2022 május 24 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 28. - Célravezető szerda

Napi horoszkóp 2021. április 28. – Célravezető szerda

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Igen, bizonyos dolgokért áldozatot kell hozni, méghozzá nagyot. Senki nem kívánja tőled, hogy lejjebb adj bármiből is annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Mérlegelned kell, hogy számodra mi a legfontosabb, akkor tudni fogod, mit kell tenned.

Bika (04.21. – 05.21)

Szerdán nagy szükséged lesz a problémamegoldó képességedre, mert már a nap elején akadályokba botlasz. Minden tapasztalatodra és tudásodra szükség lesz ahhoz, hogy kimássz a gödörből. Te fogod megmenteni a helyzetet, de csak akkor, ha hiszel magadban és higgadt maradsz. Menni fog, ugye?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem lehet mindenkivel egyet érteni, ez egy lehetetlen küldetés. Ám éppen ez az, ami miatt ma konfliktushelyzetbe kerülsz. Az ellentétes álláspontot képviselők azonban falba ütköznek és ellenes fordulhatnak. Ne törődj azzal, mit mondanak mások, hiszen te mindig vállalod a felelősséget a döntéseiddel kapcsolatban. Csak, hogy tudd, ma sem nyúlsz mellé.

Rák (06.22. – 07.22.)

Furcsa érzések kerítenek hatalmukba ma, ugyanis úgy véled, párod titkol előled valamit. Jobb mihamarabb kiugrasztanod a nyulat a bokorból, de ne kényszerítsd arra, hogy elmondja az igazat. Közeledj higgadtan és kedvesen, többet érsz, mintha ordítanál és követelőznél.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Egy közeli ismerősöd vagy kollégád lehet elutasító veled szerdán. Te csak segíteni akarsz, de ő nem értékeli ezt. Hagyd, hogy kidühöngje magát, később ő fordul majd hozzád segítségért. Bocsánatot kér és hálás lesz neked, belátja, hogy nem rossz szándékkal közelítettél felé.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy kollégád mindig azon ügyeskedik, hogy a mások által elvégzett munkáért ő arassa le a babérokat. Néha sikerül is neki, de ma betelik nálad a pohár. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy lerántsd róla a leplet és végre azok érvényesüljenek, akik valóban megdolgoztak érte. Nagy veszekedés lehet a vége, de a dolgok végre a helyükre kerülnek.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hajlamos túlhajtani magad annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Mindenkitől ugyanezt várod el és elfogadhatatlan számodra, ha valaki nem így tesz. Nem mindenki céljai egyeznek meg a tieiddel, ezért ne foglalkozz másokkal, csak járd a saját utad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán egy számodra fontos ügyben kedvezőtlenül alakulnak a dolgok. Úgy érzed, minden egyes küzdelmes perc kárba vész, pedig te a legjobbat hoztad ki magadból. Éppen ezért a sarkadra kell állnod, mert csak így viheted sikerre terveidet, céljaidat, amikért oly régóta harcolsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerdán egy határidő szorongat téged, ami miatt eszeveszett kapkodásba kezdesz. Az, hogy előbb végzel valamivel, még garancia a minőségre is. Igyál meg egy kávét, higgadj le, mert nem lesz eredményes az őrület határán dolgozni. Teljesíteni tudod a kihívást, most megmutathatod, hogy teher alatt nő a pálma.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szerdán lezárhatod végre egy régóta folyamatban lévő ügyedet. Minden apró praktikára szükséged lesz ehhez, de csakis így érheted a célod. Az csak később derül ki, hogy megérte-e a küzdelem, de azt biztosan elmondhatod magadról, hogy anyait-apait beleadtál. A siker nem rajtad múlt, te mindent megtettél, hogy elérd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A szerda nem indul túl jó hangulatban, de ez a nap folyamán változhat. Túl sokat vállalsz és nem vagy kellően felkészült. Meg kell birkóznod a feladattal, de csak szépen lassan, egymás után. Ne kapj bele mindenbe egyszerre, mert garantálható, hogy ma nem mész haza.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán nagy meglepetésben lehet részed, arról már nem is beszélve, hogy ez a dolog az egész hetedet bearanyozza majd. Jó kedvedet semmi nem ronthatja el, sőt, kollégáid hangulatát is képes vagy feldobni. Pozitív hangulatod sokáig elkísér, ezt pedig garantáltan siker koronázza mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben.

Ezek is érdekelhetnek