2022 május 22 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 20. - Kedden rengeteg a teendő

Napi horoszkóp 2021. április 20. – Kedden rengeteg a teendő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden elégedett lehetsz a pénzügyeiddel, már csak azért is, mert mindig is spórolás voltál és még több pénz maradt a zsebedben, mint ahogy azt gondoltad. Nem szereted szórni a pénzt, de egy emlékezetes utazás sosem kidobott pénz. Most még csak tervezgethetsz, de reméljük hamarosan útra is kelhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Kedden már kora reggel jó híreket kaphatsz, ami teljesen feldobja a hangulatod, ugyanis már lemondtál róla. Életed nagy fordulatot vesz, most minden a te malmodra hajtja a vizet. Pároddal is minden rendben halad és még a legnehezebb kérdésekben is közös döntést tudtok hozni.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden a kiadásaid foglalkoztatnak, ugyanis mostanában nagyon is csökkentik a bankszámládon lévő összeget. Több ötlet is megfogalmazódik benned, amik alapos megfontolást igényelnek. Ha szükséges, kéj segítséget, mert van valaki a környezetedben, aki igazán tudja, hogy kell megfogni a pénzt.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden megszámlálhatatlan feladattal állsz szemben, de energikusságodnak köszönhetően egyik megoldása sem jelent majd gondot. Ám nem szabad estig a munkára koncentrálnod, mert a párodnak is nagyon hiányzol. Romantikus estében lehet részed, ha végre egyszer nem viszed haza a munkát.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Kedden rengeteg a teendő, főleg a magánéletedet illetően. Valaki igényt tart a segítségedre, de vannak számodra fontos elintéznivalók is. Egy jó napirenddel minden megoldható, csak pontról pontra követned kell azt. Így senki nem szenved hiányt semmiben.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden új ismeretséget köthetsz valakivel, aki a karrieredben segíthet neked előre lépni. Szíved választottja féltékeny lehet az új barátodra, nehezen viseli, ha miatta késel. Könnyen elsimíthatod a vitát, ha biztosítod őt szerelmedről. Ha még szingli vagy, akkor nézz körül egy társkeresőn, szerencséd lehet.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden nagy választásra kényszerülsz. Ezúttal ne listát írj, hanem kérj tanácsot a párodtól vagy a legjobb barátodtól. Tapasztalatuk és irántad érzett szeretetük miatt csakis jó tanácsokat adhatnak neked. A válaszadásra azonban még aludj egyet, reggelre mindent tisztán látsz majd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kedden sem kevesebb a tennivaló, mint tegnap. Alaposan be kell osztanod az idődet ahhoz, hogy mindennel végezz, amit mára elterveztél. Szerelmed megszépítheti számodra a nap végét, csak sodródj az árral. Nem bánod meg.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Fenntartásaid lehetnek valakivel kapcsolatban, kedden azonban egy közös ismerősnek hála közelebb kerülhettek egymáshoz. Kellemes csalódás ér, mert az illetőt nem ilyennek ismerted meg. Ne ítélj első látásra! Ez a mondás most is igaznak bizonyul.

Bak (12.22. – 01.20.)

Túl keveset pihensz és sokat dolgozol. Persze ezekben a nehéz időkben hajtani kell, de ha nem hagysz időt a lazításra, akkor ezt az egészséged sínyli meg. Próbálj meg korábban lefeküdni, rendszeresen étkezni és szedj vitaminokat. Az egészség mindig is fontos volt, de most az eddigieknél is nagyobb kincs.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden pontot tehetsz egy régi, bosszantó ügy végére. Megkönnyebbülsz és a másik fél is másként is áll hozzád a beszélgetés után. A munkában rengeteg ötleted támad, hiszen nyugalmad és kreativitásod is visszatér. Kedvesed emlékezetessé teszi az estét, ha pedig még szingli vagy, akkor megismerkedhetsz valakivel, aki más, mint a többi.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem meglepő, hogy munka helyett inkább kikapcsolódnál és járnád a természetet. Az időjárás ugyan szeszélyes, de tavasz van, így semmi nem tarthat vissza. Sétálj a parkban, biciklizz, fuss, tégy bármit, amihez kedved van. Párod ma humoros kedvében van, ami téged is feldob. De a munkahelyeden koncentrálnod kell, most nem ejthetsz hibát.

Ezek is érdekelhetnek