2022 május 19 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 17. - Sikeres szombat

Napi horoszkóp 2021. április 17. – Sikeres szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hatalmas a tudásszomjad az elmúlt időszakban, ma pedig az eddigieknél is többet tanulhatsz. Ha úgy érzed, akár egy online tanfolyamon is részt vehetnél, ugyanis könnyen, gyorsan tanulsz, arról nem is beszélve, hogy mennyire nyitott vagy az újra. Kapcsolatodban lehet ma egy kis vita, ha pedig még szingli vagy, végre tisztán látod a dolgokat. Tudod, kitől és mit akarsz pontosan.

Bika (04.21. – 05.21)

Valaki nagy szívességet kérhet ma tőled, de meggondolandó, hogy segítesz-e az illetőnek. Talán sosem fogja megköszönni vagy viszonozni, az ilyen ember pedig nem barát. Ettől majd ő is rájön, hogy nem használhat ki és újra értékeli a viszonyotokat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton pihenésre lenne szükséged, de ha dolgozol, ez nem megvalósítható. Az este viszont a tiéd lesz és akkor te alakítasz mindent. Ha szabad vagy, akkor szánj magadra több időt, hogy feltöltődhess és kipihenhesd magad.

Rák (06.22. – 07.22.)

Mindenki szívesen beszélget veled, mert kedves és humoros vagy. Ezek a tulajdonságok párodban is megnövelik az irántad érzett vonzalmat, szerelmet. Ha nem dolgoztok, csodálatos napot tölthettek együtt. Ha pedig munkába kell mennetek, este és holnap mindent bepótolhattok, amiről ma lemaradtok.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Valakinek szüksége lehet a támogatásodra, a tanácsaidra. Többen is igényt tartanak a társaságodra, de néha foglalkoznod kellene magaddal is. Mikor jön el ez az idő? Ne csak mások érzései, problémái foglaljanak le, ma válassz olyan programot, ami neked jó, tedd azt, amit te szeretnél!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton mindig munka van, akkor is, ha nem kell a munkahelyedre bemenned. Ha a héten elmaradtál az otthoni teendőiddel, akkor ma bepótolhatod azokat. Könnyen és gyorsan haladsz, így pillanatok alatt utolérheted magad. Aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A szerencse kísér téged szombaton, ezért megpróbálkozhatnál a lottóval vagy a kaparós sorsjeggyel. Ezen kívül minden vitát elsimíthatsz, pároddal pedig intim közelségbe kerültök és ezúttal nem zavarhat meg senki. Élvezzétek egymás társaságát, minden pillanatot ki kell használni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton te leszel az, akinek segítségre lesz szüksége. A szívességet pedig mindig viszonozni kell, ezt ne feledd! Ha nem most, később lesz rá lehetőséged. Szíved választottja pihentető, kényeztető napot tervezett, amit eszedbe se jusson visszautasítani, mert vérig sérted őt ezzel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ha az idő engedi, szombaton élvezd a napsütést, a tavaszt. Lehet, hogy kissé felhős az idő, akkor is ki kell mozdulnod otthonról. Csak dolgozni és haza mész, ez pedig nem jó. Mágnesként hathatsz valakire, aki egyébként neked is tetszik. Ne szalaszd el az alkalmat. Ha kapcsolatban élsz, akkor a mai nap fordulópont lesz az életetekben. Ne aggódj, csak pozitív dolgok következnek!

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton jó híreket kaphatsz, amik a pénzügyeidre vonatkoznak. Tervezhetsz előre, de álmaid megvalósításához takarékoskodnod kell. Párkapcsolatodban újra fellángolnak az érzelmek, ha szingli vagy, valaki teljesen az ujja köré csavarhat. Élj a lehetőséggel, lehet, hogy ő az igazi!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rendkívül kitartó ember vagy, ez pedig végre meghozza a várva várt eredményt, sikert. Minden értelemben pozitív nap lesz a mai, mert tisztázhatod a vitákat, egyenesbe hozhatod a dolgokat minden akadály nélkül. Egyedülállóként megismerhetsz valakit, aki első látásra elcsavarja a fejed.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagy döntést kell hoznod, de most már nem halogathatod, mert két szék közül a padlóra eshetsz. Ne hallgass most senkire, csak az számít, te mit érzel és gondolsz. Egyedül a párod az, aki segíthet neked a döntésben, mert ő ismer a világon a legjobban és pontosan tudja, mire van szükséged. Ugyanez igaz egy barátra is, ha egyedülálló vagy.

Ezek is érdekelhetnek