2022 július 4 hétfő
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 5. - Ez az ünnep egy kicsit más...

Napi horoszkóp 2021. április 5. – Ez az ünnep egy kicsit más…

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Általában követed a húsvéti hagyományokat, de most mégsem élvezheted a családod, a barátaid társaságát. Odavagy a húsvéti finomságokért, így ha valami tegnap elfogyott, pótolhatod is. Imádsz sütni, főzni, ezzel pedig nagy sikert aratsz ma is. A délutánt azonban töltsd pihenéssel, holnaptól ugyanis ismét kemény munka vár rád.

Bika (04.21. – 05.21)

Bár ez a húsvét hétfő nem olyan, mint általában, de virtuálisan köszöntheted szeretteidet, barátaidat. Idén a locsolás ugyan elmarad, de te amúgy sem vagy locsolkodós kedvedben, nőként pedig nem szereted ezt a hagyományt, sőt! Mindennek van jó oldala is, ugye?

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Bár szereted és követed is a húsvéti hagyományokat, ám a tavalyi után idén sem felhőtlen az ünnep. Közeli szeretteid körében azonban nem maradhat el a sonkával, tormával és tojással megpakolt asztal, de a jövés-menést most elfelejtheted. Ám ez nem nagy ár azért, hogy később egészségesen találkozhassatok.

Rák (06.22. – 07.22.)

Húsvét hétfőn felejts el minden rosszat. Ma nem kell a pénzügyeken, a munkán és egyéb problémákon gondolkodni, most csak a családoddal törődj, akiknek szüksége van rád. Felejtsd el a pénzt és foglalkozz csak velük, mert megérdemlik.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Húsvét hétfőn kifejezetten élvezed, ha szeretteiddel lehetsz, hiszen úgysem mehetsz sehova, így van idő a hosszú beszélgetésekre. Az ünnepi asztalnál is lehetőséged lesz erre, most nem számít semmi más, csak az, hogy együtt lehettek. Sajnos nem találkozhatsz mindenkivel személyesen, de ami késik, nem múlik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ez a hétfő nem könnyű számodra, mert nem lehetsz együtt mindenkivel, akivel szeretnél. Meg kell békélned a gondolattal, a helyzettel, mert nem tehetsz mást. Élvezd azok társaságát, akik a közeledben lehetnek, nem lesz olyan rossz az ünnep így sem.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Húsvét hétfőn pihenj! Reggelizz a családdal, élvezzétek a finom falatokat és egymás társaságát. Sajnos nem lehet veled mindenki, akit szeretnél, de virtuálisan velük is felveheted a kapcsolatot. Ez ünnep egy kicsit más, de ettől még jól alakul, hidd el.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Egyébként is szeretsz enni, de húsvétkor hajlamos vagy túlzásba vinni az evést és ivást. Kicsit talán a szomorúságod is rátesz egy lapáttal, hiszen ma nem fogadhatsz vendégeket. Legalábbis nem annyit, amennyit szoktál. Éppen ezért nem kell túlzásba vinni a sütést-főzést, mert a te gyomrodban landol mind, amit később meg fogsz bánni.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Alapvetően odavagy a családi ünnepekért, de ez a húsvét most nem az igazi. Mindannyian tudjuk, hogy a vírus okozza ezt, de meg kell békélned a helyzettel. Idén locsolni is csak virtuálisan lehet, de jövőre mindent bepótolhatsz. Lesz alkalmad bepótolni mindent, ami tavaly és idén elmaradt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ez a húsvét hétfő teljesen más, mint amit régen megszoktál. Érthető, hogy hiányoznak a szeretteid, a barátaid. A locsolásért sem rajongsz, most viszont mindent megadnál, hogy ne kelljen kihagynod. Hát igen, csak akkor vesszük észre ezeket a dolgokat, amikor már nincsenek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nehezen viseled a vírus okozta változásokat, húsvét hétfőn pedig különösen így van. Úgy érzed, mindenki mást akar, mint te, de ne fújd fel a dolgot, ez nem nagy probléma. Nem is kell, hogy mindenben egyet értsetek, de ezen az ünnepen ne vitatkozzatok. Találtok ennél jobb programot is, nem igaz?

Halak (02.20. – 03.20.)

Húsvét hétfőn légy toleránsabb a többiekkel, ugyanis mindenkit megvisel a vírushelyzet. Hiányoznak a szeretteink, a barátaink, de nincs mit tenni, ki kell várni, míg biztonságban találkozhatunk. Élvezd az ünnepet azokkal, akikkel együtt lehetsz, a többiekkel pedig vedd fel a kapcsolatot telefonon vagy az interneten. Ez is több, mint a semmi, nem igaz?

Ezek is érdekelhetnek