2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2020. szeptember 8. - 2020.09.08. - Nehézkes kedd

Napi horoszkóp 2020. szeptember 8. – 2020.09.08. – Nehézkes kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden szerencsének érezheted magad, mert minden feszült szituációból kimaradsz. Ennek köszönhetően gördülékenyen haladsz a munkáddal, sőt, ha otthon elmaradtál valamivel, ma azon is túl lehetsz. Sikeres napot zársz, ezért pedig megérdemelsz egy kis jutalmat, amit már te választasz ki.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma egy kicsit könnyebb dolgod lesz, mint a hét első munkanapján. Ennek ellenére úgy érzed, hogy mindenki téged támad és csakis veled van bajuk. Persze ez nem fedi a valóságot, csak te látsz bele olyan dolgokat, amiket nem kéne. Nem kell a bolhából elefántot csinálni. Hidd el, semmi bajuk veled.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden olyan emberrel hozhat össze a sors, aki egyáltalán nem szimpatikus számodra. Nem kell idegeskedned ezen, oka van, hogy találkoztatok. Különben se ítélkezz túl hamar, mert lejárathatod magad. Lehet, hogy sokáig lesztek egy társaságban és ez alatt talán a véleményed is megváltozik az illetőről.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden, ha lehet, tartsd távol magad mindenkitől. Ma ne akarj tudni semmit senkiről, a csend lehet a nyugalmad forrása. Csak így fogsz haladni a munkáddal és időben haza is mehetsz, ahol a nap hátralévő részében pihenhetsz és felkészülhetsz a holnapi napra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden is feszült lehetsz egy kicsit, de már nem olyan vészes, mint az elmúlt napokban. Igyál sok vizet és inkább gyalog menj dolgozni, ha megteheted. Kollégáid feldobják majd a kedved, csak addig bírd ki, míg beérsz dolgozni. Innentől az egész napod sokkal jobban alakul majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden egy kicsit kialvatlan lehetsz, ez pedig az egész napodra rányomja bélyegét. Nem találod a helyed, nyűgös leszel és senki nem is lesz kedves hozzád, pedig csak erre vágysz. Ne mutasd ki mit érzel, mert valaki céltáblának használhat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden majdnem mindenkitől égnek áll a hajad. Mindenkinek van ilyen napja, éppen ezért ne veszekedj senkivel. Engedd el a füled mellett a rosszalló megjegyzéseket, ettől befogják majd a szájukat. Nemsokára pozitív fordulat következik be életedben és a dolgok már simán fognak menni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden is szükséged lesz a türelmedre és nem utolsó sorban a nagyvonalúságodra. Légy kompromisszumra készen, mert különben szakítás lehet a vége mindennek. És itt most nem feltétlenül a szerelmedre, hanem például egy baráti kapcsolatodra gondolunk. Ha megfogadod a tanácsot, a feszült helyzet elillan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nem lesz könnyű befogni a szád, pedig ezt kell tenned. Felgyülemlett érzelmeidet ne akard megosztani az illetékes személlyel, mert nem tudja mire vélni a dolgot. Ha rázúdítasz mindent, akkor csak távolabb kerül tőled, sőt, akár meg is sértheted őt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden nagyon kell figyelned arra, hogy mit mondasz és hogyan mondod. Könnyen kicsúszhatnak a szádon olyan megjegyzések, amivel megbánthatsz másokat, pedig nem is ezt szeretnéd. Te sem akarod a holnapi napot bocsánatkéréssel tölteni. Ugye, így van?

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ne ma akarj fontos döntést hozni, mert nem látsz tisztán. Várj vele még néhány napot, ez a kedd most nem alkalmas arra, hogy lépj. Lazíts és gondolj át mindent alaposan és kerüld azokat az embereket, akik kiakasztanának téged.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kedden ismét a konfliktusoké lehet a főszerep, de csak akkor, ha hagyod magad. Meg kell őrizned a türelmedet, csak így kerülheted el a kellemetlen szituációkat. Ne bosszankodj, mert felesleges, ha szükséges, inkább menj ki öt percre és szellőztesd ki a fejed. Nem éri meg veszekedni senkivel, ezt te is tudod.

Ezek is érdekelhetnek