2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 12. - A mai sem lesz egy könnyű...

Napi horoszkóp 2021. április 12. – A mai sem lesz egy könnyű nap

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ez a hétfő nem lesz egy leányálom. A többiek folyamatosan harcolnak egymással, amibe neked nem kellene beleavatkoznod. Hagyd, hogy ők maguk oldják meg a problémákat, te csak a saját feladataiddal foglalkozz. Otthon már a nyugalom vár, de addig ki kell tartanod.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha ma a magad dolgával törődsz, akkor sikerül kimaradnod a feszült helyzetekből. A hétfő soha nem egyszerű, hiszen nehéz felkelni, az emberek nyűgösek. Sajnos mindig lesznek ilyen napok, de ha a saját feladataiddal foglalkozol, akkor nem lehet baj.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn az lesz a te mottód, hogy hallgatni arany. Nagyon figyelj, kinek mit mondasz és hogyan, különben könnyen megbánthatsz valakit, sőt, olyat mondhatsz, amit te is nagyon bánnál később. Kerülj el mindenkit, akit csak lehet, ma válaszd az önálló munkát.

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn soha nincs egyszerű dolgod, mert nehéz visszatérni a munkába. Ma pedig a megszokottnál is türelmetlenebb leszel, sőt, arra sem figyelsz, hogy mit mondasz és kinek. Gondold át jól, hogy megéri-e vitatkozni bárkivel is. Be fogod látni, hogy nem.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn nagy ívben kerüld el a boltokat és az embereket. Már, ha van erre lehetőséged és nem a kereskedelemben dolgozol. Ellenkező esetben biztosan többet költenél, mint amennyit eredetileg szeretnél. Munka után üss össze valamit az otthon fellelhető dolgokból, a bevásárlás megvár holnap is.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn ne foglalkozz mások gondjaival, ugyanis azok nem tartoznak rád. Ha látod a probléma forrását, akkor rávezetheted az illetőt, de csak óvatosan, nehogy megbántsd őt. A legjobb mégis az lenne, ha meg sem szólalnál, csak a saját munkáddal foglalkoznál.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn mindenki ragaszkodik a saját érveihez, így patthelyzet alakulhat ki. A csapatmunka akkor is fontos, ha jelenleg nem egy helyen tartózkodtok. Össze kell dolgoznotok annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen. Képes vagy rá, csak bízz magadban!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hétfőn nem lesz könnyű napod, de ez már nem is meglepő. Ha vásárolni készülsz, légy körültekintő és ne vegyél olyan dolgokat, amik később a szemétben landolnak. A pazarlás rendkívül rossz dolog és nem is szeretsz kidobni semmit. Vásárolj kevesebbet, ezzel sok pénzt megspórolhatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy újabb nehéz hétfő elé nézel, de csak a rugalmasságodon múlik, hogy alakul a nap. Könnyedén félreértések áldozata lehetsz, ha pedig bele is folysz ezekbe a beszélgetésekbe, akkor csak tetézed a bajt. Engedj a többieknek, legyen ez az ő napjuk.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nehéz nap lesz a mai, főleg, ha mindenáron kötöd az ebet a karóhoz. Ne ragaszkodj az álláspontodhoz, mert ezzel ma semmire nem mész. Okos enged, szamár… Ez egy ilyen nap, el kell fogadnod. Holnap nagyot fordul a kocka.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A hét első munkanapja amúgy is nehéz, de a mai kemény lesz számodra, ezért ne koncentrálj semmi másra, csak a saját feladataidra. Bár nem lesz könnyű dolgod, mert sokan megzavarhatnak, de ettől függetlenül időben végezhetsz mindennel, sőt, még talán segíthetsz is másoknak, ha elakadnak valamiben.

Halak (02.20. – 03.20.)

A problémák a rugalmatlanságban gyökereznek. Ezen a hétfőn senki nem fog hallgatni rád, felesleges lenne akár egy szót is szólnod. Tartsd meg magadnak a véleményedet, később még előhúzhatod ezt a tarsolyodból. Jobb később, mint soha…

Ezek is érdekelhetnek