2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 23. - Remek nap lesz a mai

Napi horoszkóp 2021. április 23. – Remek nap lesz a mai

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nyugodt péntekre számíthatsz, minden a legjobb úton halad. Semmi probléma nem adódik munka közben, ennek köszönhetően pedig akár korábban haza is mehetsz. Ha holnap dolgozol, akkor pihenj rá, hisz a szombat mindig egy nehéz nap, ha pedig nem, akkor gondolkozz azon, milyen programmal lephetnéd meg a párod vagy a családod.

Bika (04.21. – 05.21)

Végre péntek van, már alig vártad. Fogjatok össze kollégáiddal, így sokkal hamarabb a feladatok végére érhettek. Este egy kisebb baráti összejövetel lehetne legjobb program, ha szórakozni akarsz, ha pedig inkább lazítanál, akkor rendelj valamit és ülj le a tévé elé. Néha ilyen is kell.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár péntek van, hosszú lehet a mai nap, de csak akkor, ha hagyod, hogy megnehezítsék a dolgod. Koncentrálj csakis a saját munkádra, így mindennel időben elkészülhetsz, még túlóráznod sem kell. Az este történései pedig csak rajtad múlnak. Mire vágysz inkább? Nyugalomra vagy néhány barát társaságára?

Rák (06.22. – 07.22.)

A péntek váratlan fordulatokat tartogat számodra, de csakis jó értelemben. Minden a terveid szerint halad és egy kollégád siet a segítségedre, akitől soha nem vártad volna ezt. Lehet ez egy új barátság kezdete, de azért érdemes apró lépésekben haladnod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Végre péntek van és a szokásos fásultság helyett jó kedvű vagy, így egy csodálatos munkanap vár rád. A főnököd elismeréséről biztosít, végre beérni látszik munkád gyümölcse. Azonban ne szálljon a fejedbe a dicsőség, mert különben visszájára fordulhatnak a dolgok. Mindennek eljön a maga ideje.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Pénteken még munkanap van, de a hétvége gondolata már most feldob. Kettesben szeretnéd tölteni azt a pároddal, aminek valószínűleg semmi akadálya nem lesz. Azért mindenképpen kérdezd meg őt is, hátha más tervei vannak. Jobb, ha még ma rátérsz a témára, így partnered is átszervezheti a munkáját.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Jól alakul számodra a pénteki nap. Jó hangulatban ébredtél, még a munkahelyeden sem ronthatja el ezt senkik. Gördülékenyen haladtok, így túlóráról ma szó sem lehet. Este a párod boldogan vár otthon, jó hírei vannak a számodra.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Péntek van, te pedig fáradt vagy, méghozzá nagyon. Össze kell szedned magad, mert ezt a napot még ki kell bírnod valahogy. A legjobb barátod felkereshet téged és a vele találkozás kiszakít egy kicsit a szürke hétköznapokból. Akár a hétvégét is együtt tölthetitek, mindez csak megbeszélés kérdése.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A péntek nem lesz a hét legkönnyebb napja, ám te még mindig jó formában vagy. Lendületes és magabiztos vagy, ma semmi és senki nem állhat az utadba. Gördülékenyen halad a munka, mindenki jó hangulatban van, amelynek este folytatása is lehet. A bulikat azonban még el kell felejteni, de egy kisebb baráti találkozónak semmi akadálya, ha vigyáztok egymásra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Péntekre teljesen kimerültél, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen ez a hét katasztrofális volt. Munkatársaid azonban képesek feldobni a hangulatod. Az esti program és a döntés a kezedben van, de csakis a megfelelő óvatossággal.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hosszú volt ez a hét és még nincs vége. Bár szerencsére pénteken minden zökkenőmentesen halad, ezért biztos lehetsz benne, hogy időben végzel minden feladataiddal. A jó hír, hogy este a barátaid várnak rád, egy fantasztikus összejövetel részese lehetsz. Ne hagyd ki, már csak azért se, mert könnyen sértődés lehet belőle.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénteken minden a legnagyobb rendben megy és ez kicsit furcsa. A hét szélső napjai mindig megterhelők, de ez a mai kivétel. Gyorsan és gördülékenyen haladsz, így biztosan nem kell egy perccel sem tovább dolgoznod. Már a hétvége jár a fejedben, de ne tervezz meg mindent percről percre, mert biztosan nem úgy fog alakulni.

Ezek is érdekelhetnek