2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 24. - A döntés a kezedben van...

Napi horoszkóp 2021. április 24. – A döntés a kezedben van…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nem vagy az a típus, aki folyton egy helyben toporog. Éppen ezért érint rosszul ez a vírushelyzet, de lassan talán megoldódnak a dolgok. Egy rövid utazás, kirándulás azonban könnyen megvalósítható. Ne ülj otthon a négy fal között, a friss levegő jót fog tenni.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton egy nagyon fontos kérdés foglalkoztat és ez szinte megbénít téged. A világ azonban nem állhat meg körülötted, legyen ez az ügy bármennyire is jelentős. Bizonyos dolgokon túl kell tenned magad még akkor is, ha ez nagyon nehéz. Akkor kezdetét veheti az új, amire oly régóta vágysz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton megtörhet a lendület, ami végig kísérte az egész heted. Ideje lenne szünetet tartanod és pihenni. Az élet nemcsak a munkából áll. Ott vannak a szeretteid, a barátaid és a párod, akik igényt tartanak rád. Ezen a hétvégén bebizonyíthatod, hogy ők a legfontosabbak számodra.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton a szokásosnál is figyelmesebbnek kell lenned. Valakivel közös az érdeklődésed és a céljaid is. Eddig talán észre sem vetted őt, úgyhogy nyisd ki végre a szemed. Az illető nagyon kedves számodra, a későbbiekben pedig megtalálhatod benne a lelki társadat is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton egy meghívást kaphatsz, amit mindenképpen el kell fogadnod. Ne utasítsd vissza, mert új lehetőség kopogtat az ajtódon, amit nem szalaszthatsz el. Veszíteni valód nincs, csakis profitálhatsz a dologból. Hatalmas fordulatot vehet az életed, ha nem mondasz nemet.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Képtelen vagy lazítani, szombaton is nagyon szoros az időbeosztásod. Igyekszel tartani magad a tervekhez, de előfordulhat, hogy megcsúszol egy kicsit, ez pedig felboríthatja a napod. Lehet, hogy túl nagy fába vágtad a fejszédet, úgyhogy lassíts egy kicsit. Van néhány dolog, ami ráér, felejtsd el ezeket, legalább a hétvégére.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha szombaton dolgoznod kell, könnyen hibát véthetsz a munkahelyeden. Előbb tervezd meg a mai napot, mert így nem fogsz elveszni a rengetegben. Ha otthon vagy ma, akkor is ugyanez a helyzet, csak a fontos dolgokat végezd el, a többi majd megvár. Jövő héten könnyebben utoléred majd magad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton valakinek egyetlen célja az, hogy befolyást gyakoroljon rád. Légy résen, mert nem biztos, hogy az illető jót akar neked. Igyekezz megtudni mindent a szándékairól, mert így megelőzheted a bajt. Ne hagyd magad csőbe húzni!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ezen a szombaton viszonylag nagy lesz az információ áramlás körülötted, amelynek során rengeteg fontos dolgot tudhatsz meg, még magadról is. Az már a te döntésed, hogy mit kezdesz velük, de ha elég ügyes vagy, akkor idővel hasznát veheted mindennek.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton fontos, ugyanakkor furcsa információ birtokába jutsz. Véletlenül se kürtöld szét a dolgot, előbb győződj meg arról, hogy igaz, mert lehet, hogy köszönő viszonyban sincs az valósággal. Sok kellemetlenségtől megkíméled magad, ha előbb gondolkodsz és csak utána nyitod ki a szád.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ahogy a hét többi napján, szombaton is zajlik körülötted az élet, áramlanak az információk, de nem biztos, hogy valósak. Bárkitől is származik az információ, ellenőrizd, hogy valós-e. Nem tudhatod, kiben bízhatsz meg, így fő az óvatosság.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagy terveid vannak a mai napra, amelyeket könnyen véghez is vihetsz. Környezetedben nem mindenki lesz vevő erre, de ha te magabiztos vagy, akkor nincs miért meghátrálnod. Nem kell mindig mások igényeit lesni, ez a szombat legyen csak a tiéd.

Ezek is érdekelhetnek