2022 május 20 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 27. - Légy határozott!

Napi horoszkóp 2021. április 27. – Légy határozott!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nehezen fogadod el, ha egy vonat elmegy. Bizony előfordul, hogy bottal ütheted a siker nyomát, de ettől még nem kell feladni. Mindenki hibázik, de a hibát ki is lehet javítani. Legközelebb másképp csinálod majd, lesz még lehetőség, ami után két kézzel kaphatsz.

Bika (04.21. – 05.21)

Hajlamos vagy túl sokat aggódni, ráadásul olyan dolgok miatt, amiket nem tudsz befolyásolni. Ezek a dolgok eleve elrendeltettek, nem érdemes rágódnod rajtuk. Nyiss új dolgok felé, ezekben van a jövő. Lépj tovább, ne vesztegesd az idődet!

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden egy ismerősöd fordulhat hozzád olyan segélykéréssel, ami szemben áll az elveiddel. Fogalmad sincs, hogy utasítsd vissza ezt, hiszen mindenki tudja rólad, hogy segítőkész vagy. Persze nem minden áron. Néha áldozatot kell hozni, de ez nem az a helyzet, mert te bukhatsz, méghozzá nagyon nagyot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kedden semmi nem zökkenthet ki a munkából, ugyanis minél előbb szeretnéd befejezni a rád bízott feladatokat. Azonban nagyon fontos, hogy ne kapkodj, mert olyan hibát véthetsz, ami felborítja a terveidet. Nem akarsz mindent elölről kezdeni, igaz? Tudod, lassan járj, tovább érsz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Hosszú ideje nem hagy nyugodni egy érzés, ami a párkapcsolatoddal kapcsolatos. Bár egyre mélyebbre nyomod, olykor újra előbukkan. Sokat segítene, ha pároddal is megosztanád kétségeid, ellenkező esetben még rengeteg álmatlan éjszakára számíthatsz. Ha eltűnnek a félelmeid, újra nyugodtan alhatsz majd.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kedden egy pillanatra sem lankadhat a figyelmed, mert különben kellemetlen szituációba keveredhetsz. Ám, ha koncentrálsz, elkerülheted a magyarázkodást és a további bonyodalmakat. Ha nem így teszel, az egész heted katasztrofális lesz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A kedd sem lesz mentes a váratlan helyzetektől, amiket mihamarabb meg kell oldanod. Változtass taktikát, mert nyilvánvaló, hogy az eddigi nem működik. Lesz valaki, aki utat mutat neked és kezedbe adja a megoldás kulcsát. Ragadd meg az alkalmat, mert ennél jobbra nem számíthatsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hatalmas kihívás vár rád kedden, ugyanis komoly lépésre szánod el magad magánéleteddel kapcsolatban. Ki kell zárnod a külvilágot, mert mindent pontosan ki kell dolgoznod, most nem hibázhatsz. Könnyedén végig viheted terveidet, ha csakis azokra összpontosítasz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap nem lesz a kedvenced. Egy volt szerelmed bukkanhat fel életedben újra, aki olyan híreket terjeszt rólad, amiknek a fele sem igaz. Mindenből ki tudod dumálni magad, ezért ne keresd meg az illetőt, mert csak rosszabb helyzetbe kerülsz. Úgyis mindenki neked hisz majd, nem kell aggódnod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Van, aki mindenre képes. Egy kollégád pedig jó példa erre. Képes mindenen és mindenkin átgázolni saját céljainak elérése érdekében. Ezúttal viszont tisztességtelen eszközökhöz folyamodik, neked pedig meg kell őt akadályozni. Ilyen eszközökkel nem érvényesülhet és nem veheti el tőled a győzelmet.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden új utak nyílnak meg előtted, amik közül kedvedre válogathatsz. Van, aki támogat téged és felsegít, ha elbotlasz, de ez utóbbi most nem történhet meg. Jól fogsz dönteni, így a bukás szóba se jöhet. A szerencse is melletted áll, de ne halogasd a választást, mert el fogsz bizonytalanodni.

Halak (02.20. – 03.20.)

A koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozott téged, ezért úgy érzed, már nincs visszaút, te már nem nyerhetsz. Ez azonban csak akkor van így, ha tényleg feladod. Koncentrálj a céljaid elérésére, higgy magadban és akkor minden a terveid szerint alakul majd.

Ezek is érdekelhetnek