2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 10. - Oldódj fel és lazíts!

Napi horoszkóp 2021. április 10. – Oldódj fel és lazíts!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton rendkívül feledékeny leszel, ami sok mulasztáshoz vezet. Hosszú volt ez a hét, de össze kell szedned magad. A mai nap sajnos még nem a pihenésé, rengeteg teendő vár rád otthon. Gondolj arra, ha mindent megcsinálsz, holnap pihenhetsz annyit, amennyit csak akarsz.

Bika (04.21. – 05.21)

A változás nem mindig rossz, csak meg kell látni benne a kínálkozó lehetőségeket. A tavasz a megújulás ideje, ne maradj ki belőle te sem! Most nemcsak a világ és a körülmények változnak, hanem te is. Tedd, ami örömöt szerez, ez lehet az első lépés egy új élet felé.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Mostanában nehéz az ismerkedés, ám te könnyen barátkozol és a vírushelyzet sem gátolhat meg ebben. Egy új ismerősöd segíthet neked a tovább lépésben, így nemcsak egy barátot nyertél, hanem egy támogató és odaadó személyt is.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton nehéz helyzetbe kerülhetsz, de optimizmusod ma is kihúz a csávából. Sokat szenvedtél mostanában, de az élet megtanít értékelni azt, amink van. Most már tudod, mire vágysz igazán, vágj bele, ne várj tovább!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Sok ismerősöd vált munkanélkülivé a koronavírus miatt, ezért most benned is jogosan merül fel a kérdés, mikor történik meg veled ugyanez? Ha eddig nem következett be a legrosszabb, akkor már nem is fog, úgyhogy lépj tovább és felejtsd el a bizonytalanságot. Mindent jól csinálsz, ennek pedig hamarosan meglesz a gyümölcse is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Az élet bármely területén képes vagy megállni a helyed, ezért néha lazíthatnál is egy kicsit. Nem kell mindig azt bizonyítani, hogy te vagy a legjobb, mert ezzel mások ellenszenvét vívod ki magadnak. Engedd ki a fáradt gőzt és feledkezz meg a munkáról, csak magaddal törődj!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton jó kedvedben vagy, vágysz valamilyen kalandra. Bár korlátozottak a lehetőségek, te így is megtalálod a legjobb szórakozási lehetőségeket. Este akár egy könnyű kalandra is esély nyílik, készülj fel, ne érjen meglepetés!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egy ismerősödnek lesz nagy szüksége ma rád, a segítségnyújtást pedig nem akarod visszautasítani. Az illető lelkét kell pátyolgatnod, de nem esik nehezedre, mert rajtad is segített már ez a személy. Ha szingli vagy, közelebb kerülhettek egymáshoz, mint azt valaha is gondoltad volna.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Mindenki precíznek, kiegyensúlyozottnak tart, de a szombatot legyen egy ereszd el a hajamat nap. Tegyél félre minden gondot, bánatot és találd meg újra önmagad. Nagy teher nyomja a vállad a vírus miatt, de muszáj egy kicsit felengedned, mert a stressz hosszú távon rossz hatással lesz az egészségedre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nyilvánvaló, hogy te sem oda a jelenlegi helyzetért, de kénytelen vagy alkalmazkodni a szabályokhoz, előírásokhoz. Ha sikerül, akkor ez lesz a “normális” és újra önmagad leszel, jól érzed magad a bőrödben. Bizony nehéz dolog ez, de nincs mit tenni, ez van.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mostanában vannak gondjait és ezt nem lehet nem észre venni. De azért vannak a szeretteid és a barátaid, hogy kirángassanak a gödörből, ami egyébként egy érzelmi mélypont. Felejts el ma mindent, csak rájuk koncentrálj, így összeszedheted magad végre és megoldást találhattok a problémáidra.

Halak (02.20. – 03.20.)

A koronavírus nagy terhet rak a válladra, éppen ezért szükséged van egy kis kikapcsolódásra. Mindig megoldod a gondokat, de ehhez pihenned is kell. Barátaid és szeretteid támogatnak, a rossz indulatú megjegyzéseket pedig engedd el! Szombat, tedd azt, ami neked jól esik.

Ezek is érdekelhetnek