2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 16. - Megterhelő nap a mai

Napi horoszkóp 2021. április 16. – Megterhelő nap a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Úgy érzed, egy perced sincs, minden idődet lefoglalja a munkád, a párod vagy a gyermekeid. Nem meglepő, ha elfáradtál, hiszen a vírus miatt mindenki otthon van, még több teendő vár rád. Ha megoldható, vidd el a gyerekeket a nagyszülőkhöz és töltsd a pároddal a hétvégét, mert szükségetek van egy kis nyugalomra.

Bika (04.21. – 05.21)

Talán régóta foglalkoztat a költözés vagy egy ház megvétele, de most már eljött az idő, hogy bele is fogj a tervezésbe. A változás mindig félelmetes kicsit, de mindenképpen jót tesz. Hamarosan megvalósíthatod, amire oly régóta vágysz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Merj nagyot álmodni és új célokat kitűzni magad elé! Kellő energiával rendelkezel ahhoz, hogy semmi és senki ne állhasson az utadba. A családod és barátaid tanácsai sokat segíthetnek neked, de álmaid megvalósításához te tudod pontosan, mire van szükséged.

Rák (06.22. – 07.22.)

Az elmúlt hónapokat otthon töltötted, ahogy mindenki más, ezért nem meglepő, ha kimozdulnál egy kicsit. A magány nem jó dolog, ezért ne ülj otthon. Menj és ismerkedj, de a vírus miatt azonban légy óvatos. Sosem lehet tudni…

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken egy rég nem látott ismerős toppanhat be újra az életedbe. Azt hitted, soha többé nem látjátok egymást, ám a sors másként rendelkezett. Ez egy jel, amit arra kell használnod, hogy pontot tegyél életed egy olyan szakaszára, amit már rég lezártnak tekintettél, de valójában vannak még elvarratlan szálak. Nem igaz?

Szűz (08.24. – 09.22.)

Túl sokat foglalkozol azzal, hogy itt-ott van egy-két felesleges kiló. Valóban így van vagy túldramatizálod a helyzeted? Nem kell aggódnod, nagyon is jól nézel ki, de ha nem jól érzed magad a bőrödben, akkor tornázz, fuss vagy csak sétálj mindennap,. Meglátod azonnal olvadni kezdenek rólad a kilók.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Alig vártad, hogy eljöjjön ez a nap, mert nehéz hét van a hátad mögött. Jól haladsz a munkáddal, így a délutánt már azzal töltheted, amivel akarod. Ha mégis dolgoznod kell akkor is, minden gördülékenyen halad majd. Az estét a párod ölelésében töltheted, ami megnyugtat és feltölt téged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Néhányan rendületlenül támogatják karriered, ráadásul egyiküknek titkos érzelmei vannak irántad. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked azonnal fejest kell ugrani egy új kapcsolatba. Gondold át, érdemes-e eldobni azt, ami a jó, a bizonytalanért.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pénteken előtérbe kerül a szerelem, ugyanis valaki úgy vonz téged, mint a mágnes. Ez a vonzalom viszonzásra talál, de többen is érdeklődhetnek irántad. Ne vessz el a tengerben, mindent logikusan és higgadtan kell eldönteni. Ez a mai nap és a hétvége feladata számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Pénteken aggodalmad a karrieredre koncentrálódik. Bár okod nincs rá, mégsem hagynak nyugodni a dolgok. Főnököd elégedett veled, ha pedig saját vállalkozásod van, az is jól megy. Inkább tervezd el az estét. Romantikázz a pároddal, beszélgess a barátaiddal, de aggódj folyton!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Számodra mindig is fontos volt a pénz, de nem attól lesz jó ember valaki, hogy vastag a bankszámlája. Nem is színlelheted sokáig a szeretetet, úgyhogy légy őszinte, mert ellenkező esetben hatalmas bonyodalmakkal kell számolnod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken olyat mondhatsz egy kollégádnak, amivel vérig sértheted őt. Bár ő úgy tesz, mintha nem lenne semmi baj, de ez nem így van. Ha nem kérsz bocsánatot, visszakapod, amit te adtál és abban nem lesz köszönet. A mai nap küldetése, hogy őszintén bocsánatot kérj és minden visszaálljon az eredeti felállásba.

Ezek is érdekelhetnek