2022 július 5 kedd
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. április 9. - Szerencsés péntek

Napi horoszkóp 2021. április 9. – Szerencsés péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Pénteken egy csodálatos hírt kaphatsz már kora reggel, így a mai jó hangulatod garantált. Ez nagyon jó dolog, ám valaki a segítségedre szorul. Lelki támaszt kell nyújtanod, mert te vagy az az illető számára, aki őszintén és nyitottan képes beszélni mindenről.

Bika (04.21. – 05.21)

Eseménytelenül kezdődik a péntek, ám ez nem sokáig marad így. Két számodra fontos ember szólalkozik össze, de neked most pártatlannak kell maradnod. Beszélgess el külön mindkettejükkel, aztán ereszd össze őket, nyugodtan már meg tudják oldani a problémát. Ha még egyedülálló vagy, akkor egy régi szerelmed ismét felbukkanhat az életedben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nem meglepő, ha a vírushelyzet aggodalmat kelt benned, hiszen minden, ami eddig biztosnak tűnt, most teljesen bizonytalan. Bárhogy is alakul, feltalálod magad, nem adod fel a reményt. Párod vagy barátod lehet a támaszod, akivel együtt a megoldás kulcsa is kezedbe kerül.

Rák (06.22. – 07.22.)

Bár ma is dolgozol, mégis több időt tölthetsz szeretteiddel. Ha szép idő van, a kedved is megjön a mozgáshoz, főleg, ha alapvetően is sportos típus vagy. Ha nem, az sem baj, menj el sétálni, jót fog tenni a friss levegő. Pároddal szóba kerül a jövőtök, itt az ideje, hogy kiterítsd a lapjaidat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Pénteken egy lépéssel közelebb kerülsz álmaid megvalósításához, ez pedig rendkívül motiváló számodra. Most már tudod, hogy nem adhatod fel, mert hamarosan eléred, amire mindig is vágytál. Ha még szingli vagy, egy párkapcsolat is kilátásba kerül.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ezt a napot a szerencse szponzorálja. Ma minden mozdulatodat siker koronázza, így bármilyen elintéznivalód van, ne halogasd egy percet se. Egyedülállóként élvezed a függetlenséget, a szabadságot, ha pedig kapcsolatban vagy, akkor bedobhattok néhány új dolgot, ami közelebb hoz titeket egymáshoz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nagyon fontos számodra a munkád. Akkor is így van, ha a megélhetésed múlik rajta és akkor is, ha szereted, amit csinálsz. Új feladatot kaphatsz, ami feldobja a hangulatod és amitől úgy érzed, nélkülözhetetlen vagy. Így is van, de ne szálljon a fejedbe a dicsőség, mert tudod, magasról nagyot lehet esni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Pénteken nem kezdődik jól a nap, összezördülhetsz egy hozzád közel álló személlyel. A félreértést csak úgy oldhatjátok meg, ha nyíltan és őszintén beszéltek egymással. A sértődés csak véget vethet ennek az amúgy jó viszonynak, ezt pedig egyikőtök sem akarja.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Van, aki mindig számíthat a segítségedre, de nem szabad hagynod, hogy az illető kihasználjon. Sajnos a saját károdra fog menni, ha csak rá koncentrálsz. Otthon sem lesz egyszerű dolgod, de aztán minden jóra fordul, pároddal ugyanis fontos döntésekben juttok dűlőre.

Bak (12.22. – 01.20.)

Fontos döntést kell meghoznod a karrieredet illetően. A vírus miatt sok minden kétségessé vált, így nem meglepő, ha irányváltáson töröd a fejed. Ha még bizonytalan vagy, akkor nem jött el a váltás ideje, de tanácsot kérhetsz valakitől, aki újra magabiztossá tesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Soha nem jön jól az ilyen, de könnyen előfordulhat, hogy egy nagyobb kiadás előtt állsz. Szerencsére csak egy jó tervre van szükséged ahhoz, hogy pikk-pakk megoldódjanak a dolgok. Minden nehézség ellenére romantikus estében lesz a részed a pároddal, így egy időre elfelejtheted a gondokat.

Halak (02.20. – 03.20.)

Pénzügyeid javulni látszanak, végre bevételnövekedésre számíthatsz. Már épp az ideje, hogy történjen valami, ez pedig örömmel tölt el. Párkapcsolatodban azonban felütheti fejét a féltékenység. A helyzet hamar tisztázódik, csak kicsit túlreagáltátok a dolgokat.

Ezek is érdekelhetnek