2022 május 19 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 26. - Ez nem lesz egy unalmas hétfő

Napi horoszkóp 2021. április 26. – Ez nem lesz egy unalmas hétfő

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hétfőn jó hírek várnak rád. Alapvetően is jó kedvű vagy most, ez pedig csak rátesz egy lapáttal. Párkapcsolatodban léphetsz előre, méghozzá nagyot. Nyíltan beszélhetsz a pároddal bármiről, ha pedig még egyedülálló vagy, akkor egy új ismeretséget hozhat számodra a hét első munkanapja.

Bika (04.21. – 05.21)

Egy okos döntésnek hála a pénzügyeid rendeződni látszanak. Tisztán látod a céljaidat és anyagi helyzetedet a közeljövőben. Párkapcsolatodban is újra fellobban a szenvedély tüze, így alig várod az estét, hogy szíved választottjával lehess. Egyedülállóként összefuthatsz valakivel, aki nemcsak vonzó, de nagyon okos is.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Eddig azt hitted, nagyot hibáztál, ám ez a baki éppen arra tereli az életed, amerre kell. Új remény ébred benned, ez pedig örömmel tölt el. Végre látod a céljaidat és az oda vezető utat is. Ne gondolkodj sokáig, lépj rá!

Rák (06.22. – 07.22.)

Hétfőn valaki szívességet kérhet tőled, de ha teljesíteni szeretnéd kérését, nem lesz könnyű dolgod. Ismerősöd hálás lesz ezért, de nem biztos, hogy viszonozza majd, ha neked lesz szükséged rá. Szerelmeddel felhőtlen és romantikus estében lehet részed, ha végre nem viszed haza a munkád.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hétfőn még inkább figyelned kell az egészségedre. A vírus miatt amúgy sem könnyű dolog ez, de mostanában túlvállaltad magad. Ha nem pihensz és étkezel rendesen, akkor könnyen ágynak eshetsz. Pároddal is összeszólalkozhatsz emiatt, pedig ő sokat segíthetne neked, ha hagynád.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hétfőn csalódnod kell valakiben, akiben teljes mértékben megbíztál. Bár csak egy kis füllentésről van szó, mégis nagyon rosszul esik a dolog. Ne fordíts neki hátat, beszéljétek meg, miért tette ezt. Ha halogatod, csak elmérgesedik a helyzet köztetek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Jó ideje foglalkoztat valami. Egy fontos elintéznivaló, amiről eddig nem akartál tudomást venni. A mai napon azonban nem halogatod tovább a dolgot és sarkadra állsz. Siker koronázza majd a döntésed, nincs okod a félelemre.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Váratlan fordulat következik be karrieredben. A hétfő a meglepetések napja lesz számodra, de csakis pozitív értelemben. Ha állás keresel, találni fogsz, ha pedig még nem találkoztál a nagy Ő-vel, ma ő is betoppanhat az életedbe. Ha párkapcsolatban élsz, feljebb léphettek egy szinttel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Élvezed a tavaszt, bár az időjárás nem mindig kegyes hozzánk. Tele vagy tervekkel, amiket idén meg is szeretnél valósítani. Egy új ismeretség pezsdítheti fel életedet, ami egy életre szóló kapcsolatot jelent majd számodra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Imádsz utazni, de ez az utóbbi egy évben a járvány miatt elmaradt. Bár idén sem biztos, hogy kedvünk szerint utazgathatunk, de egy belföldi nyaralás is jó kikapcsolódás lehet. Tervezz nyugodtan, de egyelőre még ne foglalj szállást, inkább csak tedd félre a pénzt.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nagy feladat vár rád már a hét első napján. Nem vagy egy elveszett ember, minden kihívással megbirkózol, ami büszkeséggel tölt el. Főnököd is elismeréséről biztosít, így végre egy hétfő, amikor megéri felkelni és dolgozni menni.

Halak (02.20. – 03.20.)

A hétfő a félreértések napja lehet, ugyanis valakivel nagyon nem értesz egyet. Nem is kell mindenben egy követ fújni, de muszáj kompromisszumot kötni. Ha nem így teszel, akkor a mai nap biztosan mínuszos lesz és ez a fajta viselkedés az egész hétre rányomja a bélyegét.

Ezek is érdekelhetnek