2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 19. - Ma résen kell lenned

Napi horoszkóp 2021. április 19. – Ma résen kell lenned

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Válaszút elé érkezik a karriered. Valaki ajánlhat neked egy új lehetőséget, de az is lehet, hogy te magad bukkansz rá. Nem kell ragaszkodnod a megszokotthoz, merj lépni! Szerelmeddel egy kicsit összekaphatsz ezen, de végül ő is belátja, hogy boldogabb lennél, ha váltanál.

Bika (04.21. – 05.21)

Már a hét első napján rengeteg a teendőd, amitől gondterheltté és aggodalmaskodóvá válsz. Ha tartod magad a napirendhez, mert csak így állhat vissza minden a rendes kerékvágásba. Hajlamos vagy túlaggódni a dolgokat, de most ezt tedd félre.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Hétfőn a pénzügyeidet érintő tervek fogalmazódnak meg benned. Eddigi spórolós életformád végre meghozza a várva várt eredményt. Sőt, egy nagyobb bevételre is szert tehetsz, ami még inkább megnyugtató számodra. A tervek megvannak, kezdj bele a megvalósításba!

Rák (06.22. – 07.22.)

Az elmúlt napok teljes nyugalomban és harmóniában teltek, mind a magánéletedben, mind pedig a munkahelyeden. Termékeny leszel a munkában, kreativitásod nem ismer határokat. Pároddal belekeveredhettek egy apró vitába, aminek hamar pontot tesztek a végére. Szingliként akadhat hódolód, aki számodra sem lesz közömbös.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Fontos ügyben kaphatsz örömhírt már hétfő reggel. Mosolyod ezek után letörölhetetlen lesz és jó kedved átragad másokra is. Szíved választottja viszont vigasztalásra szorul és neked mindenben támogatnod kell őt.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn tündökölni fogsz, olyan ötletekkel állsz elő, amikkel a főnöködet is megnyered. Még motiváltabb leszel a dicséretet hallgatva. Párod pedig megoszthat veled egy nagy titkot, ami minden eddigi kérdésedre választ ad majd. Ezáltal megkönnyebbülsz és tudod, valóban ő az, akivel le szeretnéd élni az életed.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hétfőn szárnyal a kreativitásod, még a munkatársaidnak is leesik az álla teljesítményedtől. Arról már nem is beszélve, hogy főnököd dicsérő szavait egy életre szóló élmény lesz hallgatni. Kedveseddel már tervezgettek egy utazást és bár nem lehet tudni, mikor következhet ez be, a képzeletetek nem is ismer határokat. Egy kicsit nyaralhattok elméletben, de aztán vissza kell térnetek a földre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Nem rajongsz a hétfőkért, ami nem meglepő, hiszen ez a hét első munkanapja. Ma valahogy mégis minden más. Tele vagy energiával, pozitív a hozzáállásod, ezt pedig kamatoztatnod kell. Tervek, pályázatok, legyen szó bármiről, mindent elérhetsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Hétfőn ki sem látszol a munkából, ez pedig kétségbe ejtő számodra. Ne csinálj semmit addig, amíg nem írtál egy napirendet, mert csak ez mentheti meg a napot. Ha követed a leírtakat, még túlóráznod sem kell. Párod nagy meglepetéssel szolgál, ha pedig egyedülálló vagy, egy randi is összejöhet.

Bak (12.22. – 01.20.)

Annak ellenére, hogy hétfő van, lendületes vagy és akadálytalanul haladsz a munkáddal. Így bőven jut idő a szeretteidre és magadra is, ez pedig csak ritkán fordul elő. Romantikus estét tölthetsz a pároddal, ha pedig még keresed az igazit, kisugárzásoddal rabul ejtheted valaki szívét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hétfőn mindenkit elkápráztatsz a munkahelyeden. Kollégáid és főnököd is elismerik tehetséged, jó néhány dicséretet besöpörhetsz. Párkapcsolatod egyre csak javul, őszintén tudtok beszélni egymással és könnyebben megy a kompromisszumkötés is. Szingliként pedig közelebb kerülhetsz egy kollégádhoz, de tudnod kell, hol a határ. Lehet, hogy ebből csak barátság lesz.

Halak (02.20. – 03.20.)

Régóta húzódik egy probléma megoldása, de ma minden megváltozik. Olyan ötleted támad, ami mindent egy csapásra megold. Szerelmeddel romantikus estében lehet részed, szingliként pedig egy új jelölt bukkanhat fel az életedben. Most ne légy bátortalan, vedd kezedbe a gyeplőt és kezdeményezz! Nem fogod megbánni.

Ezek is érdekelhetnek