2022 november 26 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 7. - 2020.09.07. - Végre egy nyugodt hétfő

Napi horoszkóp 2020. szeptember 7. – 2020.09.07. – Végre egy nyugodt hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn végre megszállhat a nyugalom, ma semmilyen feszültség nem lesz az életedben. Ha optimista maradsz, akkor a következő napokban sem kell feszültségre számítanod. Változások ugyan bekövetkezhetnek, de egyik sem lesz számottevő.

Bika (04.21. – 05.21)

A hét első munkanapján kifejezetten bolondos hangulatban vagy. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ne olyan emberekkel viccelődj, akik nem értik a tréfát. Te sem akarsz kínos helyzetbe keveredni, ugye? Hát persze, hogy nem. Csak élvezd a nyugodt és gördülékeny napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn fantasztikus napod lehet, ha tegnap nem álltál bele a veszekedésekbe. Egy ilyen feszült vasárnap után jól jönne egy nyugodt nap. Nos, ez csak rajtad múlik, úgyhogy szedd össze magad és koncentrálj a munkádra. Hazafelé tegyél egy kitérő sétát, hogy gondolataid kitisztuljanak.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn jól teszed, ha nagyon óvatos leszel. Mind a közlekedésben, mind a munkahelyeden visszafogottnak és elővigyázatosnak kell lenned. A vicceket is tedd félre, mert a hét első munkanapján nem mindenki vevő különös humorodra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn ismét úgy érzed, nagy változás következik be. Természetesen a megérzéseid nem csalnak, de most még tedd félre őket. Ha félni kezdesz, azzal sem magadnak, sem másnak nem teszel jót. A negatív energiáknak egyelőre nincs helye, semmi baj, úgyhogy maradj pozitív.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nyugodt és csendes nap elé nézel, de azért légy körültekintető és kreatív. Jó ötleteid támadnak, amiket mindenképpen meg kell osztanod főnökeiddel. Ha te magad vagy a vezető, akkor oszd meg alkalmazottaiddal is, sokat javíthatnak rajta.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha tegnap jó napod volt, akkor ma sem törik meg a folyamat, kifejezetten jól fogod érezni magad, még a munkahelyeden is. Ha viszont összevesztél valakivel, akkor nehéz dolgod lesz, ha ki akarod békíteni az illetőt. Légy nagyvonalú, akkor megbocsájtásra találhatsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nagy dolgokat vihetsz véghez, de csak akkor, ha átgondoltad és kellőképp megtervezted a dolgokkal, méghozzá lépésről lépésre. Ma különleges ajánlatokat kaphatsz, de nem szabad azonnal fejest ugranod, mert abból semmi jó nem származik. Járj nyitott füllel, mert még van, amit megtudhatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn egy kicsit ugyan könnyebb dolgod lesz, de nem könnyebbülhetsz meg teljesen. Fel kell készülnöd a kihívásokra, mert a megpróbáltatásoknak még koránt sincs vége. Ha higgadtan állsz a felmerülő problémákhoz, akkor semmi rossz nem történhet veled.

Bak (12.22. – 01.20.)

Viszonylag jó hangulatban ébredsz, de ettől még nehézkesnek érzed magad. Nehezen hangolódsz rá a munkádra, főleg akkor, ha múlt héten még szabin voltál. Térj vissza a földre, ma szükség van a koncentrációdra és a higgadtságodra.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn is nyugodt nap elé nézel, boldog és kiegyensúlyozott vagy. Nem kapkodsz, dolgozhatsz a saját tempódban. A jövőd egy kicsit aggaszt ugyan, mert valószínűleg újabb változás következik be és nem tudod, mire számíts. Ne aggódj, nincs rá okod, minden rendben lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha tegnap sikeresen elkerülted a vitás szituációkat, akkor ma nyugodt napra számíthatsz. Ha viszont nem így volt, akkor nem leszel könnyű helyzetben. Nem feltétlenül tudsz segíteni szeretteid problémáin, de talán éppen ez az, ami annyira zavar. Tedd túl magad rajta, mert ezt nekik kell megoldani. Te csak a saját feladataidra figyelj.

Ezek is érdekelhetnek