2022 július 6 szerda
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 4. - Ez a húsvét egy kicsit más

Napi horoszkóp 2021. április 4. – Ez a húsvét egy kicsit más

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Húsvét vasárnap rendszerint összegyűlik a család, de ez az ünnep egy kicsit más lesz. A koronavírus miatt nem lehet ott mindenki, akit szeretnél, de éppen ezért van a telefon és az internet. Használd ki a technológia adta lehetőségeket, így egy kicsit mégis együtt lehettek.

Bika (04.21. – 05.21)

Szép nap a mai, mégis kicsit szomorú. Néhány szerettünkkel és barátunkkal nem találkozhatunk személyesen, de ami késik, nem múlik. Éppen ezért be kell tartanunk a szabályokat és ezt te is tudod. Ma légy boldog, azzal amid van, többet úgy sem tehetsz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Vasárnap és még húsvét is. Élvezd ki az ünnep minden egyes pillanatát azokkal, akikkel együtt lehetsz. Sajnos most nem találkozhatsz bárkivel, ez pedig szomorúsággal tölt el. Később azonban jobban örültök majd egymásnak, egészségesen.

Rák (06.22. – 07.22.)

Húsvét vasárnap délelőtt még lehet, hogy a konyhában robotolsz, de abban biztos lehetsz, hogy megéri a fáradtságot. A finom falatok, édes sütemények mindenkinek feldobják a hangulatát. Teli hassal jól fog esni egy rövid séta, de a tömeget mindenképpen kerüljétek el.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Legszívesebben a barátaiddal töltenéd a napot, de sajnos jelen körülmények között ez nem megoldható. Azonban, nem kell lemondanod arról, hogy beszélj velük, még ha személyesen nem is lehetséges. A húsvét vasárnapot szeretteiddel töltheted, de ez is elegendő lesz, hidd el.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Hosszú és nehéz héten vagy túl, ezért igyekezz ma minél többet pihenni, mert a következő hét sem lesz egyszerű. Élvezd az ünnepet azokkal, akikkel együtt lehetsz, ennél több nem is kell ebben a veszélyhelyzetben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hosszú volt a hét, de a mai nap az ünnepé és a családé. Nem kell menni sehova, mert jobb elkerülni a kiránduló tömeget, csak élvezd szeretteid társaságát és a legfinomabb falatokat.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A mai nap fontos lehet számodra, hisz lehetőséged nyílik beszélgetni valakivel, aki közel áll hozzád. Nagyon hiányoznak most a barátok, a családtagjaid, így nem meglepő, ha minél többet szeretnél velük lenni. Ám ez most nem lehetséges, ezért meg kell elégedned a telefonos kapcsolattartással, de ez is melegséggel tölti el a szíved.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Húsvét vasárnap nem is vágynál másra, mint a szeretteid és a barátaid társaságára, de a nagy összejöveteleket el kell halasztani. Remélhetőleg hamarosan minden ünnepet pótolhatunk, de addig meg kell elégednünk azzal, ami éppen van. Bár ez nagyon fáj neked, de az egészség megőrzése érdekében áldozatokat kell hozni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Húsvét vasárnap is korlátozottak a lehetőségek, már ami a személyes találkozókat illeti. Élvezd az ünnepet azokkal, akikkel együtt lehetsz, a többieket pedig hívd fel. Hallani a hangjukat mindennél többet ér most és vígasznak ott vannak a legfinomabb falatok.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kell egy olyan nap a héten, amikor tényleg nem csinálsz semmit. Miért ne lehetne az éppen húsvét vasárnapja? Rengeteget dolgoztál az elmúlt napokban és nagyon kimerített ez a hét. Az ünnepi készülődés is fáradtságos, van mit kipihenni, nem igaz?

Halak (02.20. – 03.20.)

Lehet, hogy a délelőtt még a konyhában telik, de minden egyes pillanat megéri, nagy elismerést söpörhetsz be. Bár a vírus miatt nem minden olyan, mint amilyennek lennie kéne, de akikkel együtt vagy, kárpótolnak mindenért.

Ezek is érdekelhetnek