2023 március 28 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 5. - 2020.09.05. - Sikeres szombat

Napi horoszkóp 2020. szeptember 5. – 2020.09.05. – Sikeres szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Szombaton sem hagynak cserben a megérzéseid. Érzed, hogy valami készülődik, de emiatt nem kellene túl feszültnek lenned, mert mindenkit azzá teszel körülötted. Nyugodj meg és várj türelmesen, már nem kell sokáig kétségek között lenned.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Ne bosszankodj azon, ha ma is dolgoznod kell, mert kihozhatod magadból a legtöbbet. Ha szabadságon vagy, akkor tényleg a tiéd lehet a mai nap, mert azt csinálhatsz, amit csak akarsz. Az időjárásra és a vírushelyzetre is légy tekintettel, hiszen az egészséged a legfontosabb.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Ma aztán egyáltalán nem zavar, hogy dolgoznod kell. Mindegy, hogy otthon szeded rendbe a lakást vagy a munkahelyeden kell helytállnod, nincsenek előtted akadályok. Ne is lógasd ma a lábad, mert most kihozhatod magadból a legtöbbet.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Ha ma is dolgoznod kell, akkor egyáltalán nem vagy feldobva. Ennek ellenére termékeny nap elé nézel és éppen itt az ideje, hogy élj a kínálkozó lehetőségekkel. Bármilyen céljaid vannak, ma nagyot léphetsz előre a megvalósítás felé. Ne hagyd ki!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

A szombat a tervezés napja lesz számodra. Érdemes átgondolnod a dolgaidat, hiszen már szeptember van. Tervek, pénzügyek, ma mindent számba kell venned, hogy minden lehetőséget ki tudj majd használni. Persze ne ezzel töltsd az egész napot, hisz nehéz héten vagy túl, pihenned is kell.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Szombaton még mások munkáját is képes vagy elvégezni, de ne tedd. Könnyedén felidegesítheted magad, ha rájössz, ez most nem is megy olyan könnyen. Ha pedig dühös vagy, tudjuk, mi következik. Csak a saját feladataiddal légy elfoglalva, akkor időben hazamehetsz. A többiek megoldják majd maguk.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Ma rólad mintázták a nyugalom szobrát, vidám, elégedett és kiegyensúlyozott vagy. Még az sem zavar, ha ma is dolgoznod kell. Mindegy, hogy a munkahelyeden vagy otthon tevékenykedsz, hatékonyan fogsz haladni. A jövő hét új lehetőségeket tartogat számodra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Nem feltétlenül bánod, ha ma dolgoznod kell, mert van mit befejezned. Gördülékenyen megy majd a munka, így ideje korán otthon lehetsz, ami kifejezetten feldobja a hangulatod. Délután nyugodtan pihenhetsz. Szükség is lesz rá, mert a következő hét sem túl egyszerű menet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szombaton nagyon nyugtalan leszel, főleg akkor, ha számodra ez a nap szintén munkanap. Az idő sürget, mert úgy érzed még ma is túlóráznod kell annak érdekében, hogy hétfőn ne lemaradással kezd a napot. Koncentrálj, akkor mindennel időben végezni fogsz.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Amennyiben neked ma is munkanap van, nem leszel túl boldog. Többek között azért, mert csak a vasárnap marad pihenőnapnak, másrészt pedig azért, mert úgy érzed, ma sosem végzel. Ez persze nem így lesz, de ha van lehetőséged segítséget kérni, akkor ne mártírkodj, tedd meg. Nem fogod megbánni, mert így időben otthon lehetsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Ha szombaton még dolgoznod kell, nem lesz okod aggodalomra, mert gördülékenyen fogsz haladni. Az elmúlt napokban felhalmozott lemaradást is könnyedén behozhatod, megkönnyítve ezzel a hétfői munkanapodat. Este meg is jutalmazhatod magad, megérdemled a dicséretet.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Szombaton lesz időd előre tervezni a jövő hetet. Az iskola már elkezdődött, így ha van gyermeked, akkor egy jó napirenddel sokkal előrébb juthatsz. Az elkövetkezendő napokban még nem lesz túl rossz idő, ezt érdemes kihasználni, amíg lehet.

Ezek is érdekelhetnek