2022 július 1 péntek
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 11. - Ma ellenállhatatlan vagy

Napi horoszkóp 2021. augusztus 11. – Ma ellenállhatatlan vagy

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Nagyot dob az önbizalmadon, ha valaki olyan kér segítséget tőled, akire felnézel és aki példaképet jelent számodra. Örömmel nyújtasz segédkezet, hiszen jobban szeretsz adni, mint kapni. Jó tanácsot és ötleteket adsz, ami kihúzza az illetőt a csávából. Mindenkinek ilyen rokon vagy barát kellene.

Bika (04.21. – 05.21)

Optimista vagy és tele vagy idealizmussal, ami nemcsak rajtad, hanem másokon is segít. Szerdán ötleteiddel mindenkit az ujjad köré csavarsz, sőt, szerelmed is élvezi a veled együtt töltött időt. Most aztán tényleg nem panaszkodhatsz, minden a helyén van az életben.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szerdán olyan vonzó vagy, hogy senki nem tudja levenni rólad a szemét. Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, csak úgy rajzanak körülötted. Szingliként szemezgess nyugodtan, de ellenkező esetben meg kell elégedned egy kis flörttel.

Rák (06.22. – 07.22.)

A szerda tele van illúziókkal, szinte nem is a földön jársz. Bár fantáziáidnak semmi alapja, ez a nap mégis mókásra sikeredik. Beszélgess egy barátoddal, aki két lábbal a földön és képes visszarángatni téged a valóságba. Álmaidban sok kaland vár még rád, de a realitás most a legfontosabb ahhoz, hogy tovább léphess.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szíved választottja mindig az első helyen áll, bár néha nem így érzi, mert túl sokat kell dolgoznod. Ha még szorosabbra fűznéd vele a kapcsolatod, akkor ne várj tovább, eljött az idő. Soha nem éreztél még ilyet senki iránt, megtaláltad azt, akit mindig is kerestél.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Soha nincs késő. Mindig van egy új remény, egy új cél és így tovább. Ma nagy megmérettetés vár rád, ami gyökeresen megváltoztathatja életedet. A lazaságnak most nincs helye, szorgalmasnak és precíznek kell lenned, de abban biztos lehetsz, hogy minden egyes küzdelemmel töltött perc megéri majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Sajnos vannak olyan napok, mikor túl érzékeny az ember és mindent a szívére vesz. A szerda ilyen nap lehet számodra, ha nem keményíted meg a szíved. Szőrszálhasogatással nem mész semmire, csakis magaddal szúrsz ki. Teljesítsd, amit kérnek tőled, annál előbb mehetsz haza és töltheted az időt azzal, amivel valóban szeretnéd.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szerdán hatalmas a szellemi aktivitásod, mindenkit képes vagy meggyőzni, a kommunikációd pedig felülmúlhatatlan. Élmény a társaságodban lenni, ezért egy kis empátia a hasznodra válhat. Ma te leszel a főszereplő, de ne légy fölényeskedő, mert azzal csak ellenségeket szerzel.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szerda reggel még a pénzügyeiden jár az eszed, sőt, sikerül mindent időben elintézned. A munkahelyedről sem késel sokat, ha pedig szabadságon vagy, akkor nem is érdemes szoronganod emiatt. Ugyan nagyok ma az elvárások, de semmi nem akadályozhat meg a siker elérésben. Ez egy igazán jó nap lesz.

Bak (12.22. – 01.20.)

Alapvetően nem vagy egy romantikus alkat, de ez a nap mégis kivétel lehet. Öltözz hódítóan, menj el fodrászhoz és az estét is használd ki. Főleg akkor, ha nincs párod, mert most rád találhat a szerelem. Ha párban élsz, szenvedélyes estében lehet részed, ha végre elengeded magad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Szerdán tele leszel szenvedéllyel és ez mozgat téged egész nap. Talán túlzottan is aktív vagy, amit néhányan nem néznek jó szemmel. Munkahelyeden emiatt adódhatnak problémák, de engedd el a füled mellett a rosszakarók szavait, ma semmi ronthatja el a kedved.

Halak (02.20. – 03.20.)

Szerdán kétségtelenül tiéd a pálya, legyen szó szerelemről, munkáról vagy akár szerencsejátékról. Közeledik a péntek tizenharmadika, ha nem is lottózol, most mégis kitölthetnél egy szelvényt. Este még egy ital is belefér a barátaiddal vagy kollégáiddal, megérdemlitek a jutalmat egy ilyen nehéz nap után.

Ezek is érdekelhetnek