2022 június 26 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 12. - Kalandos csütörtök

Napi horoszkóp 2021. augusztus 12. – Kalandos csütörtök

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Csütörtökön minden jövőbeli esemény felkelti az érdeklődésedet, élénken érdeklődsz a társadalmi események iránt. Nagy kalandok várnak rád, ha kimozdulsz a komfortzónádból és engedsz a kísértésnek. Ám, ha párban élsz egyetlen éjszakáért nem érdemes eldobnod mindent.

Bika (04.21. – 05.21)

Önbizalmad egyre inkább erősödik, ami rád is fér egy ilyen nehéz év után. Körültekintően cselekszel, mindent kétszer meggondolsz és csakis reális döntéseket hozol. Anyagi lehetőségeidet is jobbak, bár sok még a megbeszélni, egyeztetni való. A kölcsönfelvételt mindenképpen kerüld el, mert később nagy bajt okozhat.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Alapvetően sikerorientált vagy, most pedig lehetőséged nyílik tágítani a tudásod. Még ma választhatsz is egy kedvedre való tanfolyamot, ami új álláslehetőséget is kínál neked, ha váltanál. Pároddal is megbeszélhetsz mindent egy finom keretein belül.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ezen a csütörtökön igazán szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis munkahelyeden olyan nap vár rád, ami nem lesz könnyű, mégis gördülékenyen megy minden. Nem kell erőltetni semmit, minden megy a maga útján. Sajnos ritkák az ilyen napok, de ma bőven marad időd magadra is.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Végre élvezheted a kikapcsolódást, ha szabadságon vagy. Ha nem, akkor sem jelent majd problémát számodra ez a munkanap, most még a főnököd sem tud kiakasztani. Kapcsolatodban harmonikus napok elé nézel, kedveseddel új kalandok várnak rátok.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ha magasabb pozíciót szeretnél a magadénak tudni, akkor nagy hasznát veheted megbízhatóságodnak és komolyságodnak. Ám ebben az esetben nincs lehetőség a lazításra, most kell kihoznod magadból a legtöbbet. Eljött a megújulás ideje, amibe a szabadidő is beletartozik. Napi egy-két óra lazítás még jelent kudarcot, sőt, feltölt energiával.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Csütörtökön is hozod a formád, egyszerűen vonzó és dögös vagy, kiváló formában vagy. Ha tanulásra vagy továbbképzésre adnád a fejed, akkor sem vallasz kudarcot, munka mellett is a legtöbbet hozod ki magadból. Nézz körül alaposan, de dőlj be az első, jól kinéző ajánlatnak.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Most már anyagilag is megbecsüknek, nem erőfitoktatásba bonyolódnod. Mai feladataid rangot is adhatnak neked, feltéve, ha el is végzed azokat hibátlanul. Bankszámládon is növekszik az összeg, közel a cél elérése. Ha buliba mennél ma este, vedd fel a legdögösebb szerkódat, bárkit meghódíthatsz.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Csütörtökön teljes mértékben meglepheted környezeted, mert most még azok is elképednek, akik mimózalelkűnek hittek téged. Magabiztos és céltudatos vagy, aminek köszönhetően el is éred, amit akarsz. Hamarosan megnyílik előtted a világ, plusz jövedelemhez jutsz, amivel ismét bebizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb.

Bak (12.22. – 01.20.)

Megjelenésed trendi, magabiztos vagy és ezzel össze is zavarsz néhány embert. Sokkal szerényebbnek és elesettnek gondoltak, de végre kibújik a szög a zsákból. Kapcsolataid általában lazán kezeled, de most betoppanhat valaki az életedbe, akitől többet akarsz majd, mint egyetlen éjszakát.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nemcsak a munkádba kell mindent beleadnod, hanem a szerelmeddel töltött időbe is. Különösen igaz ez akkor, ha szabadságon vagy, mert mindenre jut idő, amire a hétköznapokban nem. Csábítsd el őt újra, vedd le a lábáról, érezze mennyire szereted őt. Ha szingli vagy, akkor pedig irány a nyári bulik, mert otthon nem szedsz össze senkit.

Halak (02.20. – 03.20.)

Véredben van az újdonságok iránti vágy. Igényeidet az csillagok is támogatják, most minden a szád íze szerint alakul. Bármit is keresel most a világban, kétségtelenül meg fogod kapni. Nem kérdés, merre kell tovább menned, az út már ki van taposva.

Ezek is érdekelhetnek