2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 10. - Aktív kedd

Napi horoszkóp 2021. augusztus 10. – Aktív kedd

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Kedden remekül érzed magad, minden neked kedvez és minden feltétel adott egy tökéletes naphoz. Ha szingli vagy, ha nem, odavagy a romantikáért és a randikért. Nem is akarsz dolgozni, inkább valaki olyannal töltenéd a napot, akit szeretsz. Bár ez nem lehetséges, ha nem vagy szabadságon, de az este csak a tiétek lesz.

Bika (04.21. – 05.21)

Számodra csak úgy lehetséges a boldog családi élet, hogy az anyagi háttér is megfelelő. Pároddal együtt képesek vagytok ezt előteremti, de nem szabad, hogy ebből álljon az életetek. Szorosabbra kell fűznötök a kapcsolatotokat, mert a pénz hajszolása közben elveszíthetitek egymást. Élvezd az életet és a mindennapok örömeit.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kedden elmerengsz magadban, ugyanis szeretnél egy mély, tartalmas kapcsolatban élni. Ha a jelenlegi nem ilyen, akkor itt az idő, hogy változtass. Ha pedig egyedülálló vagy, szintén ez a feladat. Otthon ülve nem talál rád az igazi, úgyhogy menj társaságba, mert biztosan lesz valaki, akivel megtalálod a közös hangot.

Rák (06.22. – 07.22.)

Kétségtelenül egy igazi csapatjátékos veszett el benned, mivel kompromisszumképes vagy, ha kell, irányítasz, ha kell, háttérbe vonulsz. Kedden ennek veheted nagy hasznát, amikor fontos döntést kell hozni. Este viszont eljön a pihenés ideje, ami nagyon is rád fér egy ilyen húzós nap után.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szorgalmas és kitartó ember vagy, mind a munkában, mind pedig a magánéletben. Mindent megteszel azért, hogy párod ne szeressen ki belőled és fenntartsd a kezdeti lángot. Ma ez még könnyebben fog menni, mert tele vagy érzelmekkel. Szenvedélyes estére számíthatsz még akkor is, ha épp nincs senkid. Valaki teljesen elvarázsol.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Kétségeid támadhatnak a párkapcsolatoddal kapcsolatban, de ne dönts hirtelen, mert meg fogod bánni. Talán megismernél valakit vagy egy régi partnered megjelenése bizonytalanít el? Egyelőre nem tudod, de szánj időt arra, hogy átgondold, olyan-e az életed, amilyennek szeretnéd. Ha nem, akkor cselekedj, ellenkező esetben azonban maradj, ahol vagy.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kedden semmi másra nem vágysz, mint romantikára, álmodozásra és lustálkodásra. Ha nem vagy szabadságon, akkor sajnos erről le kell mondanod, de az este folyamán még megvalósíthatsz belőle ezt-azt. Szingliként egy új kapcsolat van kilátásban, tele szenvedéllyel és romantikával. Ne hagyd ki a sors kínálta lehetőséget, ragadd meg az alkalmat!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ha szabadságon vagy a héten, akkor egy igazi családi vagy baráti program teszi élvezetessé a napot. Nagyon élvezed a velük töltött időt és szeretnéd, ha sosem érne véget ez a hét. Ha pedig dolgozol, minden a terveid szerint alakul, ma semmi nem akadályozhat meg abban, hogy időben hazaérj és azt tegyél, amit csak szeretnél.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Kedden úgy érezheted, anyagi helyzeted nem áll a tető fokán, amiben lehet is valami, de nem kell aggódnod, ez csak átmeneti állapot. Fizesd, amit kell és tudván mennyi marad a kasszában, jobban be tudod osztani a pénzed. Mindenre telik majd, de ezúttal nem a legdrágább dolgokat kell választanod.

Bak (12.22. – 01.20.)

Kedden tombolhatnak benned az indulatok, de ne hagyd, hogy elragadjanak. Türelemmel és szép szóval mindent elérhetsz, de ennek ellenkezőjével csakis kudarc várhat rád. Ha a legjobb formádat hozod, semmi baj nem lehet és még szórakoztatónak is tűnsz. Nehéz nap lesz a mai, de ezt az akadályt is megugrod majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Kedden ki kell használnod minden lehetőséget arra, hogy gördülékenyen menjen a nap. Szerencsés vagy, ha szabadságon vagy, mert kedved szerint alakíthatod a napod. Érzelmileg felfűtött vagy, ma végre kiélheted magad. Pénzügyeid is a legjobban alakulnak, csak képzeleted szabhat határt.

Halak (02.20. – 03.20.)

Az a baj, hogy mindent egyszerre akarsz, de ez az állapot nem tarthat sokáig, mert teljesen ki fogsz merülni. Mindent a maga idejében, ne akarj mindenbe belekapni, mert azzal csak magadat hátráltatod. Készíts egy napi rendet és tartsd magad ahhoz, akkor mindennek a végére érsz még túlóra nélkül is.

Ezek is érdekelhetnek