2022 május 21 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 1. - Bolond egy nap a mai

Napi horoszkóp 2021. április 1. – Bolond egy nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön a legtöbb, ami megtehetsz az az, ha kibékülsz önmagaddal. Van mit tenni otthon is, nem igaz? Kezdj el sütögetni, az majd megnyugtat és higgadtan tisztábban látsz mindent. Díszíts és élvezd a készülődés minden pillanatát.

Bika (04.21. – 05.21)

Csütörtökön jó ötleteid támadnak. Mivel mindegyiknek hatalmas jelentősége van, ezért írd le őket egytől-egyig. Lehet, hogy még nem tudod, mire lesznek jók és mikor, de az biztos, hogy nagy előrelépést jelentenek majd a jövődben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Csütörtökön nem feltétlenül találod a közös hangot a családoddal. Ne légy türelmetlen, ez az időszak mindenkinek nehéz. Készüljetek együtt a húsvétra, ettől visszatér majd a jó kedved is. A közös program, ha csak egy rövid időre is, de mindig elfeledteti a nehézségeket.

Rák (06.22. – 07.22.)

Csütörtökön új lendületet kapsz. Ha van valami, amivel eddig nem haladtál, akkor ma érdemes nekilátnod, mert könnyen a végére is érhetsz. A húsvét közeledtével hangulatod is javul, kezdesz ráhangolódni az ünnepre. Bár nem lehetsz együtt mindenkivel, akivel szeretnél, tarthatsz kapcsolatot máshogy is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Csütörtökön a sors ajándékot ad neked. Régóta elvesztett jó kedved visszatér, köszönhetően annak, hogy többet lehetsz a szeretteiddel. Húsvétkor sajnos nem találkozhatsz mindenkivel, de remélhetőleg hamarosan változik a helyzet és megszűnnek a korlátozások.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A csütörtök a te napod lesz. Ha elmulasztottál valamit, akkor ma lesz időd bepótolni azt. Mire vágysz leginkább? Ne halogasd tovább a dolgot, csak kezdj bele! Húsvét után jöhet a megvalósítás, a héten pontos tervekre lesz szükség.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nyugtalan és türelmetlen lehetsz ma, ami egyáltalán nem meglepő. Bár jól haladsz a munkával otthon is, úgy érzed, soha nem fogy el a tennivaló. Nos, van is ebben valami, de a húsvét két napja a pihenésé lesz, így megéri a küzdelem.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A barátaid fontosak számodra, a kialakult helyzet miatt pedig kezded magányosnak érezni magad. Bár a személyes találkozó most nem biztonságos, de van más lehetőség is a kapcsolattartásra. Az ünnepen is együtt lehettek, ha máshogy nem, virtuálisan biztosan.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Az idő most neked dolgozik. Otthoni munkával pedig sokat megspórolhatsz. A felszabadult időt pedig rengeteg mindenre használhatod. Nagy szükséged is van most erre, hiszen a hétvégére jól fel kell készülni, ha nem akarsz a konyhában robotolni mindkét nap.

Bak (12.22. – 01.20.)

A pozitív gondolkodás nagyon fontos, főleg ebben a vírushelyzetben. Igaz, most nem tudsz jönni-menni kedved szerint, de ez nem adhat okot a kesergésre. Az ünnepek alatt átgondolhatod, mit akarsz kezdeni az élettel, új célokat tűzhetsz ki magad elé, amiket aztán meg is kell valósítanod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A csütörtök nyugodtnak ígérkezik számodra. Bármi is történik, maradj higgadt, a helyzet most nem a megszokott, de ez ellen nem tehetsz semmit. Magadban eltervezheted a változtatásokat, a megvalósítással azonban még várnod kell. Most élvezd a húsvét közeledtét és pihenj sokat, később szükség lesz az energiára.

Halak (02.20. – 03.20.)

Csütörtökön pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz. Nagy szükségetek van a másikra, így türelemmel és megértéssel könnyedén kezelhetitek a kialakult helyzetet. Tisztáznotok kell a dolgokat, mert csak így lehet tökéletes az ünnep.

Ezek is érdekelhetnek