2022 május 19 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 21. - A nagy döntések napja

Napi horoszkóp 2021. április 21. – A nagy döntések napja

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Karrieredben már tegnap is nagy lehetőség adódott, ez a sorozat pedig ma is folytatódik. Ám mérlegelned kell, mivel jár a változás. Ehhez időre van szükséged, de ne váj túl sokáig, mert elszalaszthatod életed egyik legnagyobb lehetőségét. Dönteni kell, ma választ várnak tőled.

Bika (04.21. – 05.21)

Jól indul számodra a szerda, kellemes csalódás ér. Ez pedig egész napra jókedvűvé tesz téged. Minden kollégád szívesen dolgozik veled egyébként is, de ha jó kedvű vagy, akkor ez különösen igaz. Ha egyedülálló vagy, akkor kisugárzásoddal az ujjad köré csavarhatsz valakit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán döntéshelyzetbe kerülsz, de korántsem lesz egyszerű dolgod. Nagy választás előtt állsz, de nem szabad sokáig halogatnod a dolgot, mert könnyen lehet, hogy két szék közt a padlóra esel. Kérj tanácsot szerelmedtől vagy egy barátodtól, ők irányt mutathatnak neked, hiszen pontosan tudják, mit szeretsz és mit nem.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szerdán fenekestül felfordul minden, ugyanis egy kényes témával kapcsolatban vár rád kellemetlen beszélgetés. Egész nap ezen töröd a fejed, ezért a munka sem megy valami jól. Döntsd el, mit szeretnél, mert különben belülről teljesen felemészt ez az egész. Pontot kell tenned az ügy végére.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hajlamos vagy gondolkodás nélkül cselekedni. Ez különben sem jó dolog, de ma végképp nem ajánlott. Alaposan el kell tervezned mit mondasz és teszel, ellenkező esetben hatalmas galibába keveredhetsz. Kell ez neked? Ugye nem!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kezd helyreállni pénzügyi helyzeted, de ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül szórhatod a pénzt. Valaki visszaadhatja a kölcsönt vagy nyerhetsz egy kis pénzt, ami végképp feldobja a hangulatod. Ma ne azon agyalj, mire költheted el a könnyen jött összeget, inkább töltsd a pároddal vagy valamelyik barátoddal az estét.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Van valami, amit nagyon szerettél volna, de a dolgok nem úgy jöttek össze, ahogy azt szeretted volna. De mindennek oka van, ez sem a véletlenek sorozata volt. Terved nem jött össze, de ennél valami sokkal jobb vár rád és jókor fogod meghozni a legjobb döntést.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán valami erősen foglalkoztat, ám a megoldásra csak késő délután bukkansz rá. Ehhez pedig egy jó barát járul majd hozzá. Ez a barát féltékenységet ébreszthet szíved választottjában, pedig valójában semmi oka erre. Az estét már töltsd vele, mert különben nem fog hinni neked és választásra kényszeríthet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán szívességet kell kérned valakitől, amihez nem nagyon fűlik a fogad. Ez egyáltalán nem a te asztalod, de most nincs más választásod. El kell ismerned ezt, mert különben nagy bajba kerülsz. A döntés a kezedben van, de ne halogasd, nincs mire várni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán egyáltalán nem érzel semmilyen motivációt a munkához. Előfordul ez mindenkivel, de egy adag kávé jótékony hatással lehet rád. Szerelmed teljes mellszélességgel támogat, talán még ebédet is visz neked, amiből erőt meríthetsz. Ha szingli vagy, akkor valaki felkelti az érdeklődésed. Ne habozz, légy kezdeményező, mert ha nem így döntesz, kicsúszhatnak a kezedből a dolgok.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Rengeteg kellemetlen helyzet adódhat szerdán, de csak rajtad múlik, hogy kimaradsz-e belőlük vagy sem. Párod és közted újra fellobbanhat a régi láng, amit annyira hiányoltál már. Szenvedélyes estét tölthettek együtt, aminek következtében lehetetlen lesz letörölni a mosolyt az arcodról.

Halak (02.20. – 03.20.)

Bármibe fogtál az elmúlt időszakban, nem biztos, hogy úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Semmi nem hozta meg a várva eredményt, de nem kell végleg feladnod. Ha tanulsz a hibáidból, akkor legközelebb sikerülni fog. Párkapcsolatodat egy harmadik személy sem veszélyeztetheti, emiatt nem kell aggódnod, így koncentrálhatsz csak a munkára.

Ezek is érdekelhetnek