.27. - Ez a vasárnap nagyszerű...

Napi horoszkóp 2020. szeptember 27. – 2020.09.27. – Ez a vasárnap nagyszerű lesz

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap szerencsés nap vár rád, így mindenre nyitottnak kell lenned, mert csak így veheted észre. Sok örömteli pillanatban lesz részed a hét utolsó napján, ne légy elrontója semminek. Az élet tele van ajándékokkal, ideje elfogadnod őket.

Bika (04.21. – 05.21)

Vasárnap szembe jöhet a szerelem, még akkor is, ha van párod. Azonban tisztáznod kell az érzéseidet, mert az, hogy valaki tetszik, még nem jelenti azt, hogy ő az igazi, hiszen lehet, hogy ő már régen melletted van. Ha nincs párod, akkor ne utasítsd vissza a közeledést, mert ebből még bármi lehet.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnapra minden bizonytalanságod elillan, de még mindig nem érzed magad teljesen magabiztosnak. Ma mindenki társasága bosszantó lehet számodra, így jól tennéd, ha félre vonulnál legalább addig, amíg össze nem szeded magad. Jó lenne, ha legalább a délutánt a családoddal töltenéd, talán nem hiszed, de jól fogod érezni magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnaptól újra magabiztosnak és elégedettnek érzed magad, sőt, a vonzerőd is megnő. Pozitív hozzáállásodnak köszönhetően a következő napokban sokkal könnyebb dolgod lesz, mint eddig bármikor. Használj ki minden lehetőséget, most bőven válogathatsz közülük.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Vasárnap érzed a változást, amire tegnap már gyanakodtál. Ma visszaad neked mindent a sors, amit elvesztettél, te pedig eldöntheted, mit kezdesz ezzel. Pozitív lehetőségek várnak rád anyagiak terén is. Nem nagy változás előtt állsz, de rengeteg apró örömben lesz részed.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Vasárnap kifejezetten jól érzed magad, jobban, mint tegnap, pedig a szombat is egy szuper nap volt. Jó a kedved, pozitív a hangulatod. Találkozhatsz a barátaiddal, ami teljesen feldob, hiszen régen volt már együtt az egész társaság. Ne a konyhában főzz, inkább grillezettek a szabadban, így jó hangulatban telik a hét utolsó napja is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap kissé türelmetlen és lobbanékony leszel. A változás szele téged is megérint és még nem tudod helyén kezelni a dolgokat. Csak gondolkozz egy kicsit, légy tudatos és nyugodt, különben összetűzésbe kerülhetsz valakivel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Vasárnap van, de egy cseppet sem fogsz unatkozni. A társasági életed felpörög, boldog és vidám leszel, sőt, ha eddig nem talált rád a szerelem, akkor most ez most ez is megtörténhet. A pozitív változás itt van a levegőben és már el is kezdődött.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A vasárnap kifejezetten jól alakul számodra, lelkes és optimista vagy. Nemcsak a mai napod lesz szuper, hanem a következő hetek is, sőt, több szerencsére számíthatsz, mint eddig valaha. Ha lottózol, akkor semmiképp ne felejtsd el feladni szelvényeidet. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd a sorsod!

Bak (12.22. – 01.20.)

A hét utolsó napján egy kis nyugalomra vágysz. Ez nem is csoda, főleg, ha tegnap sem lógattad a lábad. Pároddal egymásra találhattok és fellobbanhat köztetek a láng. Egy szenvedélyes napban lehet részed, ha a pihenésnek ezt a formáját választod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma egy kicsit figyelj az egészségedre. Mozogj és csak természetes és egészséges ételeket és italokat fogyassz. A szervezeted díjazni fogja a méregtelenítést. Ha inkább lazítanál, akkor irány a wellness, ez is lelki és testi felüdülést jelent majd számodra.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vágysz a szerelemre? Ha van párod, könnyű dolgod lesz ma, mert pillanatok alatt elcsavarhatod a fejét. Ha nincs, akkor ne ülj otthon, mert ez lehet az ismerkedés napja, aminek csodálatos folytatása lesz. A mai nap az érzelmeké és a vonzalomé lesz, használd ki, az állandó rohanásban úgyis ritkán van ilyen.

Ezek is érdekelhetnek