2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 14. - Lépj a tettek mezejére!

Napi horoszkóp 2021. április 14. – Lépj a tettek mezejére!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szerdán abban reménykedsz, hogy minden gördülékenyen megy majd. Nos, ez nem biztos, hogy így lesz, de a végeredménnyel akkor is elégedett leszel. Semmi nem ronthatja el az örömöd. Csak egy fontossági listára van szükséged és a probléma megoldva.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán bizony meg kell húznod a határokat, mert ellenkező esetben egyesek kihasználhatnak. Szóval, ne hagyd magad, mert önmagaddal szemben is fairnek kell lenned. Sok a munka, nem kell még másét is a nyakadba venni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár nehéz időszakon vagy túl, nemsokára nehéz lesz választani a jobbnál jobb ajánlatok közül. Nem nyúlhatsz mellé, de azt el kell eldöntened, mit szeretnél az élettől. Ha erre megvan a válasz, akkor nem lesz nehéz igent mondani a legjobb ajánlatra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán eljön a te időd. Most végre rátalálsz arra az emberre, akivel igazán úgy érzed, hogy élsz. A mai este kifejezetten romantikus lehet számodra. Ha már van párod, akkor ne ugorj azonnal bele az újba, gondold át a kapcsolatotokat és ezt követően kezdj bele egy másikba. Ez egy fontos döntés, nem szabad elkapkodni.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon szeretnéd, ha valaki meghallgatna és őszintén elmondhatnád neki az érzéseidet. Ugyanez pedig fordítva is igaz. Valakivel rendezned kell a soraidat, ezt pedig csak úgy teheted, ha az illető is partner ebben. Nos, a mai nap a legalkalmasabb erre a beszélgetésre, így ne halogasd tovább a dolgot.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerdán résen kell lenned, mert igent mondhatsz valami olyasmire, amit valójában nem is szeretnél. Ne vállalj olyat, amit nem tudsz teljesíteni. Sok kellemetlenséget megspórolhatsz magadnak, ha őszinte vagy másokkal és persze saját magaddal is.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Van néhány lezáratlan dolog a múltból, amit nincs értelme tovább halogatni. Úgy nem léphetsz tovább, ha elvarratlan szálak maradnak és ezt te is pontosan tudod. Itt a cselekvés ideje, most tegyél félre minden mást, mert nincs ennél fontosabb.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán is felkészült leszel, így bármi történjen, te állod a sarat. Ez akkor is így lesz, ha még tanulsz és akkor is, ha már dolgozol. Igyekezetedet értékelni fogják és elismerik tudásodat. Tehetséges vagy, bármilyen feladatot rád lehet bízni, nem fogsz kudarcot vallani.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán elveszettnek érezheted magad, úgy véled, senki nem ért meg és soha nem elég jó, amit teszel. Ez azonban nem így van, kicsit többet látsz bele a dolgokba, mint amilyenek valójában. Adj magadnak és a többieknek is egy kis időt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán kicsit szétszórt leszel, ugyanis ismét hajlamos vagy mindent az utolsó pillanatra hagyni. Ez azonban nem baj, ha összeszeded magad, mert egyébként kellően felkészült vagy. Nagy szükséged lesz a magabiztosságodra és a talpraesettségedre, ezek nélkül ugyanis szembe kell nézned a kudarccal.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ismered a mondást, hogy “sokat akar a szarka, de nem bírja a …” Nos, igen. Ne akarj egyszerre túl sok mindenbe belefogni, mert ma nem jársz sikerrel. Kis lépésekben haladj, mindegy, hogy a munkádról vagy a magánéletedről van szó. Lassan járj, tovább érsz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagy és persze megérdemelt sikerekre számíthatsz a mai napon a magánéletedben. Arra törekszel, hogy semmi ne bosszantson fel, ez a nyugalom pedig a párodra is átragad. Ha dolgoztok, akkor is találkozni fogtok este és egy fantasztikus élményben lehet részetek, ha sikerül teljesen egymásra hangolódni.

Ezek is érdekelhetnek