2022 július 3 vasárnap
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2021. augusztus 14. - Érzelmes szombat

Napi horoszkóp 2021. augusztus 14. – Érzelmes szombat

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Hajlamos vagy nem létező dolgokat belelátni egyes emberek cselekedeteibe. Nem kell mindig valamilyen rejtett jelentést keresned a szavakban. Ma minden sokkal egyszerűbb lesz, mint azt gondolnád. Ne légy túl bizalmatlan, mert ezzel sok barátot veszíthetsz el.

Bika (04.21. – 05.21)

Szombaton minden kapcsolatod jó irányt vesz, a hangulatod kiváló. Mélyebb gondolatok is foglalkoztatnak, amiket meg is beszélhetsz az illetékesekkel. Ettől függetlenül, ne akarj egyszerre túl sokat, mert könnyen beletörhet a bicskád.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Szombaton csakis a szívedre hallgass, semmi mással nem kell törődnöd. Kezdeményezz programot ismerőseiddel, szeretteiddel, barátaiddal, használjátok a nyár fennmaradó részét. Már nincs sok hátra, élvezz ki minden percet!

Rák (06.22. – 07.22.)

Szombaton valaki kritizálhat, elégedetlenségét fejezheti ki, ez pedig nagy feszültséget kelt benned. Vegyél mély levegőt és higgadtan beszélj az illetővel, nem is akkora a baj, mint gondolod, sőt, ő csak segíteni akar, nem beléd kötni. Túlságosan érzékeny vagy, de a végén kiderül, túlreagáltad a dolgokat.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombaton óvatosnak kell lenned, mert ellenkező esetben könnyen baleset érhet. Ha valamiben nem vagy túl gyakorlott, akkor mára tedd félre azt, mert semmi jó nem sül ki belőle. Legyen ez a szombat inkább láblógatós, semmitevős, alvós, így biztonságban lehetsz.

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szombaton nem te leszel a főszereplő, valaki ellopja előled a show-t, de talán ezúttal nem is bánod. Fárasztó héten vagy túl és így is jól fogsz szórakozni. Jobb ma elveszni a tömegben, mint bolondot csinálni magunkból. Nem igaz?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A hétvége első napján kissé feszültnek érezheted magad, olyan, mintha vékony jégen táncolnál. Partnered és közted is nézeteltérés támadhat, de ne csinálj bolhából elefántot. Vannak akadályok, de ketten mindent meg tudtok oldani.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Szombaton újra érezheted azt, hogy mindenki melletted áll, támogat, legyen szó nyaralásról vagy egy nagy változásról, váltásról. Pozitív a hangulatod, úgy érzed, előtted nincs akadály. Ma nem tudsz rosszul dönteni, minden a te malmodra hajtja a vizet.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Szombaton egy vita után érezheted magad nyertesnek, ám az, hogy neked van igazad, nem jelenti azt, hogy a másik félnek nincs. Mindenki másként látja a dolgokat és másként gondolkodik. Tartsd ezt tiszteletben és akkor elkerülheted a további veszekedéseket.

Bak (12.22. – 01.20.)

Szombaton bármibe is kezdesz bele, biztosan követőkre találsz. Mindegy, hogy munkahelyet vagy életmódot váltasz, a siker korántsem garantált, bár támogatóid akadnak bőven. Viszont, ha már belekezdtél, ne add fel az elején, most kitartónak kell lenned, különben kudarcot fogsz vallani.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ezen a szombaton a jelszó a lazaság. Ne törődj azzal, mit kellene csinálnod otthon és nem fontos az sem, ha valami nem úgy sikerül, ahogy akarod. Nevess egy nagyot és lépj tovább, ezt a szuper napot senki és semmi nem zavarhatja meg.

Halak (02.20. – 03.20.)

Valószínűleg nagy változás előtt állsz most, de valahogy hozzá kell szoknod a kialakult helyzethez. Hamar menni fog ez is, csak hozzáállás kérdése. Kár emiatt görcsölni, ma csak engedd el magad, legyen ez egy ereszd el a hajam nap.

Ezek is érdekelhetnek