2022 szeptember 28 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 3. - Már csak egy nap és...

Napi horoszkóp 2021. április 3. – Már csak egy nap és…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombaton a semmittevés lesz a legnagyobb feladatod, feltéve, ha a héten nem lógattad a lábad. Ne akarj dolgozni, csak a húsvéti készülődés vagy egy kirándulás foglaljon le. Bár a személyes találkozókat most el kell halasztani, nem lesz rossz ez az ünnep sem.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton nagyon beszédes kedvedben vagy és bár nem találkozhatsz mindenkivel, akivel szeretnél, más módon is felveheted velük a kapcsolatot. A húsvét közelsége megerősíti majd a hiányukat, de ettől függetlenül is szép ünnepben lehet részed.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton ismét az anyagiak foglalkoztatnak. Talán elszálltál egy kicsit a húsvéti bevásárlással, de egyszer élünk, nem igaz? Mindenki megérdemli a kényeztetést, ne sajnáld magadtól, amúgy sem költesz magadra túl sokat. Ez a két nap szóljon rólad, a szeretteidről és a habzsolásról.

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton úgy tűnhet, nyugodt napod lesz, de a gondolataid mégsem engednek kikapcsolni. A nagy változásokra nem lehet felkészülni és a vírus miatt sosem tudhatjuk, mi vár ránk másnap. De most ne ez foglalkozhasson, csak élvezd az ünnepet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton úgy érzed, egyedül kellene maradnod. Nem találod a helyed és talán kicsit a húsvéttal is tele a hócipőd. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell kiborulni. Pihenj vagy aludj egy kicsit, másként látod majd a világot, ha kipihent leszel.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton tele vagy merészebbnél merészebb ötletekkel, ez pedig izgalommal tölt el. A megvalósítás azonban még várat magára, ugyanis az ünnepek miatt nem tudsz lépni az ügyben. Addig viszont még írhatsz listát, amit később követhetsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton bármilyen programot választhatsz, a fő, hogy a szabadban töltsd a napot. Szükséged van a friss levegőre. Felejtsd el a húsvéti készülődést, csak töltődj fel. Kirándulj, de kerüld a tömeget, mert a koronavírus-járvány még mindig tombol.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A hétvége első napján nagyon lelkes leszel, pozitív a hozzáállásod. Talán már az ünnepre is ráhangolódtál és a családod is nagy segítségedre lehet. Kiváló közös program, ha együtt készülődtök.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton feledékeny lehetsz. Ha vásárolni indulsz, akkor írj egy listát, mert holnap már zárva lesznek a boltok. Nagyon vigyázz a pénztárcádra is, mert nehéz lenne pótolni a benne lévő összeget és kártyákat.

Bak (12.22. – 01.20.)

Az elmúlt napokhoz képest még jobb a hangulatod, semmi okod nem lehet panaszra. Szombaton minden a terveid szerint alakul, így azt csinálhatsz, amihez kedved van. Ha az idő kedvező, akkor még egy rövid kirándulás is beleférhet. Ugyanakkor, ha nem volt időd a héten bevásárolni, akkor ne feledkezz meg róla, mert holnap már zárt boltajtókra találsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szombaton csak azokra a dolgokra szánj időt, amiket halaszthatatlannak tartasz. Felejtsd el a munkát, hangolódj az ünnepre, most minden mást tegyél félre. Süss, főzz, díszíts, meglátod ettől sokkal jobb kedved lesz majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szombaton társaságra vágysz, ami nem is csoda ennyi bezártság után. Csak olyanokkal beszélgess ma, akik jó hatással vannak rád, ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a kedved. Holnap itt a húsvét, akár előre is készülhetsz, annyival kevesebb dolgod lesz majd.

Ezek is érdekelhetnek