2022 július 2 szombat
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 11. - Van mit átgondolni...

Napi horoszkóp 2021. április 11. – Van mit átgondolni…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyon fontos, hogy figyelj az egészségedre, ha átestél a koronavíruson, ha nem. Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget és ha mást nem is, menj el sétálni. A friss levegő jót fog tenni és elmélyedhetsz gondolataidban a természet lágy ölén.

Bika (04.21. – 05.21)

Nem kell, hogy mindig másoknak adj igazat. Vállald fel gondolataidat, érzéseidet, néha meg kell mutatnod a fogad fehérjét. Vasárnap lévén mindent megbeszélhetsz családoddal egy kellemes ebéd mellett, délután pedig meghódíthatjátok a természetet, de kerüljétek a tömeget!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap komoly választásra kényszeríthet az élet. Túlságosan is hűséges vagy a munkahelyedhez, de emiatt nem szabad elszalasztanod a legjobb lehetőségeket. Ne azon gondolkodj, mi lesz majd nélküled, hanem azon, mit hozhatsz még ki magadból máshol?

Rák (06.22. – 07.22.)

Ezekben a nehéz időkben fontos, hogy biztonságban légy és biztonságban tudd családodat, szeretteidet is. Ehhez azonban jelenleg csak szeretetet és gondoskodást nyújthatsz, most nem a pénz és az anyagi javak a legfontosabbak.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ha mással nem is, de legalább magaddal légy őszinte! Nagyon leeresztettél mostanában, ráadásul különösebb ok nélkül. Ne másokat hibáztass, hanem szedd végre össze magad! Magad miatt, ne azért, mert ezt várják el tőled. Kezd el már ma, ez nem várhat!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Érzelmeid ingadoznak vasárnap, ezzel pedig megnehezíted a többiek dolgát is. Nehéz időszak van a hátad mögött, ezt mindenki tudja, de támogattak téged, ideje, hogy köszönetet mondj ezért. Nyugodj meg és meglátod egy vidám napot zárhatsz majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Rendkívül határozott ember vagy és senki nem tántoríthat el attól, amit a fejedbe vettél. Nem habozol, azonnal a tettek mezejére lépsz, ezzel azonban van egy kis probléma. Nem baj, ha tudod mit akarsz, de a cél elérése közben ne taposs el másokat! Ezen gondolkodj el ma!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egyre nehezebben fordulsz kedvesen, szeretettel mások felé, de ma a szeretteid vannak veled, ne légy közönyös. Szükségetek van egymásra és ki más érthetne meg jobban náluk? Mondd el, mit érzel és beszéljétek meg a problémákat, te is felszabadultabb leszel ezek után.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Vasárnap sem kerülnek el téged a problémák. Te viszont bármit képes vagy megoldani, ráadásul a jó kedvedet sem lehet letörni. Játszva segítesz annak, akinek szüksége van erre és még magadra is marad időd. Ez a nap is jól végződik.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nyugodtan telik majd a nap, semmi nem zavarhat meg téged. Nagy terveket szövögethetsz, amiket hamarosan meg is valósíthatsz. Családoddal is megoszthatod ezeket, sőt, adhatnak még jó ötleteket is hozzá.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagyon jó dolog, amikor az ember érzi, hogy szerettei, barátai mellette állnak, de ez még mindig kevés ahhoz, hogy elérje a célját. Szükség van arra is, hogy magadban találj támaszt, erre pedig a vasárnap kiváló lehetőséget nyújt. Persze ez egy hosszú folyamat, de minden egyes küzdelemmel töltött perc megéri majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Bármennyire is azt hiszik mások, nem hullik minden az öledbe. Igenis keményen dolgozol azért, hogy meglegyen mindened, az oda vezető utat senki nem látja. Mindenki a saját sorsának kovácsa, te pedig kapsz az alkalmon, amikor csak lehet. Néha azonban neked is pihenned kell. Mikor máskor tennéd ezt, mint vasárnap? Mára ennyi a feladatod.

Ezek is érdekelhetnek