2023 június 8 csütörtök
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 13. - Szerencsés péntek

Napi horoszkóp 2021. augusztus 13. – Szerencsés péntek

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Lehet, hogy tartasz a péntek tizenháromtól, de nincs miért aggódnod. Egyre több lehetőség nyílik meg előtted, most már jó lenne, ha választanál is, mielőtt még mindet elszalasztod. Nyisd ki a szemed, mert párt is találhatsz magadnak, ha éppen egyedülálló vagy. Nagy bulik várnak rád a hétvégén.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Van valami vagy éppen valaki, akit képtelen vagy kiverni a fejedből. Vagány viselkedéssel és csáberőddel könnyedén az ujjad köré csavarhatod őt, még megerőltetned sem kell magad. Ha van párod, ő lesz az, akit ma elvarázsolsz, szerezve ezzel magadnak egy felejthetetlen napot.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

A nyár számodra a szabadságot és a vadászatot jelenti, már, ha nincs párod. Ebben az esetben ugyanis a kalandok, az élmények gyűjtögetése a legfontosabb. Egy közös nyaralás közelebb hozhat titeket egymáshoz. Kicsit fáradt lehetsz a nap elején, de tudván, hogy közel a hétvége hamar visszatér a jó kedved.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Pénteken bár fáradt lehetsz, mégis lelkesen indulsz munkába, tele energiával. Éppen ezért gyorsan eltelik majd ez a nap is, még megerőltetned sem kell magad. Amennyiben szabadságon vagy, tervezd meg a hétvégét, egy rövid kiruccanás is fantasztikus élményekkel gazdagít majd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Minden jó, ha jó vége. Nos, ez a hétvége bizony nagyon jól alakul, még a pénteki munkanap is. Ma minden a kedvedre való, még a legnehezebb feladatok is, amiket pillanatok alatt megoldasz. Pároddal is élményekkel teli estéd lehet, ha ezúttal fekszel le már a tyúkokkal.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Kétségtelenül te vagy a kalandok király, királynője. Minden társaságban felfigyelnek rád, te vagy a középpontba. A ma esti buliban sem lesz ez másként, úgyhogy munka után csípd ki magad és kalandra fel!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Péntek ellenére is nagyon jó formában vagy, megjelenésed kifogástalan, még a legnagyobb forróságban is. Mosolyoddal mindenkit leveszel a lábáról és most még a pénzügyi gondok sem terhelnek. Szánj egy kis időt és pénzt magadra, egy kis pihenés mindenkinek jár.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Egy percig sem kell aggódnod azon, hogy alakul majd a sorsod. Kissé gátlásos vagy néha, de ez ma kifejezetten nem jellemző rád. Számodra nincs akadály és ezt be is bizonyítod a környezetednek. Főnököd is elismeri teljesítményed, hamarosan plusz pénz is ütheti a markod.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Hangulatod folyamatosan változik, ám most egyre kiegyensúlyozottabbnak tűnsz. Jól alakulnak a dolgaid, nincs miért aggódnod és ez rajtad is meglátszik. Ma még sok munka vár rád, de este egy buliban a helyed, ahol kieresztheted a fáradt gőzt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Ezt a pénteket magabiztosan és nyitottan kezded, sőt, még a kiszemeltedet is az utadba sodorja a sors. Adódhatnak nehézségek, de ha meg sem próbálod elsimítani őket, akkor ne is várj a sikerre. Céltudatos vagy és mindenre képes, itt az idő, hogy ezt mindenki meg is tudja.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Egyszerűen nincs vetélytársad a hódításban és szerelemben. Pénteken, bár tizenharmadika van, mégis szerencsés nap elé nézel, új ismeretségeket is köthetsz. Megjelenésed kifogástalan és vonzerőd határtalan. Ma megtalálhatod azt, akire mindig is vártál.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Anyagilag már rendben vagy, most a magánéletedet kell egyenesbe hoznod. Egy kis extra vásárlás is belefér a változásba és most, hogy kezdődnek a nyári leértékelések, jó kis darabokat tudhatsz majd a magadénak. Este vár rád a társaság, a buli, ne hagyj ki egyetlen pillanatot sem.

Ezek is érdekelhetnek