2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 29. - Lassan járj...

Napi horoszkóp 2021. április 29. – Lassan járj…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Bár alapvetően sokan vannak körülötted, mégis előfordul, hogy magányosnak érzed magad. Nyilván a koronavírus-járvány ennek okozója, de tudnod kell, hogy a barátaidra és a szeretteidre mindig számíthatsz. Úgy érzed, ma senki nem ért meg téged, mindenki csak a maga igazát hajtja. Ezt a napot túl kell élni, holnap minden más lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Rengeteg munka vár rád ma, amivel határidőre végezned kell. A munkatempód rendkívül feszes és minden szakmai tapasztalatodra szükséged lesz. Kifogástalanul megoldhatsz mindent, de ehhez ki kell zárnod a külvilágot. Most nem csábíthat el semmi egyetlen pillanatra sem, mert felborul a rendszer.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma nem találod a helyed, úgy érzed, képtelen vagy beilleszkedni a közösségbe. Rengeteg a vita a munkahelyeden, ezért az is eszedbe jut, hogy felmondj. Nem kell azonnal döntened, ez az időszak senkinek nem könnyű. Gondolkozz hideg fejjel, akkor nem követed el életed egyik legnagyobb hibáját.

Rák (06.22. – 07.22.)

Általában véve mindent kézben tartasz, de ma kicsúszhatnak a dolgok a kezed közül. Nem mindig úgy történik minden, ahogy szeretnéd, de ha így lenne, túl egyszerű lenne, nem igaz? Próbáld meg lazábbra venni a dolgokat, ha egy kicsit más lesz a hozzáállásod, még nem dől össze a világ.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nehéz időszak ez mindenki számára, így nem meglepő, ha úgy érzed, életed kezd egysíkúvá válni. Keress új dolgokat, amik izgalmasak, így színt vihetsz a szürke hétköznapokba. Nem kell betokosodni azért, mert a világ megváltozott. Vedd észre a lehetőségeket!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma olyasmit mondhatsz, amit magad is megbánhatsz. Persze senki sem tökéletes, de a rossz napok ellenére is vigyáznod kell a szádra. Érdemes megbántanod bárkit is? Ezen gondolkozz el! Nyugodj meg és változtass még azelőtt, hogy óriási hibát követbél el!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Régóta futsz eredménytelen köröket, ami teljesen elkeserít téged és úgy érzed, nincs más megoldás, mint feladni. Valószínűleg csak a csalódottság és a düh beszél belőled, úgyhogy ne hozz meggondolatlan döntéseket. Azonban, ha valóban így látod, akkor ne félj kimondani, hogy vége. Ennek így kell lennie, de hamarosan történik valami, ami új irányba tereli az életedet.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma ne tartsd magadban a véleményedet, még akkor se, ha másoknak az nem tetszik. Lehet, hogy szavaiddal megbántasz valakit, de az illető hamar túlteszi magát a dolgon, mert rájön, hogy igazad volt. Beszéljetek meg mindent alaposan, mert ezután tudtok csak csapatban dolgozni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Keményen dolgoztál éjt nappallá téve, hamarosan pedig learathatod a babérokat is. Már kézzel fogható eredményeket tapasztalsz, szóval büszke lehetsz magadra. Megugrottad az akadályt, amit az élet eléd gördített, most már egyenesben vagy. A többieknek fel adva a lecke, ezt csinálják utánad.

Bak (12.22. – 01.20.)

Régóta küzdesz azért, hogy elérd kitűzött céljaidat, de sajnos rá kell ébredned, hogy más taktikát kell választanod, mert a jelenlegi nem működik túl jól. Zárj ki mindent és mindenkit, tiszta fejjel kell gondolkodnod ahhoz, hogy megtervezd a következő lépéseket. Ne add fel, menni fog ez!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Az egész napot pontról pontra eltervezted, de a rend felborul, mert valaki a segítségedre szorul. A helyzet halaszthatatlan, ezért nem fogsz nemet mondani, de ezzel búcsút mondhatsz a délutáni pihenésnek. Nem kell elsietni a munkát, inkább legyetek alaposak és pontosak.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nagyon vágysz már valami újdonságra, ami nem is meglepő, hiszen régóta monoton életet élünk. Nem szabad siettetned a dolgokat, mindennek eljön a maga ideje. Bár kalandvágyó vagy, de még türelemmel kell lenned, hamarosan talán azt tehetsz, amit csak akarsz. Ha az idő engedi, munka után menj ki a szabadba, jót fog tenni a friss levegő.

Ezek is érdekelhetnek